Amway Santinique – 2u1 šampon & Revitalizirajuća maska

Kategorije: Kosa, Kozmetika, Santinique

Santinique

*Vichy Aqualia Thermal Giveaway*

Amway je jedna od najvećih kompanija direktne prodaje u svijetu. Prema DSN Global 100 listi poslovnog časopisa Direct Selling News (DSN) Alticor Inc./Amway vodeći je u direktnoj prodaji u svijetu, s globalnom prodajom od 11,3 milijarde USD. Osnovan 1959. sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi proizvode široke potrošnje i poslovnu mogućnost kroz mrežu više od 3 milijuna distributera u više od 100 zemalja i teritorija svijeta. Najprodavanije Amwayeve marke su NUTRILITE™ vitamini, minerali i dodaci prehrani, ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetike i eSpring™ sustav za pročišćavanje vode.

Amway Santinique

SATINIQUE 2 u 1 šampon s regeneratorom, 280ml / 107,25kn

Šampon namijenjen za svakodnevno pranje kose. Hrani kosu i održava je zdravom u jednom koraku.

Kako mojoj kosi nedostaje volumena ja izbjegavam regeneratore ili ih nanosim isključivo na vrhove s obzirom da je moja kosa jako duga a petlja se. Ne moram ni reći da me upravo ovaj proizvod odmah zainteresirao.

Ugodan gotovo voćno cvjetni miris osim što bogato ispuni vašu kupaonicu svježinom također se zadržava neki period i na kosi. Nadalje, svila je prva asocijacija koja me veže uz ovaj šampon. Ne samo da je kosa svilenkasta nakon pranja već i tokom pranja kose. Znatno je podatnija i olakšava raščešljavanje. Sjaj je također pristan nakon upotrebe kao što je prisutan i dašak volumena.

SANTINIQUE revitalizirajuća maska, 240ml / 214,50kn

Iako je ova maska namijenjena bojanoj kosi što moja nije, ja sam ju koristila iz razloga jer je namijenjena i obnovi oštećene kose i vrhova. Iako kosu ne bojim, svakodnevno ju tretiram različitom proizvodima za kosu te je jednako tako svakodnevno izložena toplini poput sušila ili uvijača.

Maska je prema deklaraciji dovoljno nježna za svakodnevnu upotrebu no ja sam ju koristila dva puta tjedno i rezultati su bili vidljivi odmah. Na dodir mekana no opet dovoljna čvrsta i otporna vlas svom svojom duljinom, od korijena do vrha. Oštećenost vrhova je bila manje vidljiva i zaista su manje pucali. Kako je maska gusta ne treba je puno i meni osobno bi ovo pakiranje moglo trajati otprilike pola godine. Sugestija je da se na kosi drži 3 do 5 minuta što je zaista sasvim dovoljno za vidljivi efekt.

Miris je također divan i postojan, baš kao i sa šampon samo je miris maske sličniji puderasto cvjetnim notama, štoviše, podsjeća me na jedan parfem samo još nisam potvrdila da li sam dobro pogodila pa ću to naknadno napisati.

Santinique 2in1 shampoo & Revitalizing Mask

Svila je zaista najbolji opis kose nakon upotrebe ova dva proizvoda. Oštećena kosa i kemijski tretirana bi svakako bila zadovoljna sa ovim proizvodima dok bi neki normalni profil kose bio u još boljem stanju no što je bio. Svakako interesantan novitet na tržištu.

Da li ste upoznati sa brandom i što je vama bitno kod proizvoda za njegu kose?

*pr uzorci

[huge_it_slider id=”4″]

 

Tagovi: