L’Oréal Paris Hair Expertise EverSleek Smoothing

Kategorije: Kosa, L'Oreal

Njega kose mi je iznimno važna a kako sam primjetila da mi sve češće korištenje sušila za kosu i pegle za kosu iznimno brzo i jako isušuje kosu odmah sam morala poduzeti adekvatne mjere ;D .

Odlučila sam isprobati L’Orealovu “EverSleek” liniju, tj šampon i regenerator sam preskočila te za početak naručila samo sprej i serum za zaštitu kore od tretiranja toplinom.

Proizvodi nisu dostupni u Hrvatskoj ali ih je moguće naručiti sa feelunique.com (klik za link).

Obožavam ovaj sprej!!!!! Morala sam u startu to naglasiti 😉 jer sam prezadovoljna. Način na koji se koristi jest da našpricate kosu prije sušenja sušilom ili korištenja pegle za kosu. Vrlo jednostavno a efekat koji dobivate je fenomenalan. Naime, prvo primjetite miris koji je divan i koji ostaje na vašoj kosi i nakon sušenja a nadalje, kosa nakon sušenja izgleda zdravo, uredno, lako se češlja a toliko postje mekana i podatna da ne postoji dovoljno dosljedna riječ da vam opišem taj osječaj kada prođem kroz kosu.
Sprej se jako smoro troši jer ima odličnu pumpisu koja sadržaj jako dobro rašprica po kosi a ja ga npr koristim savki dan već mjesec dana i još nisam došla ni do polovice bočice od 200ml tako da potpuno opravdava savršen omjer kvalitete i cijene koja iznosi 12.23$ što bi otprilike iznosilo oko 75kn.
Ukoliko vam je kosa neposlušna nakon sušenja ili gruba na dodir te vam je jednostavno potrebna dodatna njega kosi zbog tretiranja toplinom svakako preporučam ovaj proizvod jer kosa nakon njega ostaje nahranjena i zdrava a u konačnici to i je najbitniji cilj.

Serum za kosu koji dolazi iz iste linije također je odličan proizvod. Na prvu vas ponovo oduševi miris koji ostaje na kosi. Serum se nanosi nakon sušenja ili na vrhove ili duž kose, kako vas je volja. Imam dugu kosu a dovoljna mi je količina jednog pritiska na pumpicu i također ni nakon mjesec dana još nisam došla ni do polovice ambalaže od 50ml stoga je i u ovom slučaju zadovoljen omjer kvalitete i cijene koja u ovom slučaju iznosi također 12.23$ dakle oko 75kn.
Kosa a naročito vrhovi, ostaje lijepa, zdrava, sjajna, mirišljava, serum jako brzo upije u kosu i nahranu ju što se osjeti i pod prstima već nakon prvog nanošenja. Svakako preporučam jer meni su ova dva proizvoda učinila čudo na kosi koju svaki dan tretiram sušilom a moram proznati i peglom za kosu na način da nije niti malo isušena i bezživotna.
Kako se vi nosite sa tretiranjem kose toplinom…ili nema posljedica?
lp