[Popis kozmetike za godišnji odmor] Njega kože tijela nakon sunčanja

Njezi kože tijela nakon sunčanja potrebno je posvetiti više pažnje jer koža je ljeti sklona dehidraciji, što utjecajem sunca što utjecajem mora, stoga u današnjem postu donosim nekolika proizvoda koje volim koristiti na tijelu, posebno kada sam na godišnjem odmoru.

Nuxe gel za tuširanje i šampon i gel za tuširanje nakon sunčanja fantastična su dva proizvoda koja osim dubinske hidratacije koži pružaju predivan miris koji traje. Radi se o dva vrlo nježna ali učinkovita proizvoda koji gode koži u ljetnom periodu, ali i u ostatku godine. Nuxe ulje sa zlatnim česticama i Nuxe balzam nakon sunčanja dva su proizvoda koja vjerno koristim i volim, što zbog mirisa što zbog njege koju pružaju koži. Također, losion pomaže preplanuloj puti da što duže ostane takva. Specchiasol Verattiva Linea Sole balzam za tijelo nakon sunčanja i Afrodita “jogurt” za tijelo nakon sunčanja također osim njege koži pomažu da ostane što dulje preplanula a ujedno su idealna kombinacija za njegu kože ako malo pocrveni (da ne kažem izgori).

Nivea Oil in lotion (vanilija) koristim proteklih mjeseci i zaista sam se navukla na ovaj cijenom pristupačan losion koji mojoj koži pruža sve što joj je potrebno, više o njemu mogli ste čitati u ovom postu. Još se tu našao jedan Nivein proizvod a radi se o Fresh me up! deodorantu koji je pouzdan tijekom dana a ujedno pruža nevjerojatno osvježavajući miris, baš idealan za ljeto.

Caudalie termalnu vodu volim koristiti prema potrebi kako na licu tako i na ostatku tijela a s obzirom na to da me upravo ova termalna voda oduševila jedno pakiranje moram imati uvijek sa sobom za osvježenje. Hansaplast kremi za stopala također sam već dugo vjerna jer ova krema zaista lijepo njeguje stopala, nije masna i učinkovitost je vidljiva već s prvom primjenom.

To bi bilo sve što se tiče njege tijela nakon izlaganja suncu, mada ja ove proizvode volim koristiti tijekom čitave godine jer su pouzdani i jako sam zadovoljna istima, no i vaše su preporuke uvijek dobrodošle.

ponedjeljak Kreme sa zaštitnim faktorom za lice
utorak Njega problematične masne/mješovite kože lica
srijeda Proizvodi sa zaštitnim faktorom za tijelo
četvrtak Njega kože tijela nakon sunčanja
petak Njega kose
subota Makeup & Parfemi