Lancôme HYPNÔSE 011 Extra Black Mascara

Kategorije: Lancome, Look, Makeup, Maskara

Lancôme je u 2004. dizajnirao potpuno novu vrstu maskare koja se s godinama razvila u cjelokupan asortiman – upečatljiva kolekcija stilova šminke za oči s naglaskom na trepavice. 

To je bila istinska revolucija, ekstravagantni volumen za čarobni učinak jer maskara Hypnôse uvijala je, povećavala i produljivala milijune trepavica širom svijeta, čineći ih oružjem za zavođenje i podizanje samopouzdanja.
Posljednjih deset godina postignut je vrtoglavi napredak u povećavanju volumena trepavica. Formula maskare Hypnôse ima sve kvalitete koje ženama daju ‘ono nešto’ – očaravajućeg oblika i ženstvene siluete.
U čast desetog rođendana, Hypnôse obogaćuje kolekciju novom nijansom Extra Black, zasada u limitiranom izdanju – očima daje upečatljivost i intenzivan pogled koji redefinira značenje pojma ‘očaravajuće’. Formula s iznimnim koncentratom pigmenata oksida željeza apsorbira i privlači svjetlo otkrivajući uzbudljive kontraste zagonetnih očiju.
Sa oduševljenjem sam prihvatila recenzirati ju povodom desetogodišnjice franšize Hypnôse.
Lancôme Hypnôse maskara namijenjena je prvenstveno da trepavicama da volumen te da ih produlji a u tome joj pomaže formula Soft-Sculpt™, temeljena na kompleksu polimera.
Hypnôse PowerFULL™ jedina je četkica koja ima oko tisuću iznimno osjetljivih dlačica.

Tekstura same maskare je po mom mišljenju idealna od početka otvaranja pa tokom korištenja, niti presuha niti premokra te se ravnomjerno nanosi.
Da bi se ravnomjerno nanosila od velike je pomoći četkica koja definira svaku trepavicu pojedinačno, od one najmanje pa do veće. Dakle, ova maskara, po mom mišljenju, upravo zbog četkice daje zaista izuzetnu definiciju trepavica – raščešljava, produžuje, uvija te daje volumen.
Niti u jednom trenutku ne lijepi trepavice niti se tokom dana trusi.
Postojana je tokom čitavog dana do samog skidanja koje nije problematično a pogodna je i za osjetljive oči.
Intenzivna crna nijansa je točka na “i” kojom se zaokružuje čitava priča oko famozne maskare koja pruža neodoljivi pogled koji se ne zaboravlja.
Lancôme Hypnôse 6,5ml / 267kn
Lancôme je u čast desetogodišnjice franšize Hypnôse dizajnirao kolekciju u kojoj središnje mjesto zauzima kultna maskara – za kreiranje hipnotički privlačnog pogleda na temelju limitiranog izdanja boja sjenila i savjeta profesionalnih vizažista.

Hypnôse MASCARA Extra-Black 011, 267kn / Hypnôse MASCARA, 267kn/Hypnôse Drama MASCARA, 267kn / Hypnôse Doll Eyes MASCARA, 267kn / Hypnôse Star MASCARA, 267kn / Hypnôse Palette Doll DO8, 443kn / Hypnôse Palette Star ST7, 443kn / Hypnôse Palette Drama DR6, 443kn
Malo je proizvoda koji su zadobili kultni status na globalnoj razini, a jedan od njih je nepobitno Hypnôse. Njegov se uspjeh može sažeti u deset najvažnijih činjenica u čast deset godina zavodničke povijesti:
1. Lancôme je vodeći svjetski proizvođač make-upa za oči s prestižnim tržištem, što u najvećoj mjeri može zahvaliti franšizi Hypnôse.*
2. Hypnôse je vodeća franšiza za maskare u Europi (broj jedan u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španjolskoj).**
3. Posljednjih je 10 godina svakih 10 sekundi prodana jedna maskara Hypnôse.***
4. Od lansiranja proizvoda u svijetu je prodano preko 60 milijuna maskara Hypnôse.***
5. Formula Soft-Sculpt™, temeljena na kompleksu polimera koji produžuju trepavice i čine ih debljima u posljednjoj je dekadi bila jedan od ključnih čimbenika uspjeha. 
6. Hypnôse PowerFULL™ jedina je četkica koja ima oko tisuću iznimno osjetljivih dlačica. 
7. Franšiza Hypnôse je osvojila preko 130 međunarodnih nagrada.
8. Daria Werbowy već je godinama zaštitno lice franšize Hypnôse.
9. Deset vrhunskih vizažista koji sudjeluju u projektu Lancôme National Make-up Artists oblikuju svoju viziju hipnotički privlačnih očiju otkrivajući, korak po korak, tajnu savršene šminke u video vodičima koji su dostupni na Internetu.
10. Daria Werbowy zaštitno je lice proslave desetogodišnjice franšize Hypnôse u filmu u kojem su na njezinom licu prikazane nevjerojatne promjene prilikom šminkanja (uskoro dostupan na internetskoj stranici Lancôme.com).
(* Euromonitor, maloprodajna vrijednost, 2012.
** Broj 1 Njemačkoj (izvor: IRI) i broj 1 u 4 zemlje na temelju kumulativnih rezultata agencije NPD (Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska)
*** Trendovi prodaje franšize Hypnôse u 2013.)
Kao zaključak, citirala bi Lancôme HYPNÔSE slogan koji ova maskara u potpunosti opravdava  i ono što bi dodala jest kako svaka žena mora imati barem jednu malu crnu haljinicu u svom ormaru tako bi  i u neseseru trebala stajati barem jedna Lancôme HYPNÔSE.
“Razoružajte sve samo jednim pogledom. Budite neodoljivo privlačni, rođena femme fatale. Zavedite.”
Hypnôse slavi deset godina magnetično privlačnih očiju, što zaista morate priznati da nije mala stvar s obzirom na današnju veliku konkurenciju na kozmetičkom tržištu. 
Da li ste isprobali neki proizvod sa HYPNÔSE potpisom?
*pr uzorak
Ivana
lp