Pregled tjedna #2

Kategorije: Promo

U četvrtak navečer L’Oreal Adria tim (koji čine Ivana, Irena i Matija) organizirali su promociju novog Diesel parfema za žene pod nazivom – LOVERDOSE Tattoo 😉 .

Novi miris za snažnu, samouvjerenu ženu koja koristi vlastitu moć za stvaranje opsesije i ovisnosti o ljubavi… 

Žene već tisućljećima ukrašavaju svoja tijela, bilo kao simbol plemenske povezanosti ili u znak buntovništva.
Danas je ukrašavanje tijela snažna metafora za vlastitu ekspresiju i samouvjerenost, pružajući ženama moć da budu upravo ono što žele: pune žudnje, nesputane i seksi. 
Koncept tetoviranja može biti metaforički ili fizički. On predstavlja moć kreiranja svijeta koji odiše intimnošću, ženstvenošću, strašću i intrigom. Jedino vlasnici tetovaže i njima bliske osobe u potpunosti shvaćaju njezinu važnost.  
U nemilosrdnom svijetu fokusiranom na rad i uspjeh pod svaku cijenu, te pod pritiskom da moramo svima udovoljiti, javlja se potreba za bijegom i ostavljanjem takvog života za sobom. Težnja da budemo ono što želimo. Žudnja za slobodom, tajanstvenošću i kreativnošću te za postizanjem kontrole pod vlastitim uvjetima.
Kao što miris, odjeća ili šminka daju osobni pečat – tetovaža djeluje poput magneta. Privlači poglede i čini vas zamjetnom; donosi intrigu, tajnovitost i fascinaciju. Omogućuje vam ‘hod s druge strane’. Strane koja je nesputana te zrači žudnjom i seksipilom.
Kao trajni kolaž, tetovaže imaju poseban status u svijetu ljepote i stila, odražavajući ekstremnu predanost onome što predstavljamo. One su ultimativni osobni izričaj. S tetovažom žena može kreativno izraziti ono što jest – iznutra i izvana.

Avangarda istražuje neistraženo.
Kada je riječ o umjetnosti, ona intrigira, fascinira i zapanjuje.
Vlasnici tetovaža imaju istinski kreativan duh i buntovnički stav. Zahvaljujući takvom pristupu, majstori tetovaža postali su dio nove, kreativne avangarde. Koristeći drevne simbole i tehnike u kombinaciji s modernim, razvili su nove tehnike tetoviranja poput pointilizma ‘dotwork’: savršene kombinacije tradicionalnih tehnika i inspiracije koju crpe iz novih tehnologija. 
Svako završeno umjetničko djelo pršti ekspresijom. Trajno, jedinstveno i suživljeno s vlasnikom, priča priču cijelom svijetu, privlačeći poglede i intrigirajući um.  

… simbol pretočen u miris…
Loverdose Tattoo, s potpisom parfumera Anne Flipo i Pascala Gaurina, odiše opsesijom, nesputanošću i seksipilom, pretvarajući ove osobine u jedinstven cvjetno-orijentalni, drvenasti miris. 
Profinjen i vatreno senzualan miris savršeno pristaje snažnoj, samopouzdanoj ženi, stvarajući opsesiju i ovisnost o ljubavi.

Otvara se svježim, magličastim notama bergamota i kore mandarine, a sočan i začinski akord crnog ribiza pruža početnom valu neodoljivu vibrantnost. Primamljive voćne gornje note polagano se predaju intrigantnom i nadasve ženstvenom cvjetnom srcu. Nakon baršunaste teksture ruže slijedi očaravajući, profinjen akord cvjeta naranče, uvodeći nas u neodoljiv i nesputan aspekt kojeg donosi apsolut arapskog jasmina. Neukrotive, a opet profinjene srednje cvjetne note delikatno su uklopljene u neporecivo privlačnu kombinaciju koja stvara opsesiju: nježne note rižine pare, zavodljiv miris mlijeka od vanilije i apsoluta zrna tonke.

Intrigirajući um kao što tetovaža privlači poglede, Loverdose Tattoo se nosi baš poput tetovaže: s intrigom, samopouzdanjem i stavom. 
Sa senzualnošću koja zrači nesputanim seksipilom punim žudnje. 
… u dragocjenoj bočici u obliku crnog srca …
Izbrušeno poput dijamanta, ovo višedimenzionalno srce od finog crnog stakla predstavlja zagonetno i moćno oružje zavođenja. 
Zatamnjeno staklo pojačava dojam tajanstvenosti, otkrivajući tajni simbol crnog bodeža koji probada srce baš kao što opsesija prodire u dušu.
Impresivan dizajn bočice koja može stajati uspravno ili nagnuta u tri različita položaja podsjeća upravo na nježnu, baršunastu kožu s prekrasnom tetovažom.
Inspirirana majstoricom tetovaže L’Ain koja je vlastito tijelo pretvorila u istinsko umjetničko djelo, ova tetovaža predstavlja prekrasnu krizantemu koja cvjeta na njezinim prsima, kao simbol snage i moći.
Diesel Loverdose Tattoo dostupan je u bočicama od 30, 50 i 75 ml. 
LVD TATTOO EDP B30ML ≈ 317 HRK
LVD TATTOO EDP B50ML ≈ 437 HRK
LVD TATTOO EDP B75ML ≈ 604 HRK
Očaravajuća britanska glumica i model Anna Brewster zaštitno je lice kampanje, utjelovljujući istinsko značenje nesputanog seksipila koji odiše žudnjom. 
***
Parfem je zaista neodoljivo privlačan a naročito za nadolazeće hladnije dane, jednostavno ostavlja na vama onaj ugodan osjećaj topline, svakako mu dajte šansu pa barem u prolazu kroz parfumeriju jer sigurna sam ukoliko vam se dopadaju ovakve mirisne note da ćete se ugodno iznenaditi ;).
***
Podsjećam vas sve skupa da još točno tjedan dana traje darivanje s temom WINTER LOOK o kojem više možete pročitati klikom na ovaj link te ukoliko se još niste prijavili svakako to učinite 😉 .
***
Podsjetnik i na post o Interliber sajmu knjiga te da traje još danas i sutra … ja sam ga posjetila početkom tjedna i izvijestila vas u ovom postu a planiram i sutra dopodne na još jedan pohod 😉 .
***
Vjerovatno ste primijetili da ne pišem učestalo kao i inače ali radim na redizajnu bloga što mi oduzima dosta vremena pa vas molim za strpljenje još tokom ovog tjedna jer vjerujte mi na riječ da će sve skupa biti puno ugodnije na oko kako i meni tako i vama 😉 .
***
Do čitanja!
lp