Golden Rose

U šetnji grad navratila sam do Importane centra na Glavnom kolodvoru i svratila do dućana istoimene kozmetike “Golden Rose” i ovaj puta umjesto hrpe lakova kupila par dekorativnih proizvoda i oduševila se.

Krećem sa sjajilom za usne….

 Golden Rose LIP GLOSS sa vitaminima
 nijansa 02 

 29,00kn

Nisam neki poseban ljubitelj sjajila i jedino koje mi odgovara je Chanelovo jer idealno “sjeda” na usne, ne gruda se niti suši na usnicama…ali o njemu neki drugi put 😉 danas je na redu ovo gore navedeno. Ono najidealnije je što u ovom sjajilu nema niti najsitnije čestice shimmera a nije opet ni matirano jer je sjajilo pa iziskuje sjaj. Odabrala sam nude nijansu 02 koja nema na žalost svoj naziv po cijeni od 29,00kn i prezadovoljna sam. Zadovoljna sam jer nije ljepljivo i ne isušuje usne, trajnost mu je svega kojih 2 do 3 sata ali po mom iskustvu svako se sjajilo popravlja u tom periodu. Ne stvara grudice i aplikator kojim se nanosi je ugodan i precizan. Sjajilo je nešto gušće teksture i dolazi u plastičnoj ambalaži od 5g kojemu je rok upotrebe po otvaranju čak 18 mjeseci. Na prvu se osjeti neki lagani miris između cvjetnog meda i svježe ispećenog biskvita ali brzo hlapi na usnicama. Svakako ću isprobati još koju nijansu jer me je oduševilo.

Nadalje, tu su i dva ruža koja su me također oborila s nogu…

 Golden Rose Perfect Shine Lipstick sa vitaminima A&E i Ultra Diamonds Lipstick
 svaki 29,00kn
 nijanse 219 i 11

Volim ruževe i ne gledam na cijenu jer ih koristim svakodnevno i ne bih željela da mi isušuju usne ili da ih moram popravljati svakih sat vremena. Volim precizne ruževe neovisno o nijansi ili imaju li shimmera ili su mat.  Ova dva ruža koštaju svaki po 29,00kn ali da mi je netko dao da ih probam a da mi je sakrio ambalažu i da ne znam cijenu ja bi rekla da se radi o vrhunskoj i skupocjenoj kozmetici poput Diora ili Chanela. Ne znam kojega bi više nahvalila jer oba su jednako dugotrajna, dovoljno hidratantna na usnama, lijepih postojanih nijansi a nedefiniranog mirisa po ruževima koje su nekada naše mame koristile. Nijansa 219 Perfect Shine ruža sa dodatkom vitamina A i E je mat nijansa ali sa sjajom koji je vrlo elegantan dok je nijansa 11 Ultra Diamonds ruža sa sitnim česticama shimmera. Obje su nijanse nude i lijepo se sljubljuju sa dodatkom onog sjajila prethodno navedenog. Ne isušuju usne i postojanost im je kojih 4 sata bez popravka. Dolaze su lijepim i praktičnim ambalažama sa kompaktnim poklopcem po 4,2g svaki a trajanje im je po otvaranju 12 mjeseci. Vrlo su ugodni i pri nanošenju i pri nošenju i svakako će obogatiti moju kolekciju ruževa kao i što ću vjerovatno kupiti još koju nijansu.

Za kraj sam ostavila proizvod koji me je najviše oduševio a to je maskara…

 Golden Rose Classics 3D Lash Defined 36,00kn

Ovo je vrhunac moje kupovine 😀 naime, našla sam maskaru koja je tri puta jeftinija a ostavlja identičan efekat kao moja omiljena maskara L’Oreal Volume Million Lashes. Radi se o specijalno dizajniranoj fleksibilnoj gumenoj četkici koja ostavlja na trepavicama trag gustoće, volumena, dužine i razdvaja svaku trepavicu. Ne stvara grudice niti se trusi tokom dana i isto tako ne iritira oči. U sebi sadrži ultra micro crni pigment zbog kojeg je boja same maskare toliko intenzivno crna. Dolazi u krasnoj lila/rozoj ambalaži i po otvaranju joj je rok standardno 6 mjeseci. Divna mi je i svakako će biti na mom redovnom popisu za kupovinu jer obožavam gumene četkice, vrlo je precizna, ne trusi se i gruda, postojanost joj je zasigurno na meni provjereno 12 sati, ne iritira oči, može se nanositi u više slojeva pa tako dolazimo do željenih efekata na očima i na kraju omjer cijene i kvalitete je iznad mojih očekivanja. Cure koje ne vole ili ne žele za maskaru koju mjenjaju svaka 2 mjeseca (kao npr ja) davati puno novaca svakako bi preporučila ili cure koje koriste Catrice ili Essence maskare kada isprobate ovu oduševit ćete se i nećete ni same shvačati kako može biti tolika razlika u maskari a isti je cjenovni rang ili bi je preporučila jednostavno svima koji žele univerzalnu maskaru sa kojom mogu dobiti i dnevni i večernji look ili efekt umjetnih trepavica a da je maskara i četkica ujedno iznimno kvalitetna. Lako se skida bez obzira koliko slojeva nanjeli. Ono najbolje u svemu je da možete biti sigurni da ju nitko prethodno nije otvarao i pipkao jer dolazi zapakirana pod vakumom između papira i plastike što je isto tako OGROMAN plus. Obožavam ovu maskaru!!!!!! Napravila sam par fotki čisto da vidite kako izgleda na očima;

trepavice bez maskare;
Golden Rose Classics 3D Lash Defined 36,00kn;
 jedan sloj;
 dva sloja;
 profil dva sloja;
 nisam si mogla pomoći pa sam nanjela i treći sloj za probu;
 konačni rezultat za dnevi look;

Golden Rose proizvodi su me definitivno impresionirali. Potječu iz Turske a kod nas se mogu kupiti u Importane centru na Glavnom kolodvoru. Iznimno kvalitetni proizvodi po povoljnim cijenama. Velika prednost ovih proizvoda je što za svaki proizvod imate tester na raspolaganju a proizvod za koji se odlučite kupiti daje vam prodavačica, izuzev toga svaki proizvod je tvornički zatvoren i nema mogučnosti da je prethodno otvoran i isprobavan.
Da li ste štogod isprobali od ovog kozmetičkog brenda?
lp
Tagovi: