Kiehl’s | Lip Balm #1 GIVEAWAY + objava dobitnica

Kategorije: Giveaway, Kiehl's

0-anaviglam-kiehils-lip-balm

*Darivanje je završeno a dobitnice su Đurđica, Marijana D i Giovanna 7, iste bi zamolila da mi se jave sa svojim podacima za slanje na mail anaviglam@gmail.com. Hvala svima na sudjelovanju a novo darivanje objavljujem večeras na blogu.*

***

Kiehl’s Since 1851, uvaženi njujorški proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, predstavlja umirujući balzam za usne koji ublažava neugodne posljedice isušenih usana pomoću sastojaka kao što su skvalan, ulje slatkog badema, alantoin i vitamin E. Sadrži i aloe veru, ulje pšeničnih klica i vitamin A. Usnama vraća mekoću i sjaj tijekom cijele godine. Nanesite ga i pustite da se pred vašim očima dogodi čudo. Lip Balm #1 dostupan je u praktičnoj tubi.

Najvažniji sastojci: skvalan, vitamin E, vitamin A, ulje slatkog badema, ulje pšeničnih klica, ekstrakti alantoina i aloe vere

Preporučena maloprodajna cijena: 15ml / 60,00kn

3-0-anaviglam-kiehils-lip-balm 4-0-anaviglam-kiehils-lip-balm

[DOJMOVI]

Kiehl’s balzam koristim već neko duže vrijeme i moram priznati da sam jako zadovoljna. Sviđa mi se prvenstveno praktično pakiranje u tubi zbog koje ga mogu lakše nanijeti na usne i tokom dana, naravno ako je potrebno, mada ja najčešće ovaj balzam koristim kod kuće i to nakon jutranje i večernje njege lica. Isto tako, ponekad kada su mi usne jako suhe i zapravo u lošijem stanju no inače, dovoljno je da ovaj balzam nanesem 2-3 puta u debljem sloju kroz dan-dva i moje usne se oporave kao da ništa nije bilo. Ovaj balzam je izuzetno bogat te je zbog toga takva i sama tekstura, iz tog razloga ga ne koristim kao podlogu ruževima mada bi poslužio i u tu svrhu, no meni je draži kao samostalna njega.

1-0-anaviglam-kiehils-lip-balm

Blogorođendansko darivanje {pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 08.12.2016. do 14.12.2016./23:59h. Prijaviti se možete na način da u komentarima na blogu ispod ovog posta napišete “Kiehl’s & Anaviglam Giveaway“. Dobitnice su tri a svaka osvaja jedan balzam. Sretne dobitnice bit će izvučene 15.12.2016. te će imena/nadimci istih biti objavljeni na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u naredna 24h.

Svima želim puno sreće!

2-0-anaviglam-kiehils-lip-balm

*u suradnji sa L’Oreal Luxe

Tagovi: