Isprobani noviteti mog nesesera

Ovaj mjesec sam isprobala pet proizvoda koji imaju svoju konstantu na tržištu ali za mene su novost. Obično kada imam kupone sa popustom tada i isprobavam što do sada nisam, takav je bio i ovo slučaj…

Ususret proljeću i ususret balerinkama, špagericama i drugoj otvorenijoj obući pažnju valja posvetiti njezi nogu. Nemam problema sa suhom kožom stopala i pete ali samo iz jednog razloga, svaku večer prije spavanja napravim peeling te malo ukoliko postoji suhih i zadebljalih predjela postružem sa tvrdom “spužvom” za pete. Ova je kupljena u dm-u po 13,90kn te ima krupniju i sitniju površinu a obje su korisne i upotrebljive. Za ovaj proizvod nisam imala kupon ali je novi proizvod po povoljnoj cijeni koji sam htjela isprobati i svakako ću se vratiti po novi.

Još jedan proizvod koji nije bio na sniženju a ni nisam imala kupon je na forumima hvaljena četka za puder od Essence-a. Koštala je nekih 20-ak kn te je zaista solidna za te novce. Dolazi u plastičnoj futroli pa se može držati i u torbici a da se ne ošteti te da je zaštićena od prljavštine jer ipak idete s njom po licu. Nije pregusta i sintetičke su dlake ali kao što sam rekla, solidna je i služi svrsi. Lako se održava, oprana je u šamponu te se posušila preko noći. Lijepo nanosi puder u prahu te meni služi za popravak tokom dana. Manje je veličine pa je praktična za mali neseser koji nosim u torbi.

Volim rumenila i bez njih ne mogu, zapravo mojih 5 top dekorativnih proizvoda su redom; matirajući puder u prahu, maskara, tamno smeđa do crna olovka za oči, labelo ili sjajilo i naravno rumenilo. Stalno kupujem rumenila jer im ne mogu odoljeti bez obzira na cijenu. Imala sam kupon za Alverde rumenilo koje me je izašlo oko 24,00kn ako se ne varam. Dakle, robna marka za dm, mineralna kozmetika, povoljne cijene. Ne znam koliko nijansi inaće ima u ponudi jer ja sam vidjela puno više testera od ponuđenih proizvoda za kupiti tako da sam od tri ponuđena izabrala 05 Pastell Rose nijansu. Nijansa mi se svidjela jer je proljetna, tamno ili zagasito roza rekla bih. Rumenilo je u kamenu i vrlo je kruta te je jedno od onih sa kojima ne možete pretjerati. Ne trusi se, postojano je i ne izaziva iritacije. Uglavnom , zadovoljna sam. Imam dvije opaske a to je da nigdje nije istaknuta gramaža a druga stvar je da na samoj kutiji tj deklaraciji na kutiji piše da je proizvod nakon otvaranja upotrebljiv 12mj a na deklaraciji uvoznika 36mj što i nije korektno da se desi takva greška ali šta je tu je sad. Nije me toliko impresioniralo da ponovim kupnju ali nije ni toliko razočaralo. Ocjena 3.

Proizvod koji već dugo želim isprobati a nikako da dođe na red je napokon došao na svoje. Naime, kako imam masnu kožu lica koja zahtjeva matirajući puder u prahu uvijek volim isprobati nešto novo a efikasno bez obzira na cijenu. Manhattan Soft Mat Loose Powder u nijansi 02 Beige od 20g napokon je ugledao svijetlo dana u mom neseseru. Kupljen je u Kozmu kada je bila akcija na pudere i korektore 30% tako da sam ga ja platila oko 43,00kn tada. Dakle, puder u prahu za matiranje. Moram priznati da matira i da je postojan kojih 4-5h i da se naknadno da lijepo popraviti. Fine je i ugodne teksture te s obzirom da ga ja nanosim samo na bazu za lice moram priznati da ne iritira lice ni na koji način. Dolazi u dvije nijanse od čega sam ja uzela onu tamniju makar je zapravo vrlo transparentan i taj pigment u njemu ne ostavlja trag boje. Nakon otvaranja rok upotrebe je 24mj. Jedina zamjerka bi bila da su rupice prevelike gdje izlazi puder pa bi moj savjet bio da ne skidate do kraja onu zaštitnu naljepnicu ili da ga fiksirate sa drgim “dozerom” kao ja. uglavnom, ništa već neviđeno ali svakako omjer cijene i kvalitete zadovoljavajući. Ocjena bi bila 4!

Za kraj sam ostavila jednu tuširalicu. Naime, u zadnje vrijeme često se ulovim da kupujem proizvode sa “bio” oznakom, dakle, proizvode organskog podrijekla. Imala sam kupon za 50% za jedan takav gel za tuširanje, Organic Surge u varijanti mirisa breskve. Inaće je cijena 50,00kn a ja sam dakle platila 25,00kn. Gel je nježan i bogat esencijalnim uljima koji isprepleću milijun mirisa i daju divan ugođaj tuširanju ali da sam ga platila punu cijenu lupala bi glavom od zid. 250ml koje potrošite jako brzo jer tuširalica i ne pjeni koliko bi vi željeli ne pokriva tih 50,00kn jer gel traje barem u mom slučaju tjedan dana. Lijepo je probati jer je iznim,no nježan i postojanog mirisa ali za te novce ja mogu također kupiti barem 3 tuširalice a da barem jedna ima također oznaku “bio”.

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje?

lp