Clinique – Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream

Ukoliko ste veliki fan legendarne Clinique All About Eyes Rich kreme onda znajte da trebate pročitati ovu recenziju jer ova će vas dojmiti još više 😉 .

Clinique Repairwear Laser Focus okoloočnu kremu koristila sam proteklih šest mjeseci koliko mi je tih 15ml sadržaja i trajalo a cijena je bila oko 430kn.

Ovo je okoloočna krema koja je naravno namijenjena svim tipovima kože ali isto tako svim generacijama … od 20 pa nadalje 😉 i to je ono zapravo što me na prvu i privuklo na njoj.

Primarna zadaća ove okoloočne kreme je da vidljivo smanjuje linije i bore na okoloočnom području te da podjednako djeluje kako iznutra tako i izvana.
Štiti od UV oštećenja i vanjskih štetnih utjecaja.
Shodno deklaraciji, nakon 12 tjedana struktura kože u okoloočnom području postaje jača za 72%.

Tekstura ove kreme je vrlo slična All About Eyes Rich varijanti, dakle gusta no brzo i lijepo upija.

***
Moram priznati da je meni ovo jedna od najboljih okoloočnih krema koju sam koristila.
Tokom šest mjeseci koliko sam ju koristila uvidjela sam koliko je bogata hidratacijom te njegujuća prema okoloočnom području. Idealna je podloga za make up. Brzo i ugodno upija a opet ostavlja okoloočni dio dovoljno nahranjen. 
Nanosila sam ju ujutro i navečer. Ujutro bi recimo primijetila kako bi mi kroz par minuta nekako posvijetlila okoloočni dio te je izgled očiju i naravno oko očiju bio znatno svježiji. Uvečer bi pak uživala u elastičnosti tog okoloočnog područja a moram priznati da sam u periodu u kojem sam je koristila imala zapravo jako malo problema sa inače mojim izraženo tamnim podočnjacima.
Po nanošenju neke jako sitne linije bi bile zaista manje vidljive ali one koje su dublje naravno nisu “ishlapile” ali su zato bile znatno elastičnije. Isto tako, u tom periodu sa sigurnošću mogu tvrditi da nisam primijetila da su nastale neke nove linije a i ove postojeće koje su izraženije nisu postale dublje.
***
Ovo je zaista jedna od onih krema sa kojima vidite razliku i zapravo me samo činjenica da imam 3-4 neotvorene okoloočne kreme u ladici spriječila da ponovim kupovinu no ukoliko primijetim da trenutna okoloočna krema nije dovoljna mislim da ću radije investirati ponovo u ovu sa kojom sam i više nego zadovoljna.
***
Vaša okoloočna krema sa kojom vidite razliku je … ?
lp