Kozmo srijeda sa puderima i korektorima sniženim 30%

Prošli tjedan je Kozmo srijeda u svojoj ponudi imala 30% popusta na sve pudere i korektore. Korektor koji sam htjela nisam kupila jer nije bilo moje odgovarajuće nijanse ali sam našla zamjenski za probu, puder u prahu koji sam htjela probati sam kupila i tu mi se pod rukom našao jedan bronzer kojeg sam obožavala ljetos.

Dakle krećem…;)

Korektor sam dakle morala kupiti u kakvoj sam ga odgovarajućoj nijansi mogla naći jer je već sve bilo razgrabljeno pa sam završila sa Maybelline Afinitone korektorom u nijansi 02 Natural. Dakle, korektor u ambalaži od 7,5ml, srednjeg prekrivanja, neutralnog podtona te sa aplikatorom za nanošenje koštao me je 31,49kn a više i ne vrijedi. Zaista nemam puno toga za prekrivati, možda neki sitni prištić dvaput mjesečno i malo ublažiti pokoju liniju na licu a ovaj ne radi ništa. Totalno razočarana ga spremam u zadnju ladicu pa neka čeka novog vlasnika.

Željela sam probati Manhattan Soft Mat Loose Powder jer sam čula samo pohvale a moja masna koža voli sve što ju matira kvalitetno i efikasno. Odabrala sam 02 Beige nijansu i dobila 20g pudera u prahu koji zaista lijepo matira ten na kojih 5h bez popravka. U ponudi su dvije nijanse 01 i 02 ali i ova 02 koju ja imam je zapravo vrlo transparentna i ne utječe toliko na moju prirodnu nijansu tena. Lagan je i prozračan te ne iritira kožu. Miris mu je jedino malo neugodan jer je poput nekog antibiotika ali po nanošenju nestaje i ne osjeti se više. Uz miris negativno je i to što su rupice prevelike pa mi je već skoro cijeli puder kroz njih i izašao tako da stvara problem doziranja ali i to je ok ako se uhvati previše praha na kistu laganim otresanjem se normalizira količina. Cijena sa popustom je bila 41,99kn i isplati se kupiti ga i po punoj cijeni.

Zadnji proizvod je također spadao u kategoriju sniženog proizvoda te me je košta 22,33kn. Radi se o Essence Sun Club Matt Bronzing Powder u nijansi 01 Natural. Prošlo ljeto sam bila ovisna o njemu i da budem iskrena do sada sam probala svega 3 bronzera tako da ni ne mogu uspoređivati koliko je zapravo dobar ali je mat i nijansa mu je idealna za moj ten te 15g kojih dobijete traje i traje. Ne iritira kožu i ima neki prolazni neutralni miris, ne trusi se i nije težak na koži. Lijepo se i ugodno nanosi i meni služi za dnevni make up iz razloga jer su mi puno draži oni u shimerastoj varijanti ali zbog moje masne kože za dnevni look to je previše pa se držim ovog matiranog. Imam okruglo lice i zaista je lijepa razlika kada ga nanesem malo ispod rumenila i uz sljepoćnicu i vrat jer okrijepi licu konture. Bronzer nije samo za ljeto već i druga godišnja doba uz adekvatan način nanošenja zato malo treba pripaziti.

Da li ste od navedenog već nešto isprobali i kako vam se sviđa moj izbor?

lp

Tagovi: