MÁDARA Eye Contour Cream

O Madara proizvodima sam već pisala u nekoliko postova na blogu te ukoliko vas zanima ova prirodna i eko kozmetika klikom na ovaj link možete pročitati moje dojmove o ostalim proizvodima koje sam isprobala.

U današnjem postu donosim vam svoje dojmove o Madara okoloočnoj kremi koja je dostupna na BB Natura Vera web shopu po cijeni od 209kn.

Madara Eye Contour Cream

Krema dolazi u elegantnom pakiranju od 15ml a dozira se pritiskom na pumpicu. Jedan pritisak pumpice je sasvim dovoljan za oba oka s napomenom da ja ovu kremu nanosim ispod očiju te ispod obrva, jednostvno okružim područje oka.

Hidratantna okoloočna krema izuzetno lagane teksture koju koža brzo upija ugodnog je herbalnog mirisa koji brzo hlapi. Ova okoloočna krema namijenjena je učvršćivanju područja oko očiju, smanjuje natečenost, podočnjake, znakove umora i sitne bore a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

S obzirom da sam ovu kremu koristila isključivo pri jutarnjoj njezi moram istaknuti da je odlična podloga makeup-u jer je lagana a brzo upija te se korektor ne skuplja u linijama. Isto tako, primjetila sam i kako po nanošenju okoloočno područje djeluje znatno svježije a i ublažava znakove natečenosti.

Madara okoloočna krema Madara skincare

Sve u svemu mislim da je ovo jedna odlična laganija okoloočna krema idealna za ljetni period s obzirom da je moje okoloočno područje izuzetno dehidrirano ali ipak ga ne želim opteretiti sa teškim odnosno masnijem kremama a opet ga želim adekvatno nahraniti.

Da li ste probali neki Madara proizvoda i kakvi su vaši dojmovi?

*pr uzorak