L’Oreal Paris – Fibralogy Shampoo

L'Oreal Paris Fibralogy

Šampon namijenjen tankoj kosi dostupan je u svim drogerijama po cijeni od cca 20ak kuna (ovisno o prodajnom mjestu i količini pakiranja 250ml ili 400ml). Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

L'Oreal Paris Fibralogy Shampoo

Inovacija iz laboratorija L’Oreal je prva kolekcija koja povećava debljinu vlasi nakon upotrebe. FILLOXANE prodire u unutrašnju strukturu vlasi i nadograđuje je. Učinak je sljedeći, upotreba za upotrebom, vlas postaje sve deblja a kosa bujnija.

Kako volim L’Oreal Paris proizvode za kosu i pri tome moram naglasiti da su mi to najdraži šamponi drogerijskog ranga, isto tako imam tanku kosu, sa oduševljenjem sam zgrabila sa police odmah veliko pakiranje od 400ml.

Miris je ugodan i zapravo me podsjeća na jedne žvake ali ne mogu se točno sjetiti koje no sve u svemu je ugodan i kraći period postojan na kosi nakon pranja. Tekstura je gusta te ga ne treba puno da bogato zapjeni. Dva šamponiranja su sasvim dovoljna ali ni tri nisu previše.

Ovaj šampon zaista kosi pruža punoću, jednostavno ju osjetite na dodir. Volumen je prisutan od korijena pa dužinom vlasi. Nisam primijetila da mi je isušivao kosu a koristila sam ga tri puta tjedno.

Zapravo, nema se tu što puno pričati, ono što obećava ovaj šampon i pruži, još jednom je L’Oreal Paris dokazao zašto je moj favorit.

Koji je vaš omiljeni šampon drogerijskog ranga?

*Vichy Aqualia Thermal Giveaway*

Tagovi: