What’s New In My Closet / New In #45

new in odjeća obuća

Kako su sniženja još uvijek u tijeku nekako sam se vodila tom činjenicom te dala ovim novitetima prednost ispred kozmetičkih noviteta, možda vam se nešto svidi pa požurite u kupovinu.

Neke sam stvarila kupila u Zagrebu a neke u Austriji no svi su dućani dostupni kod nas pa ipak možete potražiti ono što vas zanima.

Nisam dosta toga linkala jer je puno stvari skinuto sa stranica ali kako znam gdje je šta kupljeno u komentarima vam naknadno mogu dopisati cijenu i ako vas nešto dodatno zanima, zato samo pitajte ;). Ono što je linkano je zapravo linkano više jer ja nisam mogla vjerodostojno poslikati.

C&A vesta

C&A vestu koju imam još u dvije boje (plavoj i sivoj) obožavam nositi u kombinaciji sa košuljom. Općenito volim C&A pletiva te ih toplo preporučam.

C&A

C&A sportska majica koju ja nosim za svaki dan na traperice ili neku trenirku jer je topla i mekana i zapravo jako lijepo stoji zbog svog užeg kroja.

Esprit toperica Esprit jakna

Dugo sam si tražila dugačku topericu a da je dovoljno topla, da ima kapuljaču koja se skida te da je u crnoj boji, uglavnom, našla sam ju u Esprit-ovom dućanu u Austriji a link sam iskopala sa Esprit UK stranice ako vas zanima detaljnije. Iako je ova na modelu tek nešto malo niže od koljena meni je moja gotovo do gležnjeva i zato mi je i super jer sam upravo takvu jednu i tražila.

H&M šal i kapa

H&M kapa i šal u predivnoj boji, pa kako odoljeti?!

H&M šalovi

Obožavam H&M šalove a ove sam zaista ove zime maksimalno nosila.

H&M majica

H&M majica koju obožavam jer je široka, udobna i također u divnoj nijansi.

IMG_9278

IMG_9279

U mom kvartu se nalazi dućan Modiana i kako mi je usput kada idem do dućana po namirnice jedan dan sam zastala te kupila ove dvije krasne veste. Moram priznati da sam iznenađena kvalitetom pletiva te udobnosti.

Mango kožna jakna 2 Mango kožna jakna 1

Mango kožna jakna je moj najdraži ulov jer mi je trebala nova kožna crna jakna a ova je bila snižena čak 50%. Vrlo jednostavan kroj koji paše na sve i mislim da ću je nositi sa veseljem te ju maksimalno iskoristiti.

mango košulja

Mango lagana košulja biti će idealna za proljeće i uz prethodno spomenutu jaknu. Jedva čekam toplije dane!

Mango siva vesta

Mango vestu kakvu imam i u bež varijanti (koju ste mogli vidjeti u ovom postu) obožavam jer je jako udobna i topla te također lijepo izgleda u kombinaciji sa košuljom.

Mango torba Mango zelena torba Mango zelena torba detalji

Mango torba idealnih dimenzija u tamno zagasitoj zeleno/modroj boji – savršena!

Nike

Nike tenisicama nisam mogla odoljeti na sniženju iako mi nisu trebale mada kako su izuzetno udobne itekako mi je drago da sam ih kupila.

Oysho kapa

Oysho kapa koja je obložena iznutra pravi je spas za one grozne minuse.

Piždama

Tezenis pidžama s blagdanskim motivima osim što je jako topla i mekana zaista ju obožavam a uz nju su došle i ove ugodne papuče/čarape.

Stradivarius jakna Stradivarius jakna2 Stradivarius jakna3

Stradivarius ultra topla jakna u tamno plavoj boji sa dvostrukim kopčanjem te obložena kroznom na takav način da vam uz nju ne treba šal – moram li reći koliko ju obožavam te je moj prvi odabir pri izlasku iz kuće. Ono najbolje u svemu je da je toliko topla da ponekad mogu izaći iz stana i u kratkim rukavima ispod nje a prvi je mjesec. Uspjela sam pronaći i link ukoliko se i vama dopada.

Timberland

Nove Timberland čizme su mi bile potrebne jer moje su nakon 6 godina nošenja zaista dale svoje i zapravo sam samo ponovila kupovinu a radi se o ovom modelu.

Zara bijela košulja2 Zara bijela košulja

E sada, Zara, od ove slike sa košuljama pa sve do kraja posta sve je kupljeno u Zari, nešto u Hrvatskoj a nešto u Austriji. Znate da sam ja ovisnik o Zari i sniženja sam upravo maksimalno iskoristila u njoj.

Obožavam Zarine košulje i ove dvije sa gornje fotografije su u meni idealnim bijelo plavim kombinacijama i sigurna sam da ću ih se itekako nanositi. Strukirani modeli, ugodan materijal i ne gužvaju se puno.

Zara Crvena i siva Zara košulja Zara Crvena i siva Zara košulja 2

Ovo su dvije košulje koje nisu kupljene na sniženju već su (ja mislim) izašle u sklopu nove kolekcije i cijena im je 229kn. Kupila sam prvo crvenu pa nedugo nakon toga i sivu. Ugodan mekani i nešto topliji materijal.

Zara crvena košulja2 Zara crvena košulja Zara košulja kockice2 Zara košulja kockice

Zara siva košulja2 Zara siva košulja

Sva tri modela košulja su ovesized, jako su tople i ugodne te se ne gužvaju (jeeeeee!!!!!) .

Zara košulja svila2 Zara košulja svila

Dvije lagane proljetne košulje u divnim bojama ću kombinirati i na poslovni i na casual look a to je zapravo ono što i obožavam kod Zare, gotovo sve je nosivo u svim varijantama.

Zara košulja sa detaljima

Prezgodna košulja/majica koja čeka toplije dane.

Zara čipka

Još u studenom sam kupila ovu krasnu čipkastu majicu u Zari i baš mi je bilo krivo kada sam je nekidan zapazila na sniženju od 50%, dakle sa 400 na 200kn. Majica je divna i zaista dolazi do izražaja.

Zara-hlaće2

Zara hlaće1

Prošle godine baš u ovo vrijeme kupila sam u Zari crne hlaće ovog kroja i obožavala ih tokom čitave godine, čim sam ugledala da su dostupne i u drugim bojama nisam dvojila oko kupovine.

Zara kožne hlaće2 Zara kožne hlaće Zara kožne hlaće5 Zara kožne hlaće4 Zara kožne hlaće3

Jedino Zarine kožne hlaće i kupujem jer imam već dva para sa kojima sam prezadovoljna te sam im pridodala i ovaj par jer detalji na koljenu mi se jako dopadaju.

Zara majica kamenčići Zara majica kamenčići2

Majica odnosno vesta koja stvara probleme pri nošenju zbog kamenčića, mada s obzirom kako lijepo izgleda neću se puno žaliti na nju ali ukoliko ju planirate kupiti vodite računa dok ju nosite na sebi.

Zara siva svila Zara siva svila 2

Divna ljetna majica, ugodnog materijala i lijepih detalja, obožavam ju nositi na neku topliju vestu.

Zara svila crna košulja

Također kupljena u studenom uz čipkastu majicu i također trenutno na sniženju mada nije mi žao jer sam ju zaista često nosila u posljednja dva mjeseca.

Zara traperice2 Zara traperice

Traperice također kupljene prije sniženja kao i majica ali s obzirom koliko nosim oboje svakako se isplatilo i jedno i drugo.

Zara vesta vuna Zara vesta

Moj najdraži ulov sa sniženja, ili barem jedan od top 3 je upravo ova topla vesta u divnoj plavoj boji. Obožavam ju jer je zaista jako topla, široka, udobna te mi uz nju ne treba ni šal.

Zara Today is a good day

Zara pruge zara muška majica

Par casual majica dugih rukava nikada dosta a kako su Zarine mekane i ugodne nisam dvojila trebaju li mi. Mala napomena se odnosi na zadnju sivu majicu/vestu koja je kupljena na muškom odjelu.

Zara majica Zara majica2 Zara majica3

Kako sam ja generacija ’84 nije bilo dvojbi oko ove majice.

Zara ljeto t-shirt

Volim te Zarine majice sa kratkim rukavima, jednostavno imam ponekad osjećaj da ih moram sve imati.

Zara dolčevita plava Zara dolčevita bež

Ove dvije dolčevite sam kupila prije sniženja i također mi nije žao jer su tople i udobne i idealne za zimu. Ukoliko zanimaju i vas znam da su sada na sniženju.

Zara torba crna Zara torba Zara torba iznutra

Ovu torbu sam gledala još u sklopu proljetne kolekcije no iz nekog razloga ju nisam tada kupila i bilo mi je jako žao. U posjetu austrijske Zare odnosno pri samom ulasku u jednu ugledala sam ovu torbu još s vrata i odmah ju bez razmišljanja kupila i to na sniženju, mom veselju stvarno nije bilo kraja. Obožavam ju kao i sve ostale Zarine torbe koje posjedujem.

Ovo su više/manje bili moji odjevni ulovi u posljednja tri mjeseca a većina ih je sa sniženja. Nadam se da ste i vi štogod ulovili ili sam vas barem zainteresirala za neki komad a kako sam istknula u uvodu, ukoliko vas nešto posebno zanima pitajte u komentarima.

Da li volite sniženja ili nemate baš volje za ista?