Vichy Dezodoransi

Vichy predstavlja dezodorans  za regulaciju prekomjernog znojenja koji ne ostavlja tragove te ne oštećuje odjeću. Nova formula dezodoransa dostupna je u spreju i roll-on varijanti te uz optimalnu sigurnost pruža maksimalnu učinkovitost bez nadražujućeg djelovanja za osjećaj čistoće i svježine!


Znojenje je prirodna ljudska pojava koja ima funkciju lučenja toksina iz tijela i održavanja stalne tjelesne temperature. Djelovanje žlijezda znojnica je poremećeno ukoliko proces prati neugodan miris ili prekomjerni rad  žlijezda. Osim učinkovitosti pri prekomjernom znojenju, bijeli i žuti tragovi najveća su briga kod odabira prikladnog dezodoransa. 30% korisnika* zabrinuto je zbog tragova koje dezodoransi ostavljaju na njihovoj odjeći. Čini se gotovo nemoguće pronaći idealno rješenje: proizvod učinkovit protiv znojenja koji ne ostavlja bijele tragove ispod pazuha i  žute mrlje na odjeći.

Inovacija iz Laboratorija Vichy:  Dezodoransi za regulaciju znojenja koji pružaju 48-satnu učinkovitost u sprječavanju  prekomjernog znojenja bez bijelih tragova i žutih mrlja i oštećivanja odjeće. Formula je kreirana za optimalnu toleranciju, ne sadrži paraben i alergene te je ispitana na osjetljivoj koži.

*Izvor: Mintel higijena 2012 + Ipsos 2007, Europa

Vichy dezodoransi bez tragova dostupni su u dvije varijante:

ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMJERNOG ZNOJENJA
DEZODORANS U SPREJU PROTIV PREKOMJERNOG ZNOJENJA

VICHY DEZODORANSI uz optimalnu sigurnost pružaju maksimalnu učinkovitost bez  nadražujućeg djelovanjaza osjećaj čistoće i svježine. Prilagođeni su različitim tipovima kože (za intenzivno znojenje, prekomjerno znojenje, osjetljivu ili depiliranu kožu i mušku kožu) te osiguravaju besprijekornu pouzdanost tijekom cijeloga dana protiv neugodnih mirisa i znojenja. Vichy Homme – posebno formuliran za njegu kože muškaraca, anti-stress tretman protiv prekomjernog znojenja (72h), tretman protiv intenzivnog znojenja (48h), krema protiv intenzivnog znojenja 7 dana te dezodorans za osjetljivu ili depiliranu kožu, zajedno sa novim proizvodima čine kompletnu liniju Vichy dezodoransa.

NOVI ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMJERNOG ZNOJENJA: 86,17 HRK*
NOVI DEZODORANS U SPREJU PROTIV PREKOMJERNOG ZNOJENJA: 86,17 HRK*

* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava

Roll on u onoj klasičnoj verzije sa zelenim čepom sam dugo dugo koristila i bila i više no zadovoljna a mislim da ću potražiti u ljekarnama i novu varijantu da isprobam mada zaista teška srca dam za roll on koji potrošim za 3-4 tjedna skoro 100kn :/ ali prokleta znatiželja :D!

lp

Tagovi: