Charlotte Tilbury Lip Cheat Re-Shape & Re-Size Lip Liner /Iconic Nude & Pillow Talk/

Prije nekoliko mjeseci kada je Net A Porter imao besplatnu poštarinu (koja inače iznosi 25eura) naručila sam Charlotte Tilbury Lip Cheat olovku za usne u nijansi Pillow Talk koja me zaista oduševila.

Naime, u ovom slučaju radi se o olovci koja dolazi u vrlo prirodnoj nijansi te kojom iz tog razloga možete korigirati vaše usne u smislu da zadrže prirodan izgled a da im pri tome korigirate oblik ili veličinu ili pak oboje.

Charlotte Tilbury reshape resize lip liner Charlotte Tilbury Lip Cheaz Iconic Nude Pillow Talk Charlotte Tilbury lip cheat

Pillow Talk nijansa je zaista vrlo prirodna i slična je boji usana ali uz to s obzirom na njenu teksturu pri nanošenju možete ju nijansirati te tako dobiti ili decentniji ili naglašeniji izgled. Isto tako, s obzirom na tu izuzetno prirodnu nijansu sličnu boji usana ovom olovko zaista možete varati sa oblikom i veličinom usana i na način da ju koristitesamostalno.

Iconic Nude je nešto konkretnija nijansa sa smeđim tonovima koju ja na žalost samostalno ne mogu nositi ali u kombinaciji sa nude ruževima je odlična. Zapravo, netko sa nešto pigmentiranijim usnama bi mogao nositi i ovu olovku umjesto ruža.

Iconic Nude & Pillow Talk

Iconic Nude (desno) / Pillow Talk (lijevo)

Iconic Nude Pillow Talk Charlotte Tilbury swatch

 Pillow Talk (lijevo) / Iconic Nude (desno)

Odlična pigmentacija i mogučnost nijansiranja nisu jedine prednosti ove dvije olovke za usne. Naime, njihova tekstura je nevjerojatna te doslovno klizi po usnama. Nadalje, ove olovke su jako pouzdane zbog svoje postojanosti u trajanju 4-5 sati bez obzira koliko ste hrane/pića konzumirali u međuvremenu. S obzirom da je vodootporna po nanošenju nema micanja a ukoliko ju nosite samostalno nema preslikavanja ni ostavljanja tragova. Svaki ruž je postojaniji sa ovom olovkom u podlozi te isti ne klizi preko ruba usana.

Iconic Nude & Pillow Talk

Osim čitavog niza prednosti na žalost ove olovke imaju i nekoliko mana. Glavna mana ovih olovaka bi bila da usne prije nanošenja moraju biti besprijekorno glatke te je dobro napraviti piling prije nanošenja te nahraniti usne tek laganim slojem balazama jer isto tako ima tendenciju isušivanju. Isto tako, moram spomenuti da se ove olovke jako brzo troše a zbog toga je (ja mislim) kriva ta krasna tekstura koja klizi po usnama.

Charlotte Tilbury Lip Cheat reshape & resize lip liner

Prije par dana po drugi sam puta naručila Pillow Talk te pridodala Iconic Nude i moram reći da sam jako zadovoljna sa obje mada mi se Pillow Talk više sviđa jer bolje pristaje mojim usnama samostalno.

Brand i ove olovke dostpuni su na Net A Porter. Cijena jedne olovke iznosi 18eura a količina koju sadrži iznosi 1.2g.

Moram priznati da sam slaba na olovke za usne gotovo kao i na ruževa a kada bi morala izabrati top tri olovke za usne ove dvije bi se definitivno našle pri samom vrhu.

Koliko vam je poznat brand Charlotte Tilbury i da li ste štogod isprobali?

Charlotte Tilbury Pillow Talk lip liner on lips

Pillow Talk