Debby – Olovke za usne

Kategorije: Debby, Makeup, Olovka za usne

Iako mi olovka za usne nije baš najnužniji proizvod ne mogu a da ostanem imuna na neku dobru olovku i obično se takvih onda i držim te redam nijanse.

Debby je brand koji je dostupan u Bipi i imaju zaista zanimljivih proizvoda u ponudi no ako bi nešto morala izdvojiti te vam sugerirati da “morate” isprobati onda bi to bile olovke za usne.

Po cijeni od 35kn možete dobiti olovke za usne koje se sa lakoćom nanose jer su mekana a opet nisu premekane te ostavljaju pomalo i kremasti trag pa ih možete koristiti i umjesto ruževa ili kao bazu ruževima.
Ja ih koristim i samostalno i u kombinaciji sa ruževima jer ono što je najbolje kod njih jest upravo postojanost. Naime, ove olovke su postojane na usnama zasigurno i po 5-6 sati bez popravka a da bez problema prežive i doručak i ručak te kave, čajeve, slastice i tako tim redom ;).

Mislim da je u ponudi 6 nijansi od kojih su se meni dopale ove 4 koje ostavljaju lijep mat finiš na usnama i ne ističu suhoću, odnosno baš svaku liniju a moram priznati da mene pretjerano jako ni ne isušuju, možda mrvicu kada su mi usne u osjetljivoj fazi ali malo Eucerina popravi stvar odmah ;).
Pigmentacija je kao što i sami vidite izvanredna i sve u svemu ovo su definitivno jedne od boljih olovaka ikada a da ni ne spominjem da je omjer cijene i kvalitete van svih očekivanja.
Svakako obratite pažnju na ove olovke jer su vrijedne pažnje a kao minus ću reći da mi je žao da nema malo više nijansi jer ja bi ih kupila sve :D.
Debby, da li vam je poznat ovaj brand i što ste sve isprobali sa njihovim potpisom ?
Ivana
lp