Favoriti mjeseca – studeni ’13

Još je jedan mjesec iza nas i ponovo su na redu favoriti 🙂 , dakle, kao i inače – 5 dekorativnih i 5 preparativnih favorita za prošli mjesec …

PREPARATIVA

Balea gel za tuširanje s uljnim perlicama “cvijet jabuke” sam obožavala tokom protekloga mjeseca i kupila po treći put. Baleine uljne tuširalice su mi i inače divne ali ovaj miris je naprosto neodoljiv 🙂 i morate ga probati.
Tetesept kupka “čarolija orijenta” je najmirišljavija kupka ikada koja uz to vodu oboji u tamno ljubičasto i na kraju kada se perlice otope primijetite da se tu nalazi i sitni shimmer 🙂 o da da – raj za zimske večeri ;).

Carol’s Daughter Monoi Split and Sealer balzam za vrhove osim što izuzetno miriši i podsjeća me na ljeto još uz to i štiti te oporavlja vrhove 🙂 … uglavnom, zadovoljna sam uz jednu malu opasku a ta je da se zaista jako brzo troši :/.

Acure Brightening Facial Scrub sam recenzirala (KLIK) a moje oduševljenje još nije nestalo ;).

Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes&Lashes sam također recenzirala (KLIK) i zaista vidim da čini čuda naročito u ovom hladnom periodu kada sam uvijek nekako natečena i sa tamnim podočnjacima, uglavnom, nanesem ga i kroz 15ak minuta svi neki sivi i tamni kolutovi zapravo gotovo da nestanu :/ .

DEKORATIVA

Vichy Dermablend sam tek zapravo nedavno otkrila ( :/ zaštooooooo!!!) i moram priznati da mi je pravi spas. Naime, već sam nekoliko puta spomenula da testiram proizvode na koje reagiram i usprkos mom nastojanju da mi se lice privikne mislim da ništa od toga :/ . Uglavnom, ovo čudo prekriva sve i svašta a ne izaziva nikakve dodatne iritacije 😉 … perfektna podloga.

Clinique Chubby Stick Intense “04 heftiest hibiscus” obožavam jer je boja dovoljno pigmentirana i naravno iznad svega predivna a on kao takav ne isušuje, jedina je mana postojanost i činjenica da imam neki predosjećaj da se jako ali baš jako brzo troši :/.
Collistar primer sam dobila od svoje drage Jasmine (MakeUp Arena) jer ga ona obožava te ga je recenzirala pa ja neću duljiti jer potpisujem sve navedeno u ovoj (KLIK) recenziji.

Maybelline Baby Lips balzami … trebate ih skupiti sve 🙂 . Tek mi je sada jasno zašto su toliko hvaljeni. Njeguju, mirišu te daju lijep efekt na usnama …. trebaju vam ;).

Alessandro Express nail hardner je najbolji u svojoj kategoriji. Isprobala sam zasigurno preko 20 tih namjenskih lakova za jačanje noktiju no ovaj je definitivni kralj. Ovaj sam primjerak našla kada sam slagala po svom make up kutku i ako netko zna gdje ih ima za kupiti neka mi MOLIM VAS to javi jer ja sa ovim čudom vidim razliku već nakon prvog nanošenja i zaista mu nijedan nije ravan.

To bi bilo to … vaši favoriti????
lp