Ecco Verde | Provida Organics Gelee Royale ulje za bore oko očiju, Martina Gebhardt Lip Balm & Eye Care Duo, Apeiro Auromère losion za njegu usana

Prije nekoliko mjeseci pisala sam vam o web trgovini za prirodnu ljepotu, odnosno Ecco Verde web shopu na kojem možete pronaći preko 8.000 proizvoda prirodne kozmetike. Više o trgovini i proizvodima koje sam tada odabrala za sebe mogli ste pročitati u ovom postu, a danas vam donosim kraći osvrt o četiri fanatstična proizvoda za njegu okoloočnog područja i usana, koje sam također naručila sa Ecco Verde web shopa. 

1-ecco-verde

Provida Organics Gelee Royale ulje za bore oko očiju 30ml/13,69€

Ovo Provida ulje sadrži mnoge dragocjene i dobro podnošljive aktivne supstance koje zahtjevno i osjetljivo područje oko očiju čine glatkim, obnavljaju stanice i sprječavaju prerano starenje kože. Sastav ovog ulja dostupan je klikom na ovaj link.

Ovo bogato ulje koristim na okoloočnom području jednom dnevno, najčešće nakon što dođem s posla i skinem šminku sa lica, jer tada je bogata njega mom okoloočnom području prijeko potrebna. Sviđa mi se kako moja koža brzo upija ovo ulje koje se pokazalo odličnim i kao podloga makeup-u. Ovo ulje sadrži u sebi decentan i zaista jedva primjetan miris ali vrlo prirodan, koji brzo hlapi po nanošenju. Osim na okoloočnom području ovo ulje ponekad nanosim i na cijelo lice prema potrebi kada osjećam da me pojedini dijelovi lica pomalo zatežu, oporavak se osjeti odmah. S obzirom da ne koristim ovo ulje dovoljno dugo ne mogu izjaviti kako mi je pomoglo sa postojećim borama ali moram priznati da mi okoloočno područje nikada nije bilo bolje nahranjeno no što je sada.

2-ecco-verde

Martina Gebhardt Lip Balm & Eye Care Duo 2x15ml/19,58€

*Okoloočna njega

Okoloočna krema koju bih ja nazvala hibridom Bobbi Brown Extra Eye Repair okoloočne kreme i Kiehl’s Avocado okoloočne kreme, brzo upija u kožu koju ujedno lijepo zaglađuje i pruža elastičnost te sprečava ranu pojava nastanka bora. Sastav ove kreme dostupan je klikom na ovaj link.

Ova okoloočna krema mi se pokazala učinkovitom protiv znakova iscrpljenosi te u trenutcima kada bi moje okoloočno područje došlo u fazu dehidracije. Koristim ovu kremu ujutro i navečer i moram priznati da mi je definitivno jedna od top tri okoloočne kreme. Sviđa mi se s obzirom da pruža bogatu njegu a da ju koža ipak brzo upija te je odlična podloga za makeup. Iako je malo masnije teksture nije mi uzrokovala pojavu milija, kojima sam ja inače sklona. Sve u svemu, omjer cijene i kvalitete je bez ikakve konkurencije, stoga ukoliko tražite jednu odličnu okoloočnu kremu za ovaj hladniji period godine, ova bi krema bila moja preporuka.

*Njega usana

Balzam za usne koji ih čini mekanima i podatnima, posebno u hladnijem periodu godine i koji je savršen kao SOS proizvod za usne, mada ga ja koristim svakodnevno i to više puta tokom dana. Ugodnog je i decentnog mirisa te je idealna njega za suhe i ispucane usne zbog svoje izuzetno bogate i nešto masnije teksture. Iako je u tanjem sloju odličan i kao baza za ruž ja ga ipak najviše volim nositi samostalno i to nakon skidanja ruža sa usana. Sasatav je dostupan klikom na ovaj link.

Mislim da se set ova dva proizvoda itekako isplati uzeti jer su oba proizvoda fantastična i vrijedna svake pažnje a set je dostupan klikom na ovaj link. Također, mislim da bi ovaj set bio i lijep poklon.

3-ecco-verde

Apeiron Auromère losion za njegu usana 10ml/7,99€

Ovaj losion za njegu usana iz Apeiron kolekcije je savršen za njegu osjetljivih usana. Ublažava pucanje usana, njeguje ranice i svrbež i čini usne mekanim na dodir, a također je pogodan i za njegu usana sklonih herpesu. Usne i kutovi usana se učinkovito regeneriraju i umiruju. Smanjuju se osjećaj napetosti, trnci i plikovi.

Ukoliko imate jako suhe usne koje su ujedno jako osjetljive, mislim da bi vam se ovaj losion mogao jako svidjeti. Dolazi u pakiranju sa pumpicom što olakšava doziranje a pri nanošenju pomaže lagana tekstura losiona kojega usne odmah po nanošenju upijaju. Koristim ovaj losion kao posljedni dio večernje njege lica prije spavanja na način da ga nanesem u tankom sloju na usne. Ono što sam primijetila je da brzo popravlja stanje jako oštećenih usana te da ublažava osjećaj napetosti. Nedavno kada me ulovila viroza sa visokom temperaturom moje usne su momentalno popucale i bile su jako nadražene i suhe a ovaj losion ih je oporavio u kratkom periodu. Sastav je dostupan klikom na ovaj link a ovo je proizvod koji ću u budućnosti uvijek imati pri ruci kao prvu pomoć za usne.

4-ecco-verde

Tijekom hladnijeg perioda godine najviše pažnje pridajem upravo okoloočnom području i usnama jer su ta dva dijela tada najosjetljiviji, mada mislim da ću ove proizvode nastaviti koristiti tokom čitave godine jer niti jedan od navedenih nije podbacio, štoviše, jako su me ugodno iznenadili. Sviđa mi se jednostavan sastav proizvoda te njihova učinkovitost a kada bi morala odabrati samo jedan kao favorit to bi bila okoloočna krema koja mi je otkriće godine.

0-ecco-verde