Essence & Catrice New In #41

Essence & Catrice new in

Nedavno mi je na recenziranje stigao jedan paket sa različitim Essence i Catrce proizvodima a i sama sam kupila par proizvoda pa sam za danas odlučila objediniti taj paket i svoju kupovinu u jedan new in post, pa krenimo redom …

Catrice liquid foundation

*Catrice 3in1 Skin Tone Adapting makeup (01 lighter skin) i *Essence Long Lasting ruž u nijansi 14 Adorable Matt bili su mi zanimljivi već u samom startu. Naime, nijansa ruža je pun pogodak za mene a upravo sam potrošila L’Oreal Paris BB kremu koja je po meni jako slična upravo ovom 3u1 proizvodu.

catrice powder

*Catrice Colour Correcting Mattifying Powder (010 Delicate Blossom) sviđa mi se jer lijepo matira i nosim ga u posljednje vrijeme uvijek u torbi jer je odličan za popravke tokom dana kada probije višak sebuma. Nadalje, *Essence Lip Liner (14 Femme Fatale) sam već kupovala i zapravo su mi njihove olovke za usne odlične s obzirom na cijenu od kojih 10ak kuna te vam predlažem ako ih niste isprobali da im svakako date šansu. Nijansa olovke za usne slaže se oslično sa prethodno spomenutim ružem.

Essence new in

*Essence Soo Glow highlighter (20 Bright Up Your Life) i *Essence Effect Eyeshadow (02 Brazil’s Sunset) dva su krasan proizvoda kremaste teksture koji su me jako ugodno iznenadili. Sjenilo je postojano i jako jednostavno za apliciranje a highlighter zaista licu pruža divnu svježinu.

Essence maskara

*Essence Lash Princess maskaru sam dobila, isprobala i oduševila se toliko da su i sve druge pale u neki skroz drugi plan jer ovu koristim svakodnevno.

Essence mascara and eyeliner

Essence Lash Princess maskara toliko mi se jako svidjela da sam kupila jedno dodatno pakiranje za rezervu a isto je došlo u kombinaciji sa Eyelinerom u obliku flomastera.

Essence eyeshadow

*Catrice Velvet Matt sjenilo (040 Al Burgundy) sam kupila čim se pojavilo na policama i zaista je odlično a kako mi je napuknulo i brzo će se potrošiti ovo je došlo kao naručeno. *Essence Metal Glam (18 Choco-Chic) sjenila sam još prije kupovala i zaista su odlična s obzirom na cijenu, posebna su mi zbog teksture i pigmentacije a uz korektnu bazu postojana su do skidanja sa očiju. *Essence 3D sjenilo još nisam isprobala pa mu se svakako veselim.

Essence lip gloss

*Essence Effect Lipgloss (C02 Jewls In A Bottle) divna je mirisa i daje lijep efekt usnama jedino ga se treba nešto češće obnavljati.

Essence nail polish

*Essence Liquid Ink tuš je fantastičan, intenzivna crna nijansa, tanki kist koji olakšava apliciranje te postojanost čine ovaj tuš meni jednim od dražih u posljednje vrijeme. Nadalje, tu su i dva laka koje još nisam isprobala ali veselim se jer nijansa su svakako privlačne.

Catrice lip gloss

*Catrice Beautifying Lip Smoother (030 Cake Pop) je proizvod jako sličan Clarins Instant Light Natural Lip Perfector što pakiranjem što efektom na usnama a cijena je znatno pristupačnija pa ako vas je ikada Clarinsov proizvod zanimao ovo je zaista korektna alternativa.

Catrice

Catrice Ultimate Gel Shine Colour (100 Sweet Macaron & 060 Don’t Pink And Drive) ubacila sam sasvim slučajno i baš mi je drago jer ovo je nešto jako lijepo za usne za neke casual dane kada biste istaknuli usne vrlo decentno a uz to jako su ugodni na usnama pa vam tada neće trebati niti balzam u podlozi.

Essence LE

Essence jesenska limitirana kolekcija zaista je bila jako zanimljiva u potpunosti ali mene su zainteresirali tekući ruževi i kist a usputno sam kupila i Big Bright Eyes highlighter koje je odličan za područje ispod obrva i u kutevima kapka jer pruža potrebnu svježinu.

Catrice noviteti

Za kraj, Catrice je početkom jeseni obnovio svoju redovnu postavu asortimana i već sam u prethodnim new in postovima spominjala novitete koji su me oduševili pa sam dala priliku još nekim proizvodima koji također nisu podbacili. Catrice Ultimate Stay (030Wood You Love Me) krasna je nude nijansa a kako imam još jedan ruž iz ove kolekcije mogu samo reći BRAVO za Catrice jer tekstura im je fantastična. Nadalje, Velvet Finish Concealer (010 Velvet Ivory) možda neće pružiti potpuno prekrivanje ali kako je ovaj korektor tako ugodan na okoloočnom području ja mu to neću zamjeriti. Catrice Made To Stay Highligter Pen (010 Eye Like!) najdraži mi je proizvod od svih navedenih u današnjem postu jer ga koristim svakodnevno na obrazima te na kapcima jer efekt je predivan. Za kraj Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen (010 In The Mood For Nude) sasvim je solidna nude olovka za unutrašnju liniju kapka i rekla bih da mi je draža od ostalih nude olovka drogerijskog ranga koje sam isprobala.

Ovo su bili moji Essence i Catrice noviteti a ujedno su ovo bili neki novi proizvodi koje sam testirala u posljednje vrijeme i moram priznati da sam ugodno iznenađena s obzirom na omjer cijene i kvalitete. Maskara je recimo proizvod na kojemu nikada nisam štedjela i iako su se uvijek potezale preporuke upravo Essence maskara ja ih nisam favorizirala do ove koja je zaista moje veliko otkriće.

Ukoliko imate prijedloga što bih još trebala isprobati od ova dva branda svakako ostavite preporuke u komentarima a sada me zanima da li ste i vi testirali neke Essence i Catrice novitete?