Clarins – Gentle Foaming Cleanser

Prije par mjeseci na Clarins druženju o kojem sam vam pisala u ovom postu, na poklon sam dobila pjenu za umivanje koja je namijenjena normalnoj do mješovitoj koži lica. 

Moje pakiranje je sadržavalo 75ml dok full size proizvod sadrži 125ml a cijena mu iznosi 189kn.

Tekstura ove pjene na prvi dojam je izuzetno gusta i kremasta no u doticaju sa vodom nastaje nježna a bogata pjenasta tekstura koja eliminira sve nečistoće sa lica uklanjajući tako i ostatke make up-a.
Miris koji ova pjena sadrži je izuzetno decentan i ugodan.
Kako sam u uvodu i navela ova je pjena namijenjena normalnoj do mješovitoj koži no Clarins u svojoj ponudi ima varijantu i za suhu kožu te masnu kožu.

Ova pjena nije isušivala moju kožu lica a koristila sam je u zimskom periodu, suprotno tomu smatram da ju je adekvatno njegovala kako iznutra tako i na površini. Također, naglašeno je u samom opisu proizvoda od strane proizvođača da sama formula ove pjene štiti kožu od isušivanja koje uzrokuje tvrda voda. 
Pri umivanju mogli biste osjetiti onaj “škripavi” trag pod prstima no po umivanju ostao bi ipak onaj sasvim nježan trag te nadasve čista koža.
Ovu pjenu nisam koristila na kapcima no testiranja radi isprobala sam koji put i nije stvorila nikakve neželjene iritacije.
Zadovoljna sam učinkom ove pjene koja osim što čisti kožu od nečistoća pri tome istu i njeguje.

*pr uzorak

Koristite li pjene za umivanje … imate li preporuka?
Ivana
lp