EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina i L-askorbinska kiselina važan je nutrijent za zdravlje kože i cjelokupnog organizma. Dokazano je kako vitamin C pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, sprječava preuranjeno starenje kože te odgađa vidljive znakove biološkog starenja kože kao što su sitne linije i bore. Zbog oksidativnog stresa koža izgleda sivo i umorno, a vitamin C joj pomaže održati mladolik i svjež izgled.

#BOOSTUPYOURSKIN

Novost iz Eucerina – Hyaluron-Filler Vitamin C booster – s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Brzo upijajući anti-age serum pruža koži svjež i blistav izgled u samo 7 dana. Formula je dodatno obogaćena nisko molekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A te je dokazano pogodna za sve tipove kože i svaku dob.

Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C booster

• Anti-age serum

• S 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C

• Jača kožu i ispunjava bore

• Zaglađena, svježa i blistava koža u 7 dana

• Formula je najučinkovitija 21 dan

• Nekomedogena formula

• Pogodna baza za makeup

• Nježan i ugodan miris

• Za sve tipove kože

[DOJMOVI]

S proizvodima baziranim na sastojak vitamin C s lakoćom ulazim u hladnije mjesece kada mi se koža drastično mijenja za razliku kako se ponaša tijekom toplijih dana. Kako sam svijetle puti koža mi dolaskom hladnijih dana izgubi na izgledu i djeluje sivo i bez sjaja, također, koža mi je osjetljiva i ne tolerira baš svaki proizvod s vitaminom C ali moram priznati da s Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C boosterom nisam imala nikakvih neželjenih reakcija.

Prije svega, sviđa mi se pakiranje proizvoda koje je raspodijeljeno u tri pakiranja po 8ml, s obzirom na to da je vitamin C najučinkovitiji svježe aktiviran. Dakle, uzmete jedno pakiranje, odstranite aluminijsku foliju s dna, pritisnete gumb dna za aktivaciju, protresete i proizvod je spreman za upotrebu, s napomenom kako se mora potrošiti unutar 21 dan. Ako želite nastaviti s preostala dva pakiranja možete a možete napraviti i pauzu te ih iskoristiti u nekom narednom periodu prema potrebi. Stoga smatram pakiranje inovativnim i praktičnim, bravo za Eucerin, mada imam malu opasku u smislu da je omjer količine naspram cijene pomalo zakinut i voljela bi da su pakiranja po 10-12ml. Inače, cijena pakiranja iznosi oko 280kn ovisno o prodajnom mjestu.

Tekstura je zaista lagana, maziva i koža ju brzo upija. Miris je prisutan pri nanošenju ali je decentan i brzo hlapi. Tri raspoređene kapljice dovoljne su za cijelo lice a finiš koji ostaje nije nimalo masna već baršunasto nježan a time i jako ugodan. Tijekom jutarnje njege poželjno je koristiti kremu sa zaštitnim faktorom a uvečer kremu prema potrebi kože.

Prvo pakiranje koje sam otvorila trajalo mi je deset dana a koristila sam ga kao dio jutarnje i večernje njege, drugo i treće pakiranje trajali su mi duže jer sam ih koristila samo kao dio večernje rutine. Također, važno je napomenuti kako proizvod po otvaranju treba držati u hladnjaku a time je i nanošenje ugodnije, posebno pri jutarnjim beauty ritualima.

Rekla bih kako u prvih tjedan dana koža poprima svjež izgled a nakon tri tjedna korištenja koža je ujednačena i zaglađenija a eventualne mrlje na koži, u mom slučaju po obrazima i čelu, u potpunosti su izblijedile u četvrtom tjednu korištenja. Mala napomena, mrlje koje ja imam nastale su ljetos kao hiperpigmentacijske mrlje i svake godine ih se uspješno rješavam upravo uz pomoć proizvoda s vitaminom C, neke trajnije mrlje i ožiljci vjerojatno iziskuju nešto više truda. Vjerujem kako bi daljnjim korištenjem ublažio izgled plićih odnosno ne tako istaknutih linija i bora jer mislim da se radi o moćnom anti-age preparatu.

Moja koža je osjetljiva i najčešće nezadovoljstvo u vidu iritacija pokazuje kroz crvenilo i sitne prištiće, moram priznati da na ovaj proizvod nisam neugodno reagirala ali opreza nikada dosta posebno s ovim tipom proizvoda.

Moj zaključak bi bio kako je ovo jedan pouzdan SOS proizvod u koji vrijedi uložiti prvenstveno zbog toga što je učinkovit u kratkom periodu a možete ga koristiti u intervalima prema svojim potrebama. Mišljenja sam kako vrijedi zatražiti tester u obližnjoj ljekarni i dati ovom proizvodu priliku da vas uvede u hladnije dane što svježijeg i zdravijeg izgleda kože.