Dječja kozmetika i odrasli :)

U šetnji dm-om i sličnim drogerijama zaista volim zaviriti u dječji kutak. Nekada obnovim zalihe dok nekada razgledam novitete. Dječja kozmetika mi se sviđa zbog nježnosti koje pruža te zbog mirisa.
Oba segmenta su se našla u dva proizvoda iz današnje recenzije.

Johnson’s Baby ulje sa aloeverom koristim često pri depilaciji te nakon depilacije. Sviđa mi se efekt koji pruža a taj je extra glatka koža bez crvenila, meni sasvim dovoljno da ga uvijek imam pri ruci.
Također, kada mi je koža tijela jako suha često posegnem za njim i kroz dva tri dana opet se sve vrati u normalnu. Ovo ulje koža brzo upija a miris je jako ugodan te traje neko vrijeme.
Johnoson’s Baby bedtime cream s mirisom lavande (mada meni tu lavande nema ni u primjesima :/) , zaista znam nanositi prije spavanja jer je miris jako ugodan i opuštajući a također ovu kremu popratim i sa gelom/kupkom za tuširanje/kupanje koja je također idealna za opuštanje nakon dugog radnog dana. 
Meka, nježna i mirisna koža nakon upotrebe ove kreme prije spavanja je zaista pravi mali raj za dobar odmor.
Iako sam danas imala plan pisati vam o skroz drugom tipu proizvoda jednostavno sam preumorna i kroz misli mi prolazi upravo ova krema pa rekoh sama sebi zašto ne napisati koju riječ upravo o njoj :).
Zalutate li i vi na odjel sa dječjom kozmetikom bez obzira što nemate djecu i imate li neke svoje favorite na tim policama?
Ivana
lp