Estee Lauder Bronze Goddess Soft Shimmer Bronzer

Kategorije: Bronzer, Estee Lauder

Kako imam masnu kožu svake bi se godine odlučila za mat varijantu bronzera, ove sam se godine ohrabrila i izabrala varijantu sa obožavanim shimerom 😀 i ne znam zašto sam ga uopće izbjegavala tako dugo.

Odluka je pala na “soft shimmer” bronzer od Estee Lauder…a dobila sam 21g predivnog bronzera u nijansi 02 koji u sebi sadrži sitne čestice shimmera ali toliko neupadljive da ni na mojoj masnoj koži to izgleda odlično.

Iznimno je decentan ali postojan i lako se i lijepo nanosi. Nimalo se ne trusu niti možete pretjerati s nanošenjem a opet se s njim može i poigrati pa ga više/manje dozirati prema želji ali uvijek dobivate onaj zdravi osunčani izgled uz dašak nezaobilaznog sjaja koji je svakako u ljetnom periodu dobrodošao.

Parfumerija Iris 339kn

U pakiranju dolazi i četkica koja po mom mišljenju i nije toliko upotrebljiva pa ju ja ni ne koristim već ga nanosim manjim kosim kistom na područje iznad obrva pa preko sljepočnica do jagodica .. dakle u obliku slova C i to mi je skroz dovoljno, eventualno prema potrebi na kraju ako je u nekom kutku dobrodošlo.

Uglavnom postoji neko nepisano “pravilo” da će se naravno svaki bronzer sa česticama shimmera bolje uklopiti sa normalnim tenom i da se na masnoj koži ipak ponekad može suviše “šljaštiti” ili istaknuti pore ali sve je stvar nanošenja tj količine jer u tom slučaju valja primijeniti ono zlatno pravilo “manje je više” 😉 tako da svakako nemojte izbjegavati ono što vam se sviđa već se poigrajte i nosite to najbolje što možete.
Koji bronzer ćete Vi koristiti ovoga ljeta?
lp
Tagovi: