MÁDARA ulje za oblikovanje tijela

Madara organska kozmetika

Nedavno sam u suradnji sa BB Natura Vera web shopom testirala dva proizvoda od kojih vam danas predstavljam jedan a u subotu drugi proizvod (dat ću vam hint, nije isti brand i radi se o proizvodu za kosu).

Madara je u potpunosti prirodna i eko kozmetika s EKOCERT certifikatom nazvana prema misterioznoj biljci slatkog mirisa koja već stoljećima raste kraj mora na sjeveru Latvije. MADARA je odličan izbor jer za svaki proizvod postoji i klinički dokaz djelovanja, a Galium 7 COMPLEX je posebna ANTIAGE formula razvijena u vlastitim laboratorijima. Sedam super zdravih sastojaka u kombinaciji sa sokom breze (bez dodatka vode!).

Madara Sculpturing Oil

Màdara ulje za oblikovanje tijela dolazi u praktičnom pakiranju od 200ml po cijeni od 184kn. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Koža brzo upija ovo ulje mada ipak ostaje jedan lagani trag na površini pa sam ga ja koristila navečer prije spavanja. Miris mu je vrlo decentan i brzo hlapi tako da mislim da svi vi koje ne volite parfumirana ulja za tijelo a volite upravo takvu bogatiju teksturu, svakako ćete voljeti ovaj proizvod.

Ovo ulje namijenjeno je oblikovanju tijela te je tako njegova zadaća učvršćanje tonusu i poboljšavanje elastičnosti kože. Sprečava nastanak strija i smanjuje pojavu postojećih. Ostavlja kožu dubinski hidratiziranom i svilenkasto mekom. Posebno se preporučuje za korištenje tijekom trudnoće ili mršavljenja.

Madara skincare

Moram priznati da sam se korištenjem ovog ulja uvjerila u njegove blagodati dubinske njege jer moja koža tijela je izuzetno suha, do faze perutavosti koja je upotrebom ovog ulja izostala. Tonus kože se također znatno popravio. Vezano uz sprečavanje nastanka strija te smanjenje postojećih ne znam što bih rekla jer ja sam svoje strije prihvatila i zapravo mi ne smetaju, ne mogu reći da su postojeće manje vidljive ali isto tako moram priznati da nisam primjetila pojavu novih. Strije su po mom mišljenju tema za sebe u koju ja zaista ne bih ulazila.

Zaključak bi bio da sam zadovoljna njegom koju ovo ulje pruža te činjenicom da mu je miris izuzetno lagan i svakako je jedno od top 5 ulja koje sam imala priliku koristiti.

Koristiti li ulja i koja ulja vi preferirate?

*pr uzorak