La Roche Posay – termalna voda

Zahvaljujući jedinstvenim umirujućim,omekšavajućim i antioksidacijskim svojstvima termalna voda La Roche-Posay pravi je izbor za osjetljivu kožu i esencijalna aktivna tvar u svim proizvodima robne marke La Roche-Posay. Termalna voda La Roche-Posay je zbog visokog sadržaja selena prirodni antioksidans, a ujedno djeluje i protiv starenja kože. Iskoristite akciju u ljekarnama »za više osvježenja po nižoj cijeni« i odaberite termalnu vodu La Roche-Posay po vlastitoj mjeri (50 ml, 150 ml ili 300 ml).


Stara više od 20.000 godina i još uvijek u trendu – termalna voda La Roche-Posay izuzetno je složena i jedinstvena voda s terapeutskim djelovanjem.Nastaje iz kišnice, profiltrirane kroz guste kredne stijenekoje su prirodne rezerve selena, a upravo ju bogatstvo selenom čini dragocjenom.Ovaj oligoelement u tragovima je prirodni antioksidans koji štiti stanice od oksidacijskog stresa, spriječava prerano starenje kože i pomaže u liječenju brojnih dermatoloških nepravilnosti i bolesti. Ono što termalnu voduLa Roche-Posay također čini izuzetnom je stabilnost njenih sastojaka, prije svega minerala koji poštuju fiziološku ravnotežu kože. Izuzetno je čista i ima gotovo neutralan pH. Termalna voda je zaštićenaod onečišćenja, svi njeni sastojci su nedirnuti, a svojstva neizmijenjena još od termalnih vrela iz kojih izvire.

LEGENDA O LA ROCHE-POSAY

Legenda kaže da je izvor te izuzetne termalne vode u La Roche-Posayu otkrioBertrand Du Guesclin, vrhovni zapovjednik francuske vojske u doba Karla V. Kada se krajem četrnaestog stoljeća vraćao iz Španjolske, zaustavio se uz izvor kako bi utažio žeđ. Njegov konj, koji je imao ekcem, skočio je u vodu i kada je isplivao, otkrili su da se njegova koža izliječila. Tako je započela legendarna priča o izvorskoj vodi, kojoj nema premca i u koju su vjerovali još francuski kraljevi i Napoleon Bonaparte.

AKTIVNA TVARS TERAPEUTSKIM DJELOVANJEM NA KOŽU
UMIRUJE
OMEKŠAVA
DJELUJE PROTIVSLOBODNIH RADIKALA
DJELUJE PROTIVNADRAŽENOSTI KOŽE

Umiruje osjetljivu kožu, nadraženu zbog vanjskih čimbenika (sunce, dermatološka liječenja itd.) i pomaže kod usporavanja starenja kože.

VODA ZA SVAKU PRILIKU

Termalna voda La Roche-Posay umiruje kožu i predstavlja korak osvježenja u svakodnevnoj rutini njene njege. Zbog svojih jedinstvenih svojstava može se koristiti i kao svakodnevnaterapija. Njena antioksidacijska svojstva pomažu u zaštiti kože od opterećenja iz okoliša, a njeni umirujući učinci značajni supri njegovanju vrlo osjetljive i nadražene kože (nakon depilacije, brijanja, estetskih zahvata, izloženosti suncu, zbog vremenskih promjena itd.).

Mikroskopske ali bogate kapi u raspršivaču okružuju lice i tijelo te štite, umiruju i osvježavaju. Raspršena maglica jednostavno se upijau suhu kožu, tako da nema potrebe za trljanjem, pa je osobito prikladna za osjetljivu i nadraženu kožu.

Odaberite termalnu voduLa Roche Posay po vlastitoj mjeri:

300 ml – »BABY« format
Prikladan za svakodnevno korištenje. Osobito ga rado koriste majke sa djecom, koja imaju atopijski dermatitis ili neki drugi oblik nadraženosti kože.

150 ml – obavezna »oprema« svake kupaonice
Termalna voda izuzetno je praktična i za svakodnevno korištenje u kupaonici, za muškarce nakon brijanja, nakon depilacije, kao značajan korak u rutini čišćenja lica i za smirivanje nadraženosti kože zbog vremenskih promjena ….

50 ml – na putu, za svaku torbicu
Budući da je termalna voda prikladna za svakodnevnu upotrebu, u La Roche Posay je razvijen i format od 50 ml,  idealni  suputnik  koji stane u svaku torbicu, kako bi bio pri ruci u slučaju potrebe za dodatnimosvježenjem i vlaženjem kože ili fiksiranjem make-upa

Promocija u ljekarnama »za više osvježenja po nižoj cijeni«

***Promocija u ljekarnama »za više osvježenja po nižoj cijeni« odnosi se isključivo na termalnu vodu La Roche-Posay u pakiranju od 150 ml po promotivnoj cijeni od 49,90 kn.

Ostala pakiranja termalnih voda La Roche-Posay dostupna su u ljekarnama po informativnim cijenama:

Termalna voda La Roche-Posay, 300 ml: 89,60 kn
Termalna voda La Roche-Posay, 50 ml: 28,00 kn

*pr objava

lp