West Gate – Late Night Shopping

Kategorije: Catrice
 Ovaj vikend u West Gate-u ponovo Late Night Shopping pa sam se uputila na mali izlet.
Osim iznimno velike gužve već u 18h, dakle od kada počinju promotivna sniženja, našla se tu i gomila odječe, nakita, kozmetike itd. nagomilana na hrpu gotovo u 90% trgovina. Zaista su si dali ovaj put oduška te izvadili iz skladišta sa najviših polica sve što im se našlo pod rukom. LGS traje još danas pa ako netko ima volju i dovoljno limita na kartici, svakako posjetite!

 Ovaj puta nisam prevršila svaku mjeru te sam bila skromna i iznimno zadovoljna sa par sitnica koje su mi zaista bile potrebne a time više što su kupljene po sniženim cijenama. 🙂

Počastila sam se sa tri nova laka za nokte.

Catrice “Hidden World” 03 Wood You Follow Me 
19,90kn Muller 10% popusta
Radi se novoj limitiranoj kolekciji  HIDDEN WORLD kozmetičke kuće Catrice. Ima tu svega lijepog i neodoljivog (vidi link) ali mene je dopalo samo ovaj lak na polici. Ovu varijantu smeđe sa srebrnim shimmerom nemam i iznimno sam zadovljna. Jedan sloj je dosta i to govori dovoljno! Naišla sam na testere dva cream sjenila u rozoj i bež varijanti koja su savršena i zaista ću si dati truda dokopati ih se.

Basic Beauty 37
29,00kn Limoni

Basic Beauty 76
29,00kn Limoni
Nisam još nikada probala ništa od kozmetike Basic Beauty pa sam odlučila krenuti od lakova za nokte. Limoni je imao akciju samo na parfeme pa ovdje nije bilo popusta no smatram da nisu preskupi. isprobala sam ih odmah i moram priznati da me crvena varijanta oduševila jer je iznimno gust i dovoljan je jedan sloj a plavo-ljubičasta varijanta je skroz nešto drugo od nijanse u bočici i one na noktu a da ne govorim koliko je rijedak te da su za kvalitetan prikaz potrebna čak tri sloja. Postojanost ću otkriti naknadno.
Swatch lakova i nije vjerodostojan prirodi zbog manjak svijetlosti (pretpostavljam) ali postoje varijante bez blica i sa barem da dobijete okvirnu predpostavku.

Usprkos tome što sam za kojih 10$ u zadnjih par dana kupila tri sata, par prstenova, par ogrlica te narukvicu (kada stignu,stiže i novi post) nisam mogla odoliti još jednom prstenu u NewYorker-u koji je imao popust na dio asortimana do 50%.

NewYorker 39,00kn
…zar nije divan…
Također sam tamo zatekla donji dio piđame i majicu. Pamučno, ugodno, jednostavno, slatko i sniženo.
NewYorker
Donji dio piđame 79,00kn (sniženo sa 119,00kn)
Majica 39,00kn (sniženo sa 99,00kn pa sa 55,00kn)
Svratila sam u Bipu u prolazu i tamo naišla na ruž baš kakav mi trenutačno “treba” 🙂 . Radi se o austrijskoj kozmetičkoj kući KAEO te o 100% prirodnoj kozmetici. Ruž je iznimno svijetle boje te pri nanoženju usne vam moraju biti glatke a suhe inaće nastaje efeket kao da ste korektor nanjele na usne. Ruž je nježan, matiran, dovoljno hidratiziran te slabe do srednje postojanosti u principu kao i svaki tog cjenovnog ranga.

Kaeo Ruž 01 NUDE
22,90kn Bipa 10% (popust nije naveden na WG-oj obavijesti pa ne znam da li je popust na ovu liniju ili ili…
Po prvi put sam ušla u njemački diskont KIK i moram priznati da se tamo da naći mnoštvo sitnica po povoljnim cijenama. Mene su očarale male kartonske roza kutije koje će poslužiti za organizaciju mojih lakova za nokte. 

Kartonska kutija /manja/ 8,00kn
Kartonska kutija /veća/ 14,90kn
Diskont Kik
Za kraj sam ostavila svoj vrhunac kupovine – cipelice šunjalice ….još jedne!!!
Humanic je interesantan dućan obuće u kojemu se može naći obuća svih kategorija, jeftina i skupa, nemarkirana i markirana, sportska i eleganta itd. zapravo za svakoga ponešto.
Zamjetila sam prije par mjeseci MUSTANG cipele. Nosila sam Mustang hlaće, majice, jakne ali cipele nikada. Iznimno su interesantno dizajnirane. Neću puno pričati već su ih ostaviti vašem sudu. Najkraći opis bi bio – br 37, crne, kožne, udobne na prvu probu.

Humanic nije imao promotivno sniženje jer je i tako unutra sve već bilo “kvalitetno” sniženo. Moje cipele su tako sa 429,00kn snižene na 229,00kn i zato je ovo moj vrhunac ovog shopping i posta.
Uživajte u ovoj sunčanoj siječanjskoj nedjelji!