Nature’s Bounty | Super Skin, Hair & Nails formula

Blistava koža, kosa i nokti na dohvat ruke

Nature’s Bounty® vodeći je svjetski brand dodataka prehrani već 40 godina te zauzima prvo mjesto na američkom tržištu. Osim Super Skin, Hair & Nails formule u ponudi ima čitav niz dodataka prehrani koji su vrhunske kvalitete jer posebnu pažnju pridaju sastojcima koje biraju od strogo provjerenih dobavljača.

Nature's Bounty

Posljednja dva mjeseca koristila sam upravo Super Skin, Hair & Nails formulu na način da sam svakoga jutra nakon doručka popila jednu tabletu. Ove tablete se inače i preporuča konzumirati nakon jela. Po otvaranju pakiranja primijeti se onaj klasični miris vitamina, miks voća i povrća u tableti. Okusa je zapravo nebitan jer se tableta ne zadržava u ustima i lako se guta.

Nature's Bounty USA Nature's Bounty vitamins

Tajna Super Skin, Hair & Nails formule leži u uravnoteženom i raznovrsnom sastavu bogatom vitaminima, mineralima i proteinima važnim za održavanje zdrave kože, kose i noktiju. Naravno da je prije svega potrebno vrijeme kako bi učinak ovih sastojaka postao vidljiv, no smatram da su dva mjeseca sasvim dovoljni za prve vidljive rezultate. Kako bi koža, kosa i nokti bili zdravi tu nam pomažu B vitamini te minerali bakar, cink i jod, dok su proteini glavni gradivni sastojci noktiju i kose. Održavanju izgleda zdrave kože doprinose niacin i jod i cink koji jednako utječe i na kosu i nokte dok bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kože i kose. Sastav Super Skin, Hair & Nails formule vidljiv je na sljedećem prikazu.

sastav

S obzirom na užurbani tempo života često ne unosim dovoljnu količinu korisnih vitamina i minerala, stoga je za mene bilo apololutno preporučljivo isprobati jedan ovakav proizvod poput Super Skin, Hair & Nails formule. Moja koža se mijenja iz sezone u sezonu a tako i ja mijenjam proizvode za njegu, te promjene također utječu na kožu, posebno u proljetnom periodu kada su alergije u punom jeku. Također, prvo sunce je nešto na što moja koža intezivno reagira ma koliko se ja spremala na to isto sunce. Posljedicom agresivnih kemikalija moja kosa se suočila sa raznim oštećenjima u smislu da mi je kosa u jednom trenutku postala jako krhka i bez sjaja. Nokti su mi inače najbolji pokazatelji da mom organizmu nedostaje ključnih vitamina i minerala jer se počinju intenzivno listati i lomiti. Iako sam na noktima na rukama tom lomljenju stala na kraju gelom za nokte ovima na nogama jednostavno kao da nije bilo pomoći.

Nature's Bounty Super Skin, Hair & Nails formula

Super Skin, Hair & Nails formula pravi je saveznik ljepote. Moja koža zasada još nije odreagirala na sunce u vidu alergijske reakcije poput crvenila kako to biva svake godine, ponavljam, usprkos tome što se ja pripremam na vrijeme na moguće reakcije. Isto tako, moram priznati da sam zaista jako zadovoljna izgledom svoje kože, kako lica tako i tijela. Moja koža je inače mješovita no u ljetnom periodu naginje ka masnijoj a time dolazi i do čepljenja pora odnosno uplanih procesa koji su zasada izostali u ovom toplijem periodu. Koža tijela mi je inače jako suha do faze perutanja a zapravo i nju mogu opisati kao normalnom jer ne primjećujem suhoću do mjere perutanja. Kosa je u procesu oporavka i moram priznati da sam iznenađena kako se dobro bori te sam sigurna da je Super Skin, Hair & Nails formula bila jedan veliki saveznik u toj borbi. Također, iako moja kosa i inače jako brzo raste uz Super Skin, Hair & Nails formulu taj proces je još brži. Ista stvar je i sa noktima, rastu puno brže no inače. Iako sam spomenula da na noktima na rukama imam gel ne mogu isticati koliko je Super Skin, Hair & Nails formula utjecala na kvalitetu nokta ali mogu garantirati kako nokti rastu znatno brže. Na noktima na nogama nosila sam se sa problemom listanja i nekako nisu baš jako brzo rasli i moram priznati da se tu rezultati najbolje vide jer ti nokti rastu puno brže i ne samo da su ojačali već se nimalo ne listaju i jako su čvrsti.

PR NB dorucak

Super Skin, Hair & Nails formula dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama no ako slučajno nije dostupna baš u vašoj ljekarni može se naručiti, za dodatne informacije kontaktirajte Nature’s Bounty tim na mail info@naturesbounty.hr. Više detalja o proizvodu i Nature’s Bounty brandu možete pročitati na službenim web stranicama www.naturesbounty.hr & www.naturesbounty.com .