Dior – Diorskin Nude BB krema

Protekla 3-4 mjeseca ova BB krema je uz mene i nakon pomnog testiranja u svim mogućima varijantama danas vam donosim recenziju.

Ova BB krema dolazi u krasnom i praktičnom rozom pakiranju od 30ml koje na kraju ima pumpicu koja uvelike olakšava doziranje sadržaja. Cijena joj je 309kn.

Naglasak ove BB kreme je na glow efektu koji ona zaista i pruža. Dakle, ona ne matira ali i meni masnokošcu odgovara a razgovarala sam o njoj i sa osobama koje imaju suhu kožu te i njima odgovara.

Svježina koju daje licu je presudna da ovu BB kremu hvalim na sav glas. U danima kada sam najumornija i skoro pa “siva” 😀 ona zaista pruži taj glow i osvježi lice. Također je zadovoljavajuća i po pitanju prekrivanja koje je polusrednje ali je svakako nadogradivo do srednjeg. Kao što sam spomenula, ova BB krema ne matira ali i to je izvedivo sa odgovarajućim matirajućim proizvodima. Koristim ju dakle u kombinaciji sa matirajućom bazom te ju popratim sa matirajućim puderom i mirna sam koja 3-4 sata a i tada se zasjajim tek na t zoni no jedan popravak riješi i taj problem i onda sam mirna sljedećih par sati ponovo. Nakon tih 6-8 sati sveukupno ona krene kliziti sa lica ali i toliko koliko je postojana na mom masnom licu (naročito po vrućinama) ja sam zadovoljna.

Nije mi stvarala probleme poput iritacija ili začepljenih pora niti me isušivala, štoviše, vrlo je njegujuća prema licu i pruža mu hidrataciju. Dostupna je u tri nijanse od kojih je moja najtamnija 003 a na raspolaganju su vam dakle 001 i 002.

Vrlo je lagane teksture i moram priznati da mi je kao takva najidealnija za nanošenje prstima ili pak Real Techniques Buffing kistom koji je po meni zapravo idealan za svaku podlogu i iako dolazi u jednom setu (Core set) mislim da je on sam po sebi vrijedan kupovine čitavog seta 😉 .

Volim BB kreme naročito u ovim toplijim danima jer su jednostavno ugodnije i odgovaraju mojoj koži. Sa sigurnošću znam da postoji tester od 5ml za ovu BB kremu koji će vam biti dovoljan za otprilike 5 nanošenja te svakako preporučam da ju isprobate jer je vrijedna pažnje ;).
Dojmovi Diorskin bb kreme i sugestije za druge BB kreme su svakako dobrodošli komentari ;)!
lp