New In #16

Zaista nisam dugo vremena objavila new in post (čitaj čak od rujna :/) u smislu “evo, pogledajte što sam kupila” čisto jer je uvijek nešto stizalo ili ja nisam sve skupa stigla poslikati i danas kada sam išla pregledati fotografije ispalo je da ih ima 51 – da, dobro ste pročitale.
Premišljala sam se uopće da li da objavim takvo što ali mislim da bi bilo još gluplje da sam objavljivala u nastavcima :/ … ono, volim kad mi raste čitanost ali ne treba ni pretjerivati ;/ ?!
Dakle, odluka je pala … ide ravno tih 51 fotografija mojih noviteta s malom napomenom, kako ima fotografija koliko ih ima i kako za svaki proizvod (gdje ih je više na jednoj fotografiji) postoji naziv istog (a tamo gdje je sam naziv vidljiv jer su svega 1-2 proizvoda jasno vam je i samima o čemu se radi) tekst sam izbacila a vi me slobodno u komentarima pitajte ako vas nešto detaljnije zanima ;).
Isto tako, raspored ovih mojih noviteta ide od zadnje kupovine od prije 3-4 dana pa unatrag a to unatrag znači od prije 5 mjeseci 😉 … ne znam da li sam za sve baš točan period kupovine pogodila ali okvirno sam u pravu ;). Ukoliko se negdje isti proizvod ponavlja znajte da je to moja greška jer previše je toga bilo a ja možda nisam zapisala i tako se slikalo ponovo :/.

Zadnjih osam fotografija prikazuje novitete sa iHerb.com stranice te ispod fotografija imate linkove koji vas vode direktno na stranicu gdje imate više podataka o samom proizvodu.

PR uzorci označeni su ispod fotografije.
Naoružajte se strpljenjem i uživajte 😉 !
***

 *pr*
 *pr – Clarins i Vichy*
 *pr*
 *pr*
 *pr – LRP, Clarins, Estee Lauder*
 *pr*
 *pr*
 *pr – Vichy*
 *pr – LRP tonirane kreme*
 *pr*
 *pr*
 *pr*
 *pr*
 *RevitaLash – poklon pri kupovini kao kupcu*
 *pr*
*pr*
***
iHerb.com
noviteti

African Black SoapPore Shrink Deep Cleansing Mask / Good&Clean MaskSea Algae Enzyme ScrubVitamin Lotion / Thayers LotionFlat Iron Styling MistFacial Cleansing CreamPurifying Facial Scrub

Pad Thai Noodle / Organic Hemp OilEye & Neck CreamResveratrolArabian MuskFacial CleanserSugar ScrubMiracle NoodleChocolate Mint Flavored Black TeaFacial ScrubEye Cream

Resveratrol / Arabian MuskTowelettes with MicrobeadsMakeup Remover Towelettes

Cocoa Butter with Jojoba OilIndian Healing Clay

Puffins CerealMacaroni & CheeseChocolate Chip Cookies / Chai Chocolate

MultivitaminD-1000Probiotic 30 BillionVcapsOne DailyOmega-3Beta-1,3/1,6-D-GlucanBeta 1,3 Glucans

Chai TeaNatural Peanut ButterPanda Licorice / Chai Chocolate / Chai Original / Chai

Dakle, ukratko – to bi bilo to!
Napokon.
Ivana
lp
Tagovi: ,