Moda | New In

S obzirom da već 3-4 mjeseca nisam objavljivala modne novitete, a vi ste ih tražili, danas donosim jedan opširniji post sa istima. Kako ovaj post sadrži jako puno slika i linkova, ja ne bi puno duljila sa tekstom, stoga, ukoliko vas neki navedeni komad posebno zanima ostavite upit u komentarima ili mi ga pošljate kroz kontakt obrazac. Potrudila sam se linkati sve što sam pronašla, ono što nisam pronašla očito se rasprodalo ili je kupljeno na ljetnom sniženju. Najviše komada se našlo iz Zare ali kako je ostatak šarolik mislim da će vam biti zanimljiv moj odabir.

1-tory-burch-ballerina

TORY BURCH ‘Reva’ quilted ballerinas

2-tory-burch-wedges

TORY BURCH ‘Sally’ pumps

Tory Burch balerinke i varijantu sa povišenom punom petom željela sam si baš jako dugo, početkom ljeta na stranici Net-A-Porter bilo je sniženje da sam za iznos jednog para kupila dva i jako sam sretna da sam si ih ulovila. Trenutno su iste dostupne po najnižim cijenama iz prethodnih linkova no vjerujem da će se opet naći na sezonskim rasprodajama pa svakako bacite oko.

Uzela sam si oba para u broju koji i inače nosim a to 37 i moram priznati da su mi balerinke za pola broja velike dok su mi ‘pumps’ baš taman, no nema veze jer kada ubacim uložak u balerinke i one mi savršeno odgovaraju. Oba para su jako udobna i sigurna sam da će se isplatiti ulaganje u njih.

3-morgan-de-toi-asos-xyz 4-morgan-de-toi-xyz

*slična haljina Morgan De Toi! Knitted openwork dress with chain detailPatterned lace detail dress

5-asos

*sličan clutch Nali Silver Snake Effect Envelope Clutch Bag

Truffle Collection Gladiator Flat Sandals

6-asos-xyz-morgan-de-toi

Urbancode Leather Zip Top Clutch Bag In Metallic Panel With Front Tassel Zip

*slične sandale ASOS HARPER Wide Fit Lace Up Heeled SandalsSenso Opal Caramel Leather Eyelet Detail Heeled Sandals

Haljinu i sandale na petu pronašla sam u XYZ dućanu i potpisuje ih brand Morgan De Toi! koji zaista pruža kupcu kvalitetu po pristupačnoj cijeni, jedina je mana da dođe jako malo komada koji se brzo rasprodaju.

Clutch koji je rasprodan potpisuje Zara i savršeno se uklopio uz gladijatorice sa Asosa, koje su usputno izuzetno udobne te uz njih lijepo ide i drugi clutch sa Asosa.

7-morgan-de-toi-xyz

*sličan kominezon Wyldr Wrap Front Relaxed Jumpsuit

8-asos-glass-bag

Park Lane Vintage Look Mini Shoulder Bag

9-zara-blue-bag

*nije slična ali je dobra alternativa Glamorous Fringe Detail Cross Body Bag With Western Fastening

10-zara-plava-torba-plave-hlace

Plavi kominezon također potpisuje Morgan De Toi! (XYZ) i stvarno sam njime jako zadovoljna jer lijepo pada s obzirom da donji dio izgleda poput duge haljine a i materijal je za svaki pohvalu jer se nimalo ne gužva. Torbice nisu više dostupne, niti mala torbica od stakla sa Asosa niti ona druga od brušene kože iz Zare ali na Asosu sam pronašla zanimljivu alternativu. Plave hlače sa cvijećem su iz Zare i kupljene su ljetos na sniženju te sam ih nosila čitavo ljeto jer materijal je savršen.

11-zara-outfit 12-zara-ballerina-flat-shoes

Zara kožne balerinke s remenjem sa zakovicama

13-zara-bag 14-zara-black-pearls-bag

Ovo bi bio jedan Zarin outfit ali na žalost od svih komada dostupne su samo balerinke koje su odlična alternativa znatno skupljim dizajnerskim balerinkama, koje su trenutno jako moderne. Hlače i bluza kupljeni su ljetos na sniženju i opet moram pohvaliti ugodan materijal koji se ne gužva a torbica je kao točka na ‘i’ za svaki večernji outfit.

15-zara-blue-outfit 16-morgan-de-toi-torba-xyz

Morgan De Toi! (XYZ) torba u kombinaciji sa Zarinim hlačama i bluzom, jedan su od omiljenih outfita ovoga ljeta. Na žalost ništa nije više dostupno u prodaji te nisam pronašla adekvatne alternative.

17-shein-top-zara-jeans-replay-espadrilles-zara-backpack

Zara ruksak

18-zara-blue-jeans 19-shein-top

SheIn Blue Vertical Striped Boat Neck Contrast Applique Top

20-replay-espadrilles 21-zara-black-backpack

Također, još jedan od meni omiljenih outfita ovoga ljeta dolazi u šarolikoj kombinaciji, Replay espadrile (Mass) koje su jako udobne i pomalo drugačije jer im vrh ide u špic, Zarine traperice kupljene na sniženju te ruksak koji je dostupan i za kraj SheIn prekrasna bluza sa spuštenim ramenima.

22-zara-small-backpack-bag

S obzirom da su me ruksaci zaludjeli, svoj put do moga ormara pronašli su u raznim kombinacijama te veličinama, trenutni favorit mi je upravo ovaj manji Zarin ruksak koji je dostupan klikom na ovaj link. Kombinezon na dnu dostupan je klikom na ovaj link.

23-shein-mass-asos

SheIn Hollow Out Crochet Sleeve Tunic Dress

24-mass-asos 25-asos-gold-bag

ASOS Festival Coin Tassel Cross Body Bag

Espadrile su kupljene početkom ljeta u Mass dućanu i zaista lijepo izgledaju na nozi te su odobne, baš kao i ova krasna prozračna haljina sa SheIn. Torbica na žalost više nije dostupna i ne mogu naći adekvatnu alternativu.

26-zara-shein

Zarina široka košulja sa znakovima dostupna je klikom na ovaj link, SheIn košulja izvezena cvijećem (inače kopija Zarinog modela) dostupna je klikom na ovaj link, zadnja košulja u pozadini je također Zarina ali na žalost više nije dostupna. Zarine košulje su pamučne a time i jako ugodne, SheIn košulja u sebi sadrži dosta sintetike i ako ste osjetljivi na istu ne bi ju preporučila. SheIn ruksak je odličan te ga često nosim upravo zbog detalja, dostupan je klikom na ovaj link.

27-zara-shein

Dva ljetna topa dolaze sa SheIn shopa i iako su puni sintetike jako su prozračni i ugodnu, crni je dostupn klikom na ovaj link a bijeli klikom na ovaj link. Desna torbica je sa SheIn shopa a lijeva iz Zare, obje su podjednako zanimljive i nosive a njihova prelijepa crvena boja je samo točka na ‘i’.

28-shein

Grey Eyes Pattern PU BackpackBlack Eyes Pattern PU BackpackBeige Vintage Pattern Print KimonoBlack Fringe Lace Insert KimonoLace Trimmed Crochet Insert Kimono White

Gornja slika donosi komade sa SheIn shopa i sa svima sam jako zadovoljna, posebno ruksacima koje sam voljela nositi tokom ljeta na kraća putovanja vikendom.

29-vicenza-xyz-zara 30-vicenza-xyz-zara

Osim traperica iz Zare koje su dostupne klikom na ovaj link, ostatak komada nije više dostupan. Sandale su inače Vicenza (XYZ) i jako su udobne te pogodne za nošenje tokom cijelog dana a bluza je iz Zare kupljena na ljetnom sniženju.

31-rock-outfit-zara-missguided-shein 32-zara 33-missguided-shein 34-zara-missguided

Zarine traperice dostupne klikom na ovaj link, odličan su odabir za ovaj prijelazni period godine te se dobro slažu sa raznim modelima obuće. Guns N Roses majica dolazi sa shopa Missguided a dostupna je klikom na ovaj link, majica je inače udobna i ugodna i sviđa mi se što je malo deblja od prosječnih majica kratkih rukava. Remen je također sa stranice Missguided ali više nije dostupan, mada, da budem iskrena, zbog materijala nije ni vrijedan pažnje. Čizme su sa Zarina ljetnog sniženja te više nisu dostupne ali zato je dostupan još jedan odličan ruksak koji dolazi sa SheIn shopa a dostupan je klikom na ovaj link.

35-zara-sam-edelman

Zara traperice viskog struka

36-zara

*slična Zarina košulja

37-sam-edelman

Sam Edelman ‘Petty’ Suede Booties

Ukoliko volite traperice šireg kroja svakako ulovite traperice sa gornjeg linka koje su još dostupne jer su idealan odabir za nadolazeću jesen. Košulja sa slike iz Zare više nije dostupna ali kako imam i ovu koju sam vam linkala kao alternativu, budite sigurni da je zaista adekvatna zamjena. Torbica koja dolazi iz Zare više nije dostupna ali zato ove Sam Edelman čizmice jesu čiju sam kupovinu ponovila nakon 3 godine, naime, ljetos sam ih ulovila dosta povoljnije na sniženju.

38-zara-missguided

*slične košulje iz Zare Basic Denim & Denim s vezom

39-missguided-zara

Missguided Western Buckle Ankle Boots

40-missguided

Košulju sam ulovila u Zari na ljetnom sniženju i zapravo mi služi kao neka tanja jakna jer je i sam broj veći od onoga koji ja nosim a i sama košulja je oversized model. Na žalost ova košalja više nije dostupna ali sigurna sam da bi vam se mogle svidjeti linkane alternative. Čizmice su zato dostupne i jedva čekam hladnije dane da ih počnem nositi jer podsjećaju na dugo željene Toga ‘Pulla’ čizmice.

41-zara-vicenza-xyz

*slična jakna Zara Oversized jakna od trapera

42-vicenza-xyz 43-zara-jeans-jacket

Jakna sa slike je također iz Zare kao i ona koju sam vam linkala, mada toj sličnoj nedostaju detalji ali vjerujem da to možete i sami odraditi, inače, u posljednje vrijeme oversized jakne se rasprodaju kao lude sa Zarine stranice, stoga, ako vas ista zanima požurite sa kupovinom jer meni su već dva modela promaknula. Sandale također više nisu dostupne a inače ih potpisuje Vicenza (XYZ) koji me zaista oduševio udobnošću i jedva čekam da ulovim i neki dobar par čizmica.

44-missguided-jeans 45-missguided-ripped-jeans-jacket

Ova traper jakna dostupna je klikom na ovaj link a dolazi sa Missguided shopa. Inače, jakna je jako zanimljiva i ne prođe dan kada ju nosim da me netko ne zaustavi i pita gdje sam ju kupila ali ista je pogodna tek za ovaj prijelazni period jer za jesen je prelagana s obzirom na ‘propuh’ na leđima.

46-green-zara-jacket 47-zara-raincoat

Još jedna Zarina jakna u maslinastoj boji je zaista zadnja koju sam kupila jer stvarno sam pretjerala, mada u moju obranu moram istknuti kako mi se ova jakna sviđala kada je tek došla na police, no ja sam ju ulovila ljetos na sniženju u pola cijene i već vidim kako će mi biti omiljenji odjevni komad za jesen. Kabanica mi je inače promakla kada je tek došla na police i bilo mi je žao da ju nisam ulovila ali također sam ju iskopala u gomili na ljetnom Zarinom sniženju tako da sam posebno sretna na ova dva ulova. Inače, kabanica se već pokazala odličnom tokom ljetnih pljuskova.

48-missguided

Dvije identične majice samo što jedna ima uzorke po sebi, dolaze sa shopa Missguided i jako su ugodne za nošenje a poseban plus su dodaci vezanja koje je trenutno jako moderno. Varijanta sa uzorkom na žalost više nije dostupna ali zato siva još uvijek je i to klikom na ovaj link.

49-missguided

Bomber jakni nikada dosta tako nisam propustila priliku ni za ovom koja također dolazi sa shopa Missguided a dostupna je klikom na ovaj link. Materijal je sličan trenirki stoga je ova bomber jakna jako ugodna za nošenje i lijepo se može iskombinirati kako za sportski outfit tako i za neki casual outfit.

50-summer-shoe-sale-zara-mango-asos

Od navedene obuće na žalost više ništa nije dostupno no morala sam istknuti gornja dva para kao jako odoban odabir obuće za ljeto (Mango lijevo, Asos desno) te činjenicu da sam donja dva para ulovila na Zarinom sniženju za 100kn/kom a s obzirom da mi je prijateljica lijeve hvalila mjesecima a ja već imam desne u smeđoj boji i odlične su mi, smatram ovo ulovom i pol.

51-guess-bags

Guess torbe ulovila sam također na ljetnom sniženju i zapravo sam prvo kupila smeđu te si dala oduška i sa bojama. Inače, jako mi se sviđa dizajn ovih torbi u koje stane zaista puno toga a lijepo se mogu iskombinirati uz svaki outfit.

52-parfois

Sa Parfois satovima počastila sam se ljetos u Banja Luci jer sam zapravo i tražila jedan sat sa kožnim remenom i neki u boji a kako je upravo plava moja omiljena boja nije bilo mjesta razmišljanju. Svaki sat izašao me je oko 200kn i sve u svemu jako sam zadovoljna, posebno onim sa kožnim remenom kojega nosim svakodnevno.

53-quay-australia-asos

Quay Australia naručila sam sa Asosa i klikom na ovaj link možete vidjeti trenutnu ponudu, napominjem trenutnu jer se iste jako brzo rasprodaju. Inače, moj favorit su Vivienne Black Metal Aviator koje su lagane i ugodne za nošenje satima a adekvatno štite od sunca. Inače, moram priznati da sam očekivala da će biti ipak malo kvalitetnije ali zapravo sam naišla na kvalitetniju izradu onih sa ebaya o kojima sam pisala u posljednjem postu, šteta jer dizajn je zaista zanimljiv.

54-hm

Naušnice i šalica su sa H&M web shopa mada ja ne mogu naći ni jedno ni drugo da vam linkam ali sigurna sam da bi alternativu naušnica mogli pronaći na ebayu.

55-zara-choker

Zarina Choker ogrlica dostupna je klikom na ovaj link i toplo ju preporučam jer se može lijepo uklopiti kako u dnevni tako i večernji outfit.

56-shein-nakit

Sa web shopa SheIn osim krpica ulovila sam i nekoliko komada nakita kojim sam jako zadovoljna i preporučam vam da istražite ponudu jer za pristupačnu cijenu mogu se uloviti zanimljivi i moderni komadi.

57-shein-choker

Black Vintage Lace ChokerBlack Heart Shaped Gemstone Pendant Lace Choker

58-shein

Multi Color Metal Knot Bracelet

59-shein

Brown Geometric Minimalist Necklace

60-shein

Black Eye Embellished Velvet ChokerAnti-fatigue Beads Eye Pendant Bracelet

61-shein

Silver Turquoise Dual StudsBlue Rhinestone Stud EarringsMulticolor Gemstone Gold Hollow Ring

62-shein

Blue Beads Multilayers Women Wrap Bracelet Jewelry

***

Bio je ovo jedan duži post i nadam se da ste uspjeli doći do kraja, ukoliko imate prijedloga za shopping ili pak želite podijeliti svoj ulov, slobodno ostvavite par riječi u komentarima.

Do sljedećeg tipkanja lijepo vas pozdravljam!