Must have beauty products-skincare edit

10 beauty products I couldn't live without - skincare edit

U jučerašnjem postu pisala sam vam o svojih nekoliko makeup favorita koje jako volim i bez kojih bih teže funkcionirala. U današnjem postu donosim vam popis dražih mi proizvoda iz skincare segmenta.

Navedeni proizvodi su proizvodi koji zaista čine razliku pri upotrebi koja je vidljiva već pri kraćem vremenskom periodu. Nemojte me krivo shvatiti, bilo je tu još barem dvadesetak proizvoda za navesti ali kako su navedeni proizvodi ispunili baš sve moje potrebe i očekivanja te sam ih već više puta kupila i napravila zalihe meni su neprocjenjivi i zato i jesu samo oni na ovom popisu.

Također kao i jučer, linkat ću recenzije proizvoda koje sam recenzirala ali se moram ispričati zbog loše kvalitete mutnih slika koje su takve postale prelaskom sa Bloggera na WordPress jer tada sam radila sa znatno slabijim aparatom.

Douglas

Douglas Gentle Eye Makeup Remover (recenzija) je moj najdraži odstranjivač šminke sa očiju zbog svoje temeljitosti, ne isušivanja ni iritacija te omjera cijene naspram navedenih odlika.

Clarisonic Mia2

Clarisonic Mia2 (recenzija) je moja najbolja kozmetička investicija jer moje lice se upotrebom istoga preporodilo. Osim zaista dubinski čiste kože, glađe površine lica svaki proizvod koji naknadno koristim jednostavno bolje upija te je samim tim i efekt koji pruža puno uočljiviji.

Apivita

Apivita Cleansing Foam (recenzija) je jedna jako temeljita pjena za umivanje koja je zaista pogodna i za okoloočni dio te pri tome moram istaknuti da je jedini proizvod koji moj okoloočni dio ostavlja bez ikakvog traga maskare. Zaista je pogodna za sve tipove kože i meni je nezamjenjiva.

Acure & Kiehl's

Da ne koristim prethodno spomenuti Clarisonic, zasigurno bi se i dalje držala omiljenog pilinga Acure Brightening Facial Scrub (recenzija) kojega sada koristim tek s vremena na vrijeme. Kako sam nekako izbacila pilinge iz upotrebe upravo zbog Clarisonica ipak si priuštim barem jednom do dva puta mjesečno tretman mikrodermabrazije a najpouzdaniji saveznik mi je tada Kiehl’s Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion koji je jednostavno bez konkurencije zbog svoje temeljitosti.

Estee Lauder & Lierac

Estee Lauder Advanced Night Repair (recenzija I & recenzija II) je moj najdraži serum već godinama i zaista drži svoje prvo mjesto bez konkurencije. Svakako ima još izuzetno dobrih seruma ali upravo je ovaj taj koji čini itekakvu razliku. Koristim ga isključivo uvečer pa sam si dopustila dodati još jedan serum koji pak koristim isključivo ujutro – Lierac Luminescence (recenzija). Ono što ga čini posebnim je efekt koji pruža licu, kao da ten poprima potpuno drugu dimenziju.

Murad & Biotherm

Biotherm Creme Solare Dry Touch spf30 (recenzija) je najbolja krema sa zaštitnim faktorom koju sam ja isprobala. Što ju čini tako posebnom je činjenica da moje lice zaista ne podnosi najbolje kreme sa zaštitnim faktorom i zapravo mi tokom ljeta lice bude u najgoroj fazi tokom godine ali ovoga ljeta taj je problem u potpunosti izostao.

Murad Oil-Control Mattifier je najpouzdanija matirajuća krema koju sam ja isprobala a upravo sam njih jako puno isprobala. Idealna za svaki period godine, pouzdana te definitivno spas za sve osobe sa masnom i mješovitom kožom lica, jednostavno je jedina sa kojom je razlika i više no vidljiva.

L'oreal Professionnel mythic oil & Tigi Shampoo Volume

Bed Head Tigi Epic Volume Shampoo (recenzija) je jedini šampon koji pruža mojoj koži volumen koji je postojan a da pritom ne isuši kosu do krajnosti. Ne mogu reći da se neće pojaviti tragovi isušivanja ali se isti mogu lijepo izbalansirati sa proizvodima za njegu. Jedan od takvih proizvoda za njegu je L’Oreal Professionnel Mythic ulje za kosu koje zaista njeguje i štiti kosu.

Nivea & Biotherm

Biotherm Deo Pure je savršen deodorant, zaista mu ja ne mogu naći manu izuzev cijene. Ta cijena ne bi bila problem da ja deodorante ne potrošim u mjesec dana pa često posežem i za znatno jeftinijom a isto tako jako dobrom alternativom – Nivea Dry Comfort. Imam oba uvijek u kupaonici i na zalihi jer su mi se pokazali kao najpouzdanijima.

Xen Tan

Za kraj sam ostavila nešto što zapravo zaista nije nikome nužno ali ja volim malo boje na koži pa često koristim proizvode za samotamnjenje tokom čitave godine. Najboljim se pokazao Xen Tan Luxury Dark Lotion svojom nijansom koju pruža i postojanošću. Iako ga ne koristim jako dugo kao ostale proizvode ipak sam ga morala istaknuti jer je upravo on nešto što sam jako dugo vremena tražila. Jedno pakiranje potrošeno, drugo otvorila a treće je već na putu.

To je bio popis nekih meni nužnih proizvoda iz skincare segmenta. Ponavljam, lista bi bila puno duža da sam dodala još puno krasnih proizvoda koje volim koristiti ali ovi navedeni u današnjem postu su zaista jako posebni upravo zato što u kratkom periodu vidite izuzetno pohvalne rezultate.

Sada ste na redu vi sa vašim popisom?