Givenchy Event

Kategorije: Givenchy, Makeup, Preparativa

Pod organizacijskom palicom Dubravke sa portala It Girl i Givenchy-a Hrvatska tima organiziran je event za beauty blogerice u svrhu predstavljanja Givenchy noviteta u parfumeriji Lana.

Givenchy je jedan od mojih najdražih kozmetičkih brendova te je savršen i u segmentu dekorative i u segmentu preparative podjednako i svakom ga toplo preporučam jer svatko može naći ponešto za sebe ;).

Givenchy proizvodi kod nas su dostupni u Mulleru te parfumeriji Lana koja nas je srdačno ugostila ovog utorka.

Model na kojem su isprobani Givenchy noviteti je bila kolegica blogerica Maja a proizvode je prezentirao stručni Givenchy tim.

Naravno da se startalo sa preparativom koja je sa potpisom Givenchy-a fenomenalna i zaista vrijedna vaše pažnje.

Proizvod koji bi vam od srca preporučila je Vax’In okoloočni serum sa kojim sam ja već po treći puta pri kraju i svakako ga kupujem i četvrti put :D.

Serum sam recenzijrala u sklopu posta o okoloočnoj njezi pa moje dojmove možete pročitati i klikom na ovaj link.

Ono što me zaista zanimalo jest nova BB krema sa Givenchy potpisom ali malo više o njoj u nastavku … 😉 no moć prekrivanja možete vidjeti na sljedećim fotkama … ja sam bez teksta jer svakih par mjeseci kako izađe na tržište nova BB krema sve je bolja i bolja 😀 ali to me veseli jer puderi sve više kod mene dolaze u drugi plan a sa njima i mnogi nedostatci na mom licu :D.

Dekorativa je sjajna i svaki dekorativni isprobani proizvod bi me uvijek iznimno impresionirao ;).

Ono što je apsolutno najsavršeniji novitet na dekorativnom tržištu trenutno je svakako novi Givenchy ruž 😀 a ja posjedujem već 4 nijanse od raspoloživih 12 :D.

Krajnji rezultat jednom je riječju – predivno :D, zar ne?!

Također su nam otkrili i mirišljavi novitet koji će svakako biti savršen za ljeto ukoliko preferirate citrusne i svježe note :D. Dahlia Noir L’Eau  … svakako potražite tester i isprobajte ;)!

Osvrnula bi se još koji tren na neke dekorativne favorite koje ja naprosto obožavam …

… na prvom je mjestu svakako Mister Mat primer o kojem više možete pročitati klikom na ovaj link

…te Matissime tekućem puderu koji je idealan za masnokošce a naročito u ljetnom periodu, više u recenziji

… te na dvije linije ruževa od koji je jedan recenziran a drugi tek čeka svoj red, uglavnom, Interdit Shine linija je meni najdraža za ljetni period … savršen sjajni efekat 😀 …

… druga linija je nova linija ruževa LA ROUGE i ja sam tek u mjesec dana što su u ponudi skupila već četiri nijanse te imam u planu još 2-3 😀 ili ću ih na kraju skupiti sve jer su ovo najbolji ruževi ikada proizvedeni :D!

… pogledajte samo te ljepote 😀 …!!!

Naravno da su po završetku eventa podjeljene “vrečice” … 😀 …

Darežljivi Givenchy tim počastio nas je sa primjerkom novog parfema Dahlia Noir te terer varijantom novog ruža u nijansi 103 😀 . Uglavnom, hvala vam :D:D:D!

…. divna nijansa a još ljepša tekstura … da ponovim, najsavršeniji ruž ikada :D!

… a da vam potvrdim koliko je divan ovaj ruž počastila sam se sa još jednom nijansom 😀 …

… bez obzira na činjenicu da sam već prije kojeg tjedna kupila dvije nijanse 😀 …

… da vas ne mučim pretjerano swatchala sam sva četiri ruža ali detalji dolaze sa skorašnjom recenzijom ;)!

Uz kupovinu ruž dobila sam i tester nove BB kreme koja je dostupna u samo jednoj nijansi koja se prilagođava tenu … bila sam skeptik no zaista se prilagođava :D.

Čim se pojavi prvo sunce ja postanem opsjednuta preplanulim tenom 😀 i sva sreća da zaista brzo tamnim i da općenito nisam pretjerano bledunjava a i tu su na raspolaganju sredstva za samotamljenje (sva sreča) … uglavnom, ja već laganu bojicu imam i mislila sam da će biti teško da se meni sada prilagodi ova BB krema ali prilagodila se, ne 100% ali 80% se prilagodila i ja sam zadovoljna :D.

Ovu BB kremu sam testirala posljednja tri dana, dakle, sunce je itekako grijalo a ja se nisam “rastopila” 😀 … kremica me nije matirala ali nije me ni dodatno mastila, daje prirodan i svjež izgled licu te također daje besprijekorno prekrivanje poput nekog pudera sa srednjim do jakim prekrivanjem :D.

Nikakvu iritaciju nije uzrokovala a s obzirom da sadrži spf 30 ja sam oduševljena ovim proizvodom :D.

Ukratko, ovo je bio pregled Givenchy eventa … da vas čujem, što vas zanima od noviteta i što bi mi eventualno preporučili da isprobam ???

LP