Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Još u 12om mjesecu prošle godine naručila sam sa Jagodice okoloočnu kremu brenda Kiehl’s (sa kojim sam inaće preazdovoljna), radi se o kremi sa avokadom koja je iznimno hvaljena i zaista iznimno prodavana jer kako se na Jagodici pojavi tako isti dan i nestane, odnosno bude prodana.

Trenutno također na žalost nije dostupna no kako zaista često ažuriraju stanje svojih zaliha na skladištu vjerujem da će je uskoro ponovo dobiti i čim je snimite, ako vas zanima, moja je sugestija da dugo ne razmišljate već ju odmah kupiti.

Cijena ove kreme je 32 eura za 14ml proizvoda.

Dakle, koristim ovu kremu s početkom godine i jednako sam zadovoljna kao i prvog dana i danas dok ju recenziram.

Moj najveći problem je dehidracija okoloočnog područja uzrokovana što raznim korektorima što puderima a što i profilom kože naravno. Kako je u periodima zaista iznimno i pretjerano dehidrirana nastaju linije koje mene osobno (a koga i ne bi) jako smetaju, shvaćam da ne mogu nestati kada se jednom pojave ali mogu se reducirati odnosno umaljiti vidljivost istih te utjecati na faktor da ne nastaju nove.

Ukoliko u okoloočnoj kremi tražite reduciranje postojećih bora u ovoj to nećete dobiti, barem ja nisam.

Meni je ova krema uvelike pomogla u hidrataciji okoloočnog područja i moram priznati da neke nove linije nisu nastale posljedicom isušivanja. Isto tako, natečenost je manja a i sama pojava povremenih plavićastih podočnjaka.

Linije koje su postojale i prije još uvijek su tu mada su one nešto tanjeg i plićeg profila sada uvelike manje vidljive jer je okoloočno područje nahranjeno a time i elastčnije.

Kremu sam nanosila najčešće u debljem sloju uvečer prije spavanje jer ona sama po sebi na mojoj koži sporije upija i nije mi zgodna za jutarnju rutinu mada u nekom skroz tanjem sloju može proći i za ujutro.

Ovo je definitivno najzanimljivaja tekstura okoloočne kreme koju sam imala jer kada otvorite poklopac ugledate zelenkastu teksturu koja vam djeluje iznimno lagano te gotovo tekuće. Miris je nekako nazovimo klinički decentan i brzo hlapi po nanošenju. Kda posegnete za kremom mijenjate dojam te uvidite da je to ipak neka konkretnija pa skoro i masnjikava tekstura. Po nanošenju ponovo slijedi iznenađenje, naime, kako kremu tapkate ili trljate po okoloočnom području ta masnjikava a lagana tekstura se pretvara u vodenastu i imate osječaj kao da ste namočili prst u vodu i sada tapkate isti po okoloočnom području, iznimno interesantno i ugodno.

U konačnici meni se ova krema jako sviđa jer mi je pomogla sa dehidracijom okoloočnog područja te kada bi ju kombinirala sa nekim serumom za linije odnosno bore mislim da bi to bio idealan spoj. Isto tako smatram da bi ova krema bila od velike pomoći mladim curama koje se još ne brinu oko linija i bora ali vjerujte da će one doći i da je bolje prevencije radi startai na vrijeme sa adekvatnim proizvodima.

Krema nije agresivna niti je uzrokovala ikakve iritacije već je meni baš napraotiv iznimno pomogla i svakako će se još koji put naći u mojoj rutini.

Kiehl’s kao brend…imate li iskustva, preporuke?

lp