DressLily | Opušteni dan kod kuće

Tijekom hladnijih mjeseci dane i večeri najčešće provodimo u zatvorenom prostoru, što i nije tako loše jer se uvijek tada možemo posvetiti stvarima koje inače zanemarujemo tokom ostatka godine. Kako bi meni bilo što ugodnije dvije su mi stvari neophodne, topla i mekana dekica i naravno što udobnija majica, o istima više u nastavku posta. 

Volim svoj dom stoga volim puno vremena provoditi upravo u tom svom svakodnevnom okruženju. Iako mi ne treba nikakav poseban ugođaj ipak su sitnice te koje čine razliku te tako ugodnu atmosferu čine još ugodnijom. Meni osobno je bitno kada vrijeme provodim kod kuće da na sebi nosim udobnu odjeću i da uvijek pri ruci imam ugodnu deku. Ususret Interliberu odnosno sajmu knjiga, moja mala kućna knjižnica će se dodatno obogatiti sa nekoliko novih naslova, stoga je bilo potrebno biti spreman za omiljeno mjesto za čitanje. DressLily.com stranica je koju sam nedavno otkrila te sam u svom istraživanju naišla na neodoljiva dva komada koja sam ‘morala’ imati jer jednostavno nadopunjavaju ovu ionako već prekrasnu jesen.

Majica ‘Eagle Born Free’ napravljena je od mješavine pamuka i jako je mekana, kako izvana tako i iznutra a time moram istaknuti i kako je jako topla. Jedina mana je možda činjenica da je kraće forme te tako dođe tek do gornjeg ruba donjeg dijela koji nosite, ali nema veza jer sam print i mekoća materijala daju puno veću prednost ovom komadu naspram tog malog nedostatka. U posljednje vrijeme često sam nailazila na dekice u formi repa sirene ali kako nisam nikada naišla na link gdje su kupljena čim sam ih ugledala na DessLily.com nisam dvojila niti sekunde trebam li ju naručiti. ‘Super Soft Yarn Knitted Fish Scale Sleeping Bag Mermaid Blanket’ jednako je dugačka kao i njen naziv, no time je bolje jer ju to čini još dodatno udobnijom. Sviđa mi se kako ova deka nije pretopla a niti pretanka, baš je nekako idealne debljine za stambeno grijanje. Volim se umotati u nju dok čitam knjigu ili novine, gledam televiziju ili pak jednostavno ujutro dok ispijam svoju prvu kavu.

Oba naručena komada stigli su mi kroz 2 tjedna u čvrstim pakiranjima, po dolasku ubacila sam ih u perilicu rublja te potom u sušilicu i nisu tražili nikakvu dodatnu pažnju. Rekla bih da je deka idealna i za neka putovanja jer kada se složi ne zauzima puno mjesta a majica je zaista tako udobna da bi konstano bila u njoj. Sve u svemu, jako dobar ulov a više o istima možete saznati klikom za ovaj link za majicu ili klikom na ovaj link za dekicu.

0-dresslily 2-dresslily 3-dresslily 4-dresslily

Tagovi: