Pregled tjedna/event #1 – 2. dio

Kategorije: Promo

U četvrtak sam prisustvovala jednom krasnom eventu u povodu Remingtonova predstavljanja inovacije u njezi kose i tijela.
Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela na prigodnom eventu „Remington  Silk & Light“ predstavio je novitete iz svijeta ljepote. Najnoviji modeli linije za ravnanje i oblikovanje kose Silk i revolucionarni uređaj za trajno odstranjivanje dlačica* i-Light Pro Face & Body ovom su prilikom dobili i svoje zaštitno lice – lijepu i njegovanu pjevačicu Severinu.

Profesionalni asortiman najnovije Silk linije sadrži proteine svile u sloju keramike što omogućuje postizanje profesionalnih frizura, od sjajnih uvojaka do glatkih ravnih pramenova, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Silk uređaj za ravnanje kose posjeduje digitalni displej s prikazom najbolje temperature za određeni tip kose od 150 – 235stupnjeva, lagano klizi i prilikom oblikovanja kosu ne oštećuju već joj daje njegovan, sjajan i prirodan izgled. Silk za valovitu kosu eliptičnim oblikom cijevi te slojem svile i keramike lako i jednostavno stvara glatku valovitu kose bez stršećih vlasi. Silk za uvijanje kose zahvaljujući konusnom obliku formira svilenkasto glatke kovrče, a sušilo za kosu visokih performansi i profesionalne kvalitete omogućuje brzo i učinkovito sušenje s generatorom iona i rešetkom od keramike i svile.
Napredna Remington tehnologija u službi svilenkasto glatke perfekcije trenutno je najnapredniji alat za stiliziranje kose zahvaljujući kojemu svaki dan možemo izgledati kao da smo upravo izašli od frizera.
Uz Remingtonove uređaje za njegu kose Severina je i zaštitno lice uređaja i-Light Pro Face & Body za trajno uklanjanje dlačica*. i-Light Pro uređaj, razvijen je u suradnji s vodećom dermatologinjom i specijalistom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji Dr. Barbarom Kubicka. i-light Pro koristi tehnologiju intenzivne pulsne svjetlosti jednaku onoj u profesionalnim klinikama i salonima, pogodan je za žene i muškarce, a brz je i nježan prema koži. Klinička istraživanja su pokazala kako su ispitanici korištenjem uređaja na tijelu imali u prosjeku 66% manje dlačica dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana, što je slično rezultatima kod profesionalnih uređaja za odstranjivanje dlačica.
Novost je i da najnoviji model i-Light Pro Face & Body posjeduje nastavak za lice posebno dizajniran kako bi idealno prianjao na područja ispod jagodičnih kostiju. Nastavak za lice posjeduje sustav za hlađenje koji kontrolira temperaturu za što ugodniji tretman. 
Remington ekskluzivno za muškarce
Remington je u sklopu „Remington  Silk & Light“ eventa predstavio i dvije ekskluzivne linije za muškarce – Hyper Flex s najnovijom tehnologijom brijanja, te ProPower kolekciju šišača. Hyper Flex linija obuhvaća tri kvalitetna brijača koja posjeduju savitljivu glavu i inovativni rotacijski vrat kako bi brijanje bilo temeljitije, brže i osjetljivije. Sustav Hype Flex se prilagođava crtama lica uz minimalan pritisak i smanjenje iritacije. Novi asortiman koristi Active Contour tehnologiju za temeljito brijanje, ugodno za kožu i podjednako učinkovito kod suhe i mokre kože.
ProPower kolekcija šišača najbrži je i najjači Remingtonov asortiman šišača s brzinom šišanja od 300 mm/s. Oštrice presvučene slojem titana su 300%  jače od čelika, a napredni Pro Power motor ostvaruje dvostruki učinak na svim tipovima kose, mokroj ili suhoj.
***
Meni osobno je zapela za oko jedna krasna četka za feniranje po koju moram definitivno u pohod jer na njih sam baš slaba :D.
Silk okrugla četka B96REU
• XL kućište od 53mm za ultimativni
volumen
• Najlonska vlakna s ionima i vlakna od
veprove dlake – ionska vlakna
smanjuju elektricitet
– Vlakna od veprove dlake raspoređuju
prirodna ulja kose pojačavajući sjaj za
postizanje svilenkasto glatke kose
• Keramičko kućište skraćuje vrijeme
sušenja
• Profesionalna ukosnica za odvajanje
kose
• Gumirana drška za ugodan hvat pruža
maksimalnu ugodnost rada
MPC: Silk okrugla četka B96REU: 99,00 kn 
Koristite li Remington proiuzvode za kosu, ja imam jednu peglu i fen i traju mi već dosta dugo a zaista su krasni prema kosu ;).
lp