Ah, to Valentinovo

Kategorije: Lifestyle

Ususret još jednog Valentinova ja sam naravno već tradicionalno oduzeta gripom. Iz nekog razloga ja sam svako Valentivo već godinama pod nekom virozom i to seže tako daleko da se ja ne mogu sjetiti zadnjega koje sam provela bez temperature. Mada, nema ni veze jer ja sam jedna od onih žena koja želi biti voljena tokom čitave godine pa taj jedan komercijalizirani dan zaista ne čini razliku. Moram priznati da nisam oduvijek tako gledala na taj jedan dan u godini, kada se osvrnem malo unatrag mislim da mi je taj dan bio zanimljiv u srednjoškolskim danima ali vjerujem da je tada i trebao biti nešto poput važnijeg dana u životu mlade osobe. Simpatično mi je zapravo sjetiti se tih mladih dana i poklanjanja plišanih igračaka. Mislim, da se razumijemo, moj suprug i ja se i dan danas darivamo za Valentinovo, štoviše, čak nije ni da baš štedimo nešto na tim poklonima jer jednostavno lijepo je darivati se sa osobom koju voliš i tako valjda svi padnemo na taj jedan dan zaljubljenih u godini.

GNF1TJKUVT

Nedavno smo se suprug i ja baš našli u razgovoru o najsretnijem danu u životu na što sam ja odmah odgovorila da je to naravno dan našeg vjenčanja ali s druge strane me nije dočekao isti odgovor, o ne, bio je to puno bolji ili pak zreliji odgovor, naime, njegov je odgovor bio da je to dan kada smo se upoznali, mislim, tko ne bi pao na to i tko ne bi poželio razmaziti svoju bolju polovicu za Valentinovo!? Naravno da se Valentinovo približio i ja se razboljela (kažem tradicionalno već) jer valjda i moj organizam odbija sudjelovati u tom danu a da stvar bude gora naravno da još nisam ovakva bolesna stigla po poklon što me jako smeta jer ja sam osoba koja voli stvari držati pod kontrolom. Danas se planiram baciti u potragu odgovarajučeg parfema ili pak možda novog aparata za brijanje i ono neizostavno čestitke jer kao što znate ja volim pisati a i ovo mi uvijek bude jedinstvena prilika u godini da budem sladunjava (što inače nisam) i vratim se u one dane prije gotovo deset godina kada smo tek ulazili u vezu a to su jako lijepa sjećanja. Kada napokon pronađen poklon treba osmisliti i što obući te kako se našminkati ali kako smo mi dobri stari klasičari casul „all black“ outfit će svakako imati prolaz ma gdje god da izađemo ali zato makeup mora popraviti stvar a i kamuflirati gripu koja se itekako najbolje vidi na licu.

fashion makeup Valentines day
Na kraju kada se osvrnem na sve te pripreme nazire se tu ipak doza uzbuđenja a ja kao imam vrlo čvrst stav o tome kako je Valentinovo zapravo samo komercijalni dan koji su napumpali trgovci, što je zapravo i istina. Sitnice su te koje čine razliku i možda se i u meni probudi uzbuđenje povodom tog dana upravo jer se kroz godinu sakupljaju sitnice kroz različite uspone i padove i onda se zamisliš i kažeš sam sebi da je u redu proslaviti ljubav jer zbog nje se vrijedi dizati nakon svakog pada, a teško je dizati se sam pa je s tobom tvoja bolja polovica da te pridrži i pomogne ti i naravno da kada postaneš svjestan toga da ćeš slaviti dan koji slavi ljubav.

JQBY35SC9K

E sad, postoje naravno na svijetu osobe koje još nisu ludo zaljubljene i nije ni to tako strašno, nije taj dan po mom mišljenju rezerviran isključivo za parove jer ne vole se samo parovi, volite sigurno svoju obitelj i prijatelje pa zašto ne izvesti bližnje na neki lijepi ručak ili večeru, zašto ne biste prošetali gradom i popili čašu dobrog vina u još boljem društvu ili u konačnici zašto ne biste uz kokice pogledali neki dobar film, nitko nije kino rezervirao samo za zaljubljene. Mnoge moje prijateljice su sretno zauzete ali naravno da ima iznimaka i moram istaknuti jednu među njima koju to Valentinovo kada je sama strašno deprimira i zapravo nije voljna potruditi se uopće na kako bi ona nazvala moje prethodne navode “utješno druženje”, uglavnom, njezino društvo tada je cjelodnevni posjet wellnessu što je također u redu jer zašto se ne biste samu sebe počastili.

food Valentines

Što god ovog Valentinova radili sjetite se samo da je u sitnicama ključ jer sitnice su najbitnije a kako ćete provesti taj dan je samo na vama, no ipak se barem malo potrudite da na što vedriji način proslavite ljubav. Ovaj post je objavljen potpuno spontano jer upravo sam danas provela sat vremena na telefonu sa gore spomenutom prijateljicom koja je pogađate i ovog Valentinova opet rezervirala svoj dan u wellnessu i samo mi je dok smo razgovarale pao na pamet prvi poklon mog supruga (tada dečka) prije točno 9 godina, radilo se naime  o par poklona u jednom jer tada nije znao što bi me najviše razveselilo, što je zapravo jako slatko ali još je slađe vidjeti onaj isti pogled, i uz to nakon toliko vremena danas točno zna što odabrati.

PKNFYSTO4E

Ovo nije bio baš klasičan post povodom Valentinova i to na beauty blogu, ali s obzirom da sam prije par tjedana najavila kako blog ide u nekom drugom smjeru nadam se da vam se ipak svidio mali dašak svakodnevnice.

Želim vam ugodan vikend i da Valentinovo provedete baš onako kako vi to želite.

Tagovi: