O meni

Blog ‘Anaviglam’ nastao je iz moje ljubavi prema kozmetici još 2011-te godine. Bio je to moj hobi kojega sam zavoljela te je kao takav postao dio moje svakodnevnice. U to je vrijeme hrvatska blogosfera bila tek u svojim počecima stoga mi je drago da sam bila ustrajna jer danas sam jako ponosna na svoj rad. Na moju sreću, mojim čitateljima se svidio moj rad i jako sam im zahvalna na potpori, bez njih, moja upornost vjerovatno ne bi bila ista.

S obzirom da sam ja svoj blog krenula pisati sredinom dvadestih a sada sam u ranim tridesetima, nekako je bilo primjereno da se postepeno mijenja i sam sadržaj. Danas blog ‘Anaviglam’ osim beauty tema nudi i lifestyle sadržaj, ali naravno da beauty teme prevladavaju i to ne planiram promijeniti, ljubav prema kozmetici prije svega.

S obzirom da na blogu ‘Anaviglam’ prevladavaju beauty članci trudim se ponuditi što raznolikiji sadržaj, stoga sa podjednakom strašću pišem kako o high-end proizvodima tako i o drogerijskim proizvodima. Testiranje noviteta, fotografiranje istih te prenošenje dojmova svojim čitateljima još me uvijek podjednako razveseli kao i u ranim počecima pri objavi svakog članka.

Dosada sam ostvarila niz uspješnih suradnji sa poznatim beauty brandovima, upoznala jako puno interesantnih osoba iz beauty industrije, kroz blog sam upoznala masu istomišljenika koji dijele moju strast i stekla bliski krug prijatelja. Na koncu istaknula bi kako sam postavila na noge jedan blog sa kojim koračam u budućnost, moj osobni projekt u koji vjerujem u potpunosti.

Nadam se da i vi dijelite barem neke od mojih interesa te da će vam moji postovi biti interesantni.

Hvala vam na pažnji i čitanju.

Disclaimer

Copyright

Kompletan sadržaj objavljen na www.anaviglam.com internetskoj stranici zaštićen je autorskim pravima te ga nije dozvoljeno koristiti ni u kojem smislu bez prethodnog dopuštenja vlasnika.

Ukoliko ja koristim sadržaj koji nije u mom vlasništvu ispod istoga biti će naveden izvor.

PR

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju i želite stupiti u kontakt sa mnom, možete to učiniti na mail ivana.grahovac1@gmail.com .