… tjedan noviteta za jesen/zimu …

Stigla nam je jesen i uz šarenilo predivnih toplih nijansi donijela nam i novitete u svijetu kozmetike.
Protekli je tjedan bio u iznimno radnoj atmosferi za beauty blogerice koje su popratile prezentacije interesantnih noviteta, no vjerujem kako će nam i nadolazeći listopad biti jako bogat zanimljivim proizvodima.
Kako ne bi svaki puta novitete najavila kroz pr objave danas sam vam odlučila napraviti jedan mali osvrt na iste i nadam se da će vam se svidjeti te da ćete pronaći nešto za sebe da si uljepšate ove hladnije dane ispred nas. 
Dakle, tjedan je bio iznimno radni ali vjerujte mi da sam uživala u svakoj sekundi provedenoj na zanimljivim prezentacijama, sa interesantnim profesionalcima koji su nas upoznali sa novitetima te sa svojim dragim kolegicama beauty blogericama, jer zaista je najljepši osjećaj kada svoju strast prema kozmetici podijelite sa istomišljenicima a time više ako su to predivne dame od kojih je svaka posebna na svoj način, baš kao i njihovi blogovi, svaki je zanimljiv na svoj način.
Nije kozmetika ali opet je, zar ne?
Naime, koliko ste puta posegnuli za vlažnim maramicama s Johnson’s potpisom ili za Johnson’s uljem, ja znam da ja jesam nebrojeno puta ?!
Uglavnom, bilo je lijepo pobliže upoznati brend koji je interesantan i za one najmlađe i za nešto starije. Asortiman je širok i mislim da bi svatko mogao uživati u nježnim kupkama i njegujućim uljima.
Svakako jedan neuobičajen event, barem sa neuobičajenim brendom za beauty blog ali onda se vračam na uvod da zapravo i nije toliko neuobičajen jer ja znam da ću ja ove zime svakako posegnuti za jednim od šest ponuđenih ulja, naime, od velike su mi pomoći kada mi koža dođe u abnormalnu fazu suhoće, dakle u fazu perutanja.
Više o brendu možete pročitati u pr objavi.
Doručak sa Shiseidom, zaista kreativno zar ne?!
Shiseido nam je predstavio pregršt noviteta kako u preparativi tako i u dekorativi.
Prezentaciju je vodila posebna gošća iz Milana, Simona Caletti a razgovaralo se o Ibuki liniji koja je namijenjena aktivnim ženama koje se susreću sa prvim borama te o meni osobno, zanimljivoj okoloočnoj kremi Bio Performance. 
Dotaknuli smo se i noviteta u segmentu dekorative. Naime, mislim da će najviše pažnje plijeniti Sheer & Perfect Foundation koji je jako interesantan kao i ostatak njihovih podloga a tu su zatim i Natural Finish Cream Corector, Eyebrow Styling Compact, Luminizing Satin Eye Color Trio, Lacquer Rouge i Perfect Rouge.
Na kraju smo otkrili i impresivan Zen Gold Elixir koji će se naći u prodaji kao LE.
Poseban brend, poseban event, posebna prezentacija … posebni proizvodi koji su uskoro dostupni u parfumerijama.
Jednostavno sam morala doslovce upotrijebiti rečenicu koju su naveli na svojoj facebook stranici
“NovExpert medicinski je francuski brand koji potpisuju renomirani dermatološki stručnjaci, a NovExpert proizvodi imaju 100% medicinska učinkovitost, 0% kemijskih sastojaka i 100% su hipoalergeni.” .
Zaista jedan savršen tim stručnjaka i jedna posebna prezentacija uz večeru i ugodno društvo.
NovExpert tim na čelu sa generalnim direktorom Cyrille Telinge predstavio nam je Expert Radiance Program o kojem detaljnije možete pročitati na Ogledalu.
U najkraćim crtama, radi se o programu za njegu lica sastavljenu od tri koraka a krajnji je rezultat glatka i blistava koža. Prvi je korak piling sa dvostrukim djelovanjem, drugi je korak serum sa vitaminom C te zadnji odnosno treći korak je noćna piling krema. (opet ponavljam, detaljnije na Ogledalu)
Odmah ću vam napomenuti da me sama prezentacija toliko impresionirala da sam krenula sa testiranjem linije tako da kroz mjesec dva javljam prve dojmove a po završetku tretmana i krajnju recenziju.
NovExpert je svakako zanimljiv brend i svakako predlažem da potražite testere u obližnjoj ljekarni jer zasigurno vrijedi pažnje kao takav.
Kerastase je sinoć održao prekrasan event u povodu predstavljanja nove Couture Styling linije za kosu.
*izvor: Kérastase Paris*
Couture Styling proizvodi će vam pružiti neviđene visine vrtoglavog volumena, savršenu zaglađenost i trajnost frizure bez narušavanja prirodne strukture vaših vlasi jer samo zdrava kosa je lijepa kosa. 
Lice ove posebne linije koju je osmislio Kérastase Kreativni Direktor Luigi Murenu jest jedinstvena Kate Moss. 
Kako je linija sama po sebi posebna tako je bila posebna i sama prezentacija koja je bila popraćena iznimnim profesionalizmom Kérastase Paris Kreativnog KStyling tima.
 *izvor: Kérastase Paris*

Ukoliko me pratite upoznati ste sa mojom tihom patnjom nazvanom “tanka kosa bez volumena”, ovo je dakle svakako kolekcija koje će meni biti zanimljiva ali svakako ako je netko isproba prije mene rado bih čula dojmove iz prve ruke ;D.
Kao što sam spomenula u uvodu bio je ovo radni tjedan a ni nadolazeći listopad neće biti proveden u odmaranju, no sve su to divna događanja koja mene osobno vesele. 
Osobno se radujem svim novitetima jer su se baš lijepo ovoga tjedan rasporedili, red njege, red dekorative, pa još malo njege i za kraj kosa :D, za mene – idealna kombinacija.
Što je vas najviše zainteresiralo??
lp