Beauty Favourites #14

1 makeup favourites Charlotte Tilbury Bobbi Brown MAC Gioargio Armani Eucerin

Tokom lipnja moj je makeup bio sveden na minimum te sam od 30 dana koliko ih lipanj ima ja svega šest dana na licu imala tekuću podlogu. Svih šest puta kada sam koristila tekuću podlogu bilo je to Giorgio Armani Maestro tekući puder koji bi fiksirala sa MAC Prep+Prime puderom u kamenu.

Na nekoj svakodnevnoj bazi obavezno bi koristila Giorgio Armani Eyes To Kill Wet lenght&volume waterproof maskaru na očima i Eucerin Aquaphor lip balm na usnama. Isto tako, svakodnevno sam koristila Charlotte Tilbury Filmstar Bronze&Glow kako na licu tako i na kapcima.

Sukladno vremenu ili mojoj volji a i obavezama tog dana koristila sam povremeno na očima Charlotte Tilbury Colour Chameleon u nijansi Bronzed Garnet ili Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow u nijansi Taupe 21 ili sam kombinirala i jedno i drugo. Također sam kombinirala i različite kombinacije na usnama sa MAC olovkom za usne u nijansi Soar, MAC ružem u nijansi Mehr i Charlotte Tilbury ružem u nijansi Penelope Pink.
2 skincare favourites Morningstar Minerals Filorga Murad Eucerin Madara John Masters Organics

S obzirom da sam se pohvalila kako sam svega šest puta u lipnju koristila tekuću podlogu mislim da bi bilo pošteno da istaknem koje sam preparativne proizvode koristila za lice jer su uvelike pomogli da mi lice izgleda dovoljno dobro da ne treba nikakav makeup.

Morningstar Minerals Derma Boost sprej je moj must have tokom čitavog dana jer jednostavno vidim razliku na licu kada ga redovito koristim i kada ga rjeđe ili nikako ne koristim. Isto tako, na redovnoj bazi koristila sam i John Masters Organics serum za masnu kožu od medvjetke koji sam kombinirala sa dvije kreme, Filorga Time-Filler Mat i Eucerin Sun Gel Cream Oil Control spf30 te sam sa obje prezadovoljna. Na okoloočnom području ujutro sam koristila Madara Contour okoloočnu kremu a navečer Murad  Hydro-Dynamic Ultimate Moisture okoloočno kremu.

Nisam željela duljiti sa detaljima jer ćete narednim tjednima čitati na blogu o navedenim proizvodima.
3 skincare Bioskin Vichy Shea Moisture

Njega tijela nije posebno zanimljiva ali sadrži izuzetno dobre proizvode poput noviteta na tržištu Bioskin branda za kojeg moram istaknuti da je hrvatski proizvod. Naime, radi se izuzetno hranjivom balzamu u kojem sam našla spas kada je u pitanju suha i ispucala koža.

Shea Moisture već stalni dio moje postave njege tijela, naime, radi se o najboljoj kremi odnosno njegi nakon depilacije/brijanja. Ukoliko imate osjetljivu koža tijela vjerujem da bi vas ovaj proizvod oduševio.

Vichy se ove godine brine o mom celulitu jer ovim serumom sam jako zadovoljna i vidim koliko se tonus moje kože poboljšao.
4 hair care favourites Nivea L'Oreal Professionnel Schwarzkopf Professional

Iako još nisam u potpunosti plavuša (mada bi se u idućem postu mogli iznenaditi) zbog posvjetljinih pramenova korsitim Schwarzkopf Professional Blond Me šampon za plavu kosu koji me zaista oduševio jer je temeljit, dovoljno nježan prema kosi i nema žutila. Šampon kombiniram sa L’Oreal Professionnel Intense Repair maskom za oštećenu kosu ili ako sam u žurbi sa Nivea Long Repair tretmanom. S obzirom da najčešće uvijam kosu volim koristiti L’Oreal Professionnel Sweetheart Curls sprej koji mojoj kosi pruža adekvatu zaštitu ali mi i olakšava uvijanje kose te je sama frizura znatno postojanija.

Ukratko, to su bili moji ovomjesečni favovoriti i mislim da ću naredene favorite objaviti tek krajem kolovoza u sklopu posta sa ljetnim favoritima jer imam plan isprobati dosta novih ljetnih proizvoda a za to mi treba malo vremena a do tada me me zanimaju vaši mjesečni favoriti?

Tagovi: