Vitry, Filorga, Uriage [giveaway]

Formasana Filorga Uriage Vitry

Vitry obnavljajući serum za trepavice 11ml
Potiče rast trepavica u 15 dana*
*klinički dokazano (Gustoća +40%, Volumen +136%, Dužina +43%)
Hipoalergeno, dermatološki testirano

Vitry obnavljajući serum za stimulaciju rasta trepavica je njega trepavica sa akceleratorima rasta.
Vitry obnavljajući serum sadrži snažnu mješavinu pantenola i matrix peptida koji usporavaju ispadanje trepavica i potiču njihov rast.
Trepavice su primjetno duže, deblje, voluminoznije, nakon 15 dana.*
Upotreba: Nanijeti 3 sloja seruma navečer na čiste trepavice i ostaviti da djeluje preko noći.

Uriage Termalna micelarna voda za čišćenje normalne i suhe kože 500ml

NAMJENA: Nježno čisti i detoksificira kožu lica te uklanja šminku.
GLAVNI SASTOJCI: Uriage termalna voda, blagi surfaktanti, shea maslac.
NAČIN UPORABE: Natopiti blazinicu i nježno očistiti lice. Nije potrebno ispirati.
SPECIFIČNOSTI: Bez parabena, bez alkohola. Hipoalergeno. Oftalmološki ispitano na osjetljivim očima i osobama koje nose kontaktne leće.

Filorga Sleep&Peel® – anti-age noćna krema za obnavljanje i njegu kože 50ml

Potiče obnovu tkiva i vraća koži sjaj i mekoću. Redovitim nanošenjem koža postaje glađa, put svjetlija, bore manje izražene i pliće. Nedostaci na koži lica postaju manje vidljivi. Obogaćena koktelom 6 hidroksi kiselina za potpuno siguran učinak pilinga i djelovanje na bore, hiperpigmentacije i nesavršenosti.

GLAVNI SASTOJCI: Patentirani NCTF® kompleks i hijaluronska kiselina djeluju zajedno sa šest hidroksi-kiselina (AHA i BHA) različite molekularne mase koje osiguravaju postupnu i kontroliranu eksfolaciju epidermisa. Liposomi s inkapsuliranom azeleinskom i piruvinskom kiselinom hidratiziraju i djeluju antioksidativno. Dva matrikin peptida u kombinaciji s ekstraktom smeđe alge i alfa arbutinom osiguravaju zaštitni i anti-age učinak.

NAČIN UPOTREBE: Nanijeti svaku večer na čistu i suhu kožu, ili svaku drugu ako je riječ o iznimno osjetljivoj koži. Ne nanosite na vlažnu kožu, na područje oko očiju ili na otvorena oštećenja. Ako nakon nanošenja osjetite lagano žarenje, to je znak djelovanja aktivnih sastojaka. No bude li intenzivno, odmah isperite lice hladnom vodom i prekinite uporabu proizvoda. Ova njega se ne preporučuje uz primjenu drugih nadražujućih preparata. Osobama s osjetljivom kožom ne preporučuje se istodobna uporaba Sleep&Peel navečer i Meso-C ujutro.

SPECIFIČNOSTI: NCTF® kronosfere – višeslojne nanosfere koje transportiraju hijaluronsku kiselinu i patentirani NCTF® kompleks od 55 sastojaka za revitalizaciju (vitamini, minerali, aminokiseline, koenzimi, nukleinske baze) u dublje slojeve gdje ih postepeno otpuštaju svojim rastvaranjem. Krema sadrži 105 sastojaka – od toga 68% aktivnih tvari.

Formasana giveaway darivanje

Blogorođendansko darivanje {uvjeti i pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 15.12.2015. do 21.12.2015. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti na način da ispod ovog posta u komentarima navedete naziv proizvoda koji želite osvojiti i pored Anaviglam giveaway, ali isto to možete učiniti i na Facebook stranici bloga klikom na ovaj link te vam se na taj način udvostručuje šansa za osvajanje željene nagrade. Dobitnice su tri te će iste biti izvučene u utorak 22.12.2015. i njihova imena će biti objavljena u toku dana na blogu no ja ću iste kontaktirati na mail koji ostave pri prijavi u komentarima. Na taj isti mail moraju mi odgovoriti unutar naredna 24h u protivnom izvlačim druge dobitnice.

Svima želim puno sreće no ukoliko ne osvojite nagradu u ovom darivanju budite bez brige jer blogorođendan slavimo do kraja godine te vas čeka još puno darivanja i lijepih nagrada, više o narednim darivanjima možete saznati klikom na ovaj link.