Maybelline New york – color tattoo 24h

Prvo Maybelline Color Tattoo sjenilo dobila sam prošlog Božića i oduševila se, bila je to nijansa pod brojem 35 . Nakon toga sam jednom naručila 50cu sa ebay-a i ubrzo su ta ista sjenila stigla i na naše police i mom oduševljenju nije bilo kraja.
Skupila sam ih sada već nekoliko i odmah ću vas upozoriti da su fotografirana kao rabljena jer jednostavno je bilo neumjesno spajati fotografiju po fotografiju i objaviti kolaž. Ne zamjerite molim vas, znate da je to na mom blogu rijedak slučaj ali vjerujte mi da je ovo bilo najbolje riješenje.
Uglavnom, u Hrvatskoj ih možete nabaviti u Mulleru, Bipi i dm-u po cijeni od 40ak kuna ali uz sve učestalije akcije cijena se spusti i do 30ak kuna.
Obožavam ova sjenila te ih koristim prvenstveno kao bazu ali i kao kremasto sjenilo. Iako postoje i negativne recenzije vezano za skupljanje na pregibu kapka kod mene to nije slučaj, na mojim su očima ova sjenila postojana satima i kao sjenila samostalno i kao baza, isprobano sigurnih 16h u komadu 😉 .
Nanosim ih plosnatim kistom za sjenilo (ali može poslužiti i varijanta za nanošenje korektora ) na način da ga prvo dobro utapkam pa potom izblendam. Nekako po mom iskustvu najidealniji je sintetički kist.
Ukoliko ga nosim kao sjenilo tada ga samo fiksiram ili decentnim pigmentom ili puderom za okoloočni dio (Ben Nye Banana Powder) .

Jedini nedostatak ovih sjenila je što se pojedina ponašaju čudno pri nanošenju ali o tim istima više kroz post.

40 permanent taupe / 35 on and on bronze / 70 metallic pomegranate / 60 timeless black / 50 edgy emerald / 15 endless purple / 65 pink gold / 20 turquoise forever

40 Permanent Taupe najčešće koristim kao bazu ali u danima kada sam u velikoj žurbi u kombinaciji sa MAC Naked pigmentom daje zaista divan i efektan look. Lijepo se i lako nanosi a pigmentacija je izvaredna.

35 On and on Bronze koristim kao sjenilo koje traje satima na kapku. Nanosi se besprijekorno i idealna je ljetna nijansa ili jednostavno varijanta za brzinski look.

70 Metallic Pomegranate je meni osobna najdraža nijansa koja je vrlo slična Chanel D’Ombre sjenilu u nijansi 86 Ebloui i ta dva sjenila jako često i kombiniram zajedno. Pigmentirano je i lijepo se nanosi te vam zaista treba ;), vjerujte mi.

60 Timeless Black sam kupila čisto da imam crnu bazu za jedan ozbiljni smokey look koji ja baš učestalo ne nosim ali neka se nađe. Krasna baza, dugotrajna postojanost i lakoća od nanošenja.

50 Edgy Emerald sam kupila preko ebay-a i zapravo mi je nijansa kao takva predivna no nekako se ipak teže nanosi na način da se “gruda” tj skuplja se pri nanošenju pa mi se čini da njega moram jako brzo nanositi da bi na čitavom kapku bio jednako nanešen i jednako pigmentiran. Po nanošenju stoji na mjestu do skidanja.

15 Endless Purple sam kupila nedavno jer sam u fazi ljubičaste na očima 🙂 . Uglavnom, nisam zadovoljna, štoviše, samo mi stoji po strani jer me je jako razočarao. Naime, problem je sama pigmentacija po nanošenja koja je iznenađujuće osrednja naspram ostalih sjenila iz ove kolekcije i isto se kao i prethodni teže nanosi :/ … ukoliko vi sa istom nemate problema ostavite mi molim vas komentar čisto da provjerim da li je do mene ili do moga sjenila :/.

65 Pink Gold obožavam, koristim ga i kao sjenilo i kao bazu i uz 70cu ovo mi je najdraža nijansa u kolekciji. Zaista je divan efekt koji daje oku, lijepo se nanosi i traje satima.

20 Turquoise Forever također ima nešto drugačiju teksturu pri nanošenju kao i 50ca i 15ca no opet ne stvara probleme i da se lijepo raditi sa njim. Krasna nijansa za ljetni look kada zapravo ovo sjenilo i koristim , jer zadnjih mjesec-dva dana stoji zaista u zadnjim redovima u ladici. Uglavnom, ljetos sam ga najčešće koristila kao sjenilo u kombinaciji sa MAC Naked pigmentom i stajalo je bez micanja do skidanja po onim paklenim vrućinama.

Kao zaključak ovog posta bi naglasila da je ovo izvanredan primjer koliko kozmetički proizvod drogerijskog ranga može biti krasan. Omjer cijene i kvalitete je zaista bez konkurencije a ako još niste nabavili barem jedan primjerak svakako im dajte šansu te ako imate i vi iskustva sa ovim krasnim proizvodom podijelite ga u komentarima 😉 .
lp