Tamo gdje sve nastaje, moj kreativni kutak

Kategorije: Decor, Fotografija, Lifestyle

Danas vam donosim jedan nešto ležerniji post uz napomenu da zbog jedne posebne suradnje objavljujem jedan poseban post sa posebno dragim proizvodom sutra navečer, no danas sam željela objaviti jedno lagano subotnje štivo za koje se nadam da će vam se dopasti.

Oduvijek sam imala želju imati svoj prostor kod kuće, svoj ured ili bolje rečeno moj kreativni kutak u kojem bi se bavila prvenstveno poslom od kojeg živim ali i svojim hobijima. Moj kućni ured je moja najdraža prostorija u stanu i u njemu nekako provodim najviše vremena. U mom kretivnom kutku nastaju postovi ali u tom istom kutku također guštam u kozmetici te se u tom istom kutku i šminkam, pravi mali raj za žene.

Više manje sve u njemu sam sama sastavljala, improvizirala, izrađivala i uređivala i zaista je vrlo osobna prostorija u kojoj je ja osjećam jako ugodno.

Najviše vremena provodim za radnim stolom. Ujutro se šminkam za tim istim stolom a popodne ili navečer radim za tim stolom. Također najčešće fotografiram na tom stolu s obzirom da su tik do njega veliki prozori koji mi pružaju odgovarajuće prirodno svijetlo. Kava je također najukusnija dok ju pijem za svojim radnim stolom gledajući kroz prozor nebo ili pak zelenilo koje okružuje naselje u kojem živim.

Na stolu uvijek moram imati nešto za piti poput soka ili vode a kako tokom dana popijem dosta šalica kave najviše ih bude ispijeno upravo za ovim stolom. Uz kavu tu je uvijek i jedna mirisna svijeća i svježe ubrano cvijeće zbog kojeg svaki prostor izgleda ljepše i ugodnije. Od radnog pribora potreban mi je laptop, rokovnik, prijenosni disk na kojem pohranjujem sve potrebno za blog postove te jedna olovka. Od beauty proizvoda za stolom mi je nužna tek krema za ruke i balzam za usne dok mi je na poslu potrebno puno više proizvoda, no o njima u nekom drugom postu.

Ukratko, ovo je bio uvod u fotografije koje slijede mog radnog prostora kod kuće u kojemu uživam svakoga dana do te mjere da mi nije teško ni odraditi i neke dosadne stvari poput papirologije. Nadam se da ćete možda pronaći inspiraciju za uređenje vašeg kreativnog kutka a ukoliko isti već postoji voljela bi čuti neke vaše sugestije a u komentarima možete ostaviti i fotografiju. Želim vam ugodan vikend i još jednom napominjem da sutra navečer objavljujem još jedan post sa jednim krasnim proizvodom.

1 home workspace kućni ured 2 home office uredski stol kod kuće 3 ured kod kuće home office 4 my desk 5 moj radni stol 6 desk essentials 7 na mom uredskom stolu kava cvijeće rokovnik mirisna svijeća 8 my desk beauty kozmetika u uredu 9 taking a break from work