Vichy – Idealia BB krema

Kategorije: bb krema, Preparativa, Vichy

Vichy u liniji proizvoda za idealnu kožu IDEALIA predstavlja novu revolucionarnu Idealia BB kremu s jedinstvenom tehnologijom „protiv sivog tena“. Idealia BB objedinjuje najbolje od njege kože, šminke i UV-zaštite (mineralni pigmenti, Kombucha i UVA/UVB-filtri). Ovaj proizvod dostupan je u dvije nijanse, ispitan je pod dermatološkim nadzorom i prilagođen je i osjetljivoj koži. 
BB kreme (Blemish Balm) nove su hibridne njege koje su i njega i šminka. Potječu iz Južne Koreje, gdje žene zaista teže savršenom tenu. Koristile su se za prikrivanje ostataka estetskih zahvata poput pilinga, lasera i ostalih agresivnih tretmana. Ove “svemoguće” kreme u trenu nas čine ljepšima i olakšavaju nam život. Odmah su osvojile Europljanke svojom sposobnošću prekrivanja te hidratantnim, zaštitnim i smirujućim djelovanjem protiv nepravilnosti. BB kreme su alternativa tekućem puderu zahvaljujući laganom prekrivanju koje ne sakriva novo dobivenu kvalitetu površine kože.
Idealia BB krema: inovacija koja u jednom koraku otkriva ljepšu kožu zahvaljujući formuli obogaćenoj jedinstvenim kompleksom (kombucha+sistem UV filtera) i laganim reflektirajućim pigmentima koji u trenutku daju blistav sjaj sivom tenu. Ekskluzivna tehnologija „protiv sivog tena“ pruža trenutni i dugotrajni učinak: koža je hidratizirana a ten je ujednačen i blistav. Svaki dan, obojana formula pomaže vidljivom zaglađenju sitnih bora,  smanjenju tamnih mrlja i štiti kožu od djelovanja dnevnih UV zraka. Tekstura je lagana, ugodna i ne ostavlja masni trag. Može se koristiti samostalno ili nakon nanošenja dnevne njege lica. Proizvod je dostupan u dvije nijanse i primjeren je za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.
MISLITE – JOŠ JEDNA BB KREMA?
Da, ali IDEALIA BB krema iz Vichyja je jedina BB krema koja uklanja sivilo u svim slojevima kože: ne samo da u trenu uklanja sivilo s površine, već je i prva BB krema koja to čini i dubinski, ponovno stvarajući kvalitetu idealne kože iz dana u dan.
VICHY INOVACIJA: „PROTIV SIVOG TENA“ U SVIM SLOJEVIMA KOŽE
1. “MAKE UP” EKSPERTIZA: Površinsko djelovanje protiv sivog tena
Ružičasti mineralni korektivni pigmenti za trenutačno uklanjanje sivila prikrivaju nepravilnosti, ujednačuju ten i daju blistavi izgled koži lica. Također ne isušuju i nježni su prema osjetljivoj koži.
2. EKSPERTIZA O NJEZI: Dubinsko djelovanje protiv sivog tena
Kombucha- prvi aktivni sastojak za sjajniji ten koji uklanja sivilo iz svih slojeva kože. Danas znamo da je najčišći sjaj kože sakriven duboko u dermisu. Dokazan je učinak koji glikacija ima na ukrućivanje proteina što dovodi do gubitka elastičnosti, zdravoga sjaja kože i sporije obnove. Njen utjecaj na boju kože nedavno je otkriće: Gubitak elastičnosti stvara lokalne mikrotenzije i mikrofrakture koje narušavaju površinsku homogenost i tako smanjuju sposobnost kože da reflektira svjetlost te slojevi kože postaju neprozirni i gube sjaj. Glikacija uzrokuje značajnu promjenu boje dermisa i epidermisa koji postaje zagasitiji i sivkast. Zahvaljujući djelovanju protiv glikacije kombucha povećava sjaj kože, transparentnost i bistrinu.
3. EKSPERTIZA O ZAŠTITI SUNCA: Preventivno djelovanje protiv sivog tena
Svakodnevna učinkovita zaštita protiv UVB i UVA-zraka (SPF 25/PA+++)
UVB-zrake apsorbira epidermis dok UVA-zrake prodiru dublje u dermis utječući na boju kože: nastaje oksidacijski stres oko melanocita koji uzrokuju prekomjernu tvorbu melanina potičući razvoj pigmentnog znamenja. Laboratoriji Vichy otkrili su da upravo taj proces mijenja boju kože u sivo te koža  gubi transparentnost.
IDEALIA DUETI ZA POSTIZANJE IDEALNE KOŽE
Idealia BB krema  je dnevna njega za kvalitetu i ten idealne kože. U liniji Idealia pronađite: Idealia PRO njegu koja korigira pigmentacijske mrlje i Idealia kremu za glatku kožu zdravog sjaja. Oba proizvoda mogu se koristiti zajedno sa Idealia BB kremom za cjelovitu rutinu dnevne i noćne njege. Idealia dueti pružaju potpunu njegu za kvalitetu i ten idealne kože!
IDEALIA BB LIGHT informativna cijena: 187,94 HRK*
IDEALIA BB MEDIUM informativna cijena: 187,94 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava

Isprobala tester danas na ruci i miris je božanstven te ilumirajuće čestice predivne a kako volim Vichy veselim se ovoj BB kremi … a vi?

lp