Beauty | Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing Cream

Objavila Ivana / 30. ožujka 2017.

Danas gotovo jedna od četiri žene smatra važnim da proizvodi za njegu kože budu na prirodnoj bazi. Taj je stav još više naglašen među ženama u dobi od 25 do 35 godina, od kojih 63% ističe važnost korištenja prirodnih proizvoda u sklopu rutine njege kože. Iako interes za takve proizvode stalno raste, potrošači još uvijek imaju osjećaj da kreme na bazi sastojaka prirodnog podrijetla nisu dovoljno učinkovite. 

Pročitaj članak

Lifestyle | Sweet Dreams

Objavila Ivana / 27. ožujka 2017.

Danas svaka četvrta osoba u Hrvatskoj pati od nekog oblika nesanice. Nesanica je poremećaj spavanja kojeg karakterizira teško usnivanje i/ili poremećaji u duljini ili kvaliteti sna, a njezina učestalost raste s godinama. Najčešći oblici nesanice su teško usnivanje, učestalo buđenje tijekom noći, prerano buđenje ujutro i nemogućnost ponovnog usnivanja te prisutan jak umor nakon buđenja.

Pročitaj članak

Lifestyle | A Rose Gold Moment

Objavila Ivana / 20. ožujka 2017.

‘Rose Gold’ detalji uvelike doprinose fotografijama na mom blogu i društvenim mrežama, no takve detalje volim i u svojoj svakodnevici, jednostavno čine razliku. Upravo sam za današnji post izdvojila nekoliko ‘rose gold’ detalja iz svoje svakodnevice koji su mi dragi i za koje me često pitate odakle su, stoga je bilo vrijeme za par preporuka popraćenih linkovima.

Pročitaj članak