O meni

O meni

Blog ‘Anaviglam’ nastao je iz moje ljubavi prema kozmetici još 2011-te godine. Bio je to moj hobi kojega sam zavoljela te je kao takav postao dio moje svakodnevice. U to je vrijeme hrvatska blogosfera bila tek u svojim počecima stoga mi je drago da sam bila ustrajna jer danas sam jako ponosna na svoj rad. Na moju sreću, mojim čitateljima se svidio moj rad i jako sam im zahvalna na potpori, bez njih, moja upornost vjerojatno ne bi bila ista.

S obzirom na to da sam ja svoj blog krenula pisati sredinom dvadesetih a sada sam u ranim tridesetima, nekako je bilo primjereno da se postepeno mijenja i sam sadržaj. Danas blog ‘Anaviglam’ osim beauty tema nudi i lifestyle sadržaj, ali naravno da beauty teme prevladavaju i to ne planiram promijeniti, ljubav prema kozmetici prije svega.

S obzirom na to da na blogu ‘Anaviglam’ prevladavaju beauty članci trudim se ponuditi što raznolikiji sadržaj, stoga s podjednakom strašću pišem kako o high-end proizvodima tako i o drogerijskim proizvodima. Testiranje noviteta, fotografiranje istih te prenošenje dojmova svojim čitateljima još me uvijek podjednako razveseli kao i u ranim počecima pri objavi svakog članka.

Dosada sam ostvarila niz uspješnih suradnji s poznatim beauty brandovima, upoznala jako puno interesantnih osoba iz beauty industrije, kroz blog sam upoznala masu istomišljenika koji dijele moju strast i stekla bliski krug prijatelja. Na koncu istaknula bi kako sam postavila na noge jedan blog s kojim koračam u budućnost, moj osobni projekt u koji vjerujem u potpunosti.

Nadam se da i vi dijelite barem neke od mojih interesa te da će vam moji postovi biti interesantni.

Hvala vam na pažnji i čitanju.

Disclaimer

Copyright

Kompletan sadržaj objavljen na www.anaviglam.com internetskoj stranici zaštićen je autorskim pravima te ga nije dozvoljeno koristiti ni u kojem smislu bez prethodnog dopuštenja vlasnika.

Ukoliko ja koristim sadržaj koji nije u mom vlasništvu ispod istoga biti će naveden izvor.

PR

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju i želite stupiti u kontakt sa mnom, možete to učiniti na mail ivana.grahovac1@gmail.com .