Shopping The Stash #1

Ne znam da li se to dešava i vama ali meni se jako često desi da kupim neki proizvod pa zaboravim na njega ili jednostavno prestanem koristiti neki proizvod pa ga se poželim? 
Da ne duljim,  postove pod naslovom “Shopping The Stash” od danas ćete moći naći na mom blogu u redovnom izdanju, kako će oni izgledati, otkrijte u današnjem postu koji je tek prvi u nizu.

Brand Estee Lauder u segmentu preparative zaista volim i nikada se još nisam razočarala.
Dva omiljena seruma sa Estee Lauder potpisom su Advanced Night Repair i Idealist o kojima sam već pisala pa neću sada puno duljiti. 
U svakom slučaju, ta dva seruma su moj must have, naročito ANR kojega s prekidima koristim tokom čitave godine no isti mi je nužan u ljetnom periodu. Nedavno kada sam slagala svoju ladicu sa serumima sjetila sam se da sam oba seruma kupila zimus na jednoj akciji i činjenica da ne moram prije ljeta izdvojiti izdašnu svotu za ova dva ljepotana me svakako razveselila.
Idealist će se zapravo vratiti u ladicu jer trenutno u mojoj rutini nema mjesta za njega a ANR se već koristi.

Kako bi za Idealista i bilo mjesto kada je upravo ta ladica sa serumima prenatrpana.

L’Oreal Paris je drogerijski brand korektne kvalitete i linija Skin Perfection me izuzetno zanimala jer je namijenjena koži poput moje. Krema se pokazala korektnom no sa serumom nisam zadovoljna pa se isti zajedno sa kremom vratio u ladicu jer imam dojam da bi me ta kombinacija isušila :/. Uglavnom, svakako čekam malo više prostora u rutini da se malo bolje posvetim Skin Perfection liniji.

Vichy Aqualia Thermal noćna krema koja meni služi kao hidratantna maska mi je ustupljena no kako sam imala nekoliko testera iste na full size proizvod sam i zaboravila. Zadovoljna sam hidratacijom koju mi pruža i zapravo je za nju po mom mišljenju ljetni period idealan i jako sam sretna da sam naišla na nju.

Lierac Luminesence serum i kremu ja ne mogu dovoljno nahvaliti. Efekt koji mi pruža zaista ostavlja bez daha, štoviše, ja zaista mogu preskakati tekuće podloge zbog ova dva proizvoda. Kupila sam ih po akcijskoj cijeni i samo mi je žao da ovu kombinaciju prije nisam počela koristiti.

Murad matirajuća krema je (ponavljam) must have za svakog masnokošca i to naročito u ljetnom periodu. Uvijek imam jednu u rezervi i zapravo mi ona nije iznenađenje u ladici ali željela sam ju spomenuti jer je zaista meni osobno ljeti nužna.

Rapidlash sam davno dobila na poklon pri jednoj kupovini i zaista u potpunosti zaboravila na njega. Koristim ga sada otprilike već mjesec dana i tek sada vidim neke nove trepavice. Neću ništa govoriti da dojmovi ne budu pogrešni no krajem ljeta slijedi recenzija.

Dešavaju li se i vama ovakve situacije i da li se osigurate sa zalihama vaših “must have” proizvoda?

*pr proizvod

Ivana
lp