Estee Lauder Pretty Naughty LE … part 1 ;D

Kategorije: Estee Lauder, Makeup

Jedan od mojih najdražih kozmetičkih brendova, Estee Lauder,  lansirao je proljetnu kolekciju pod nazivom “Pretty Naughty” a ta ista kolekcija je dostupna i kod nas no isključivo u jednoj parfumeriji – Iris (Trg Bana Josipa Jelačića 1).

Iako se radi o proljetnoj kolekciji ja bih ju prije smjestila u ljetnu kao dodatak neizostavnoj i već kultnoj Bronze Goddess kolekciji, bez koje ljeto ne bi bilo isto :D. Uglavnom, dok svi zajedno čekamo Bronze Goddess 2013 kolekciju mislim da bi trebali obratiti pažnju i na Pretty Naughty kolekciju i ugrabiti koji primjerak dok je još na raspolaganju ;).

Ono što je mene najviše impresioniralo u ovoj kolekciji su ruževi … OMG kako divni i posebni ruževi … sheer matte lipstick 😀 …

Na raspolaganju su četiri nijanse :

Demure, Rock Candy, Naked, Rebel …

Ultra lagana kremasta tekstura ovih ruževa pruža mat finiš te iznimnu postojanost koja traje satima. Pigmentacija ruževa je zaista impresivna a ono najidealnije je da ruž ne ostavlja tragove te sa usana nestaje kroz tek 3-4 sata na način da blijedi, ali, čim ga popravite ponovo ste mirni sljedećih par sati.

Isto tako moram priznati da mi je ovaj ruž u više navrata poslužio i umjesto olovke te je služio i kao besprijekorna baza nekim drugim ruževima te im tako uvelike produljio postojanost.

S obzirom da sam ovaj ruž zaista koristila i samostalno i u kombinaciji sa drugim proizvodima za usne moram priznati da mi je najbolja kombinacija bila sa malo sjajila. Naime, ruž je zaista postojan a kada je ruž na usnama dugotrajan i još k tome u varijanti mat finiša, dobivate jednu formulu koja je na površini usana suha … to je u redu na sat-dva, ali ako imate osjetljive usnice kao ja, imat ćete potrebu za nečim nazovimo “masnjikavim” … dakle, malo balzama ili sjajila će biti savršeno. Iako je ruž dugotrajan i sa mat finišom nisam primjetila da mi je isušivao usnice.

Nijansa koja je meni odmah zapala za oko je Rock Candy …

… prelijepa i idealna za ljeto, koraljno crvena nijansa …

Pakiranje u kojem ruž dolazi je poput olovke što se meni osobno sviđa jer je zgodno za male ljetne torbice.

Prethodno sam naglasila da je kolekcija dostupna samo u jednoj Irisovoj poslovnici a cijena ruževa je 252kn.

Mene su najviše kako sam rekla dojmili ruževi u Pretty Naughty kolekciji iz jednostavnih razloga … kao prvo jer padam na ruževe a i sama tekstura ruža je iznimna kao i obožavani mat efekat koji daju … zaista iznimni i jedinstveni ruževi.
Kako su mene iznimno dojmili ruževi, vjerujem da bi nekoga dojmio i ostatak proizvoda koje ova kolekcija nudi …

 … paleta sjenila 448kn …

 … iluminator u kamenu Tease 475kn …

 … Intense KajalEyeLiner Duo u nijansi crno/plavo 216kn …

 … lak za nokte Insatiable 205kn …

… impresivna kolekcija, zar ne?

Uglavnom, danas sam vam predstavila svoj favorit iz ove kolekcije, no odmah vam najavljujem drugi dio posta za sutra u kojem vam recenziram još dva proizvoda iz ove divne proljetne kolekcije koja nam vršti “LJETO!!!!” … ;D!

… vaši dojmovi Pretty Naughty LE ??

lp