New In #35

Beauty haul

Iako mi je za danas u planu bio sasvim drugi post nekako me ovaj ležeran dan usmjerio na post o novitetima. Kako sam sama sebi obećala da neću čekati sa ovakvim objavama a i danas ih nema puno bio je ovo pravi trenutak.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, Tinted Brow Gel, Brush

Nedavno je Net-A-Porter imao besplatnu poštarinu koja inače kod njih iznosi 25eura i iako sam imala plan kupiti nešto sasvim drugo zaustavila sam se na Anastasia Beverly Hills proizvodima. Dip Brow Pomade kupljen napokon u odgovarajućoj nijansi jer sam ljetos kupila pretamni no isti je idealan za liniju tuša pa neću puno kukati. Uglavnom, oduševljena sam nijansom, lakoćom nanošenja i postojanošću. Maruša, inače kolegica sa bloga Beauty Blogette mi je natuknula kako je i kist odličan i zaista mi nije žao što sam poslušala sugestiju jer zaista je fantastičan. Postala sam opsjednuta obojenim fiksatorima za obrve jer uviđam prednosti naspram onih bezbojnih, naime, isti popune baš one praznine koje olovka/Dip Brow nisu ispunili a ujedno drže obrve pod kontrolom.

Catrice Liquid Metal Gel Eye Pencil, Ultimate Stay, Precision Lip Liner

U Mulleru su se pojavili Catrice noviteti iz redovnog asortimana i zaista ima dosta zanimljivih proizvoda no kako nije bilo testera za iste ja sam se ograničila sa kupovinom nekih “mojih” nijansi. Olovke koje bi trebale biti zamjena gel eyelineru mi djeluju jako zanimljivo a čitala sam na nekom blogu da je postojanost nevjerojatna. Ruž je mat i dolazi u vrlo elegantnom i praktičnom pakiranju, jako pigmentiran a postojanost je za svaku pohvalu. Olovka je također izuzetno postojana i lijepo pigmentirana, mekana i jednostavna pri nanošenju.

Deborah Milano Mat 17 lipstick Velvet Lipstick 03 04

Šetnjom kroz obližnji dm odlučila sam iskoristiti bodove kojima ostvarujete pravo na knjižicu sa popustom na određene (više manje sve) dekorativne brandove. Odlučila sam se na Deborah Milano olovke/ruž koje su mat ali ostavljaju onaj ugodan baršunasti finiš. U kutu stalka ugledala sam jako lijepu nijansu br 17, iz mat linije koja je meni fantastična, na sniženju i mislim da mu je cijena sada oko 20kn, topla preporuka.

Hyaluronic Acid Firming Serum and Mario badescu Glycolic Eye Cream

Sa iHerba mi je stigao jako hvaljeni serum Hyaluronic Acid Firming koji sam ja mislila koristiti na okoloočnom dijelu ali sam odustala jer ću pokušati sa jedinom okoloočnom kremom do koje sam mogla doći a da ista sadrži glikolnu – Mario Badescu. Počela sa korištenjem a mjeseci će pokazati ima li rezultata. Uglavnom, ovo mi je večernja varijanta a dnevnu još tražim mada mislim da sam se i za nju odlučila već.

lancome Douglas Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation

Nedavno je Douglas imao akciju na gotovo cjelokupan asortiman kojim se ostvaruje 20% pri kupovini. Trebao mi je tonik i Douglas odstranjivač šminke (recenzija). Kupila sam odstranjivač a Lancome tonik mi je sugerirala prodavačica mada nisam sigurna da mi je izbor dobar, naime, krenula sam po tonik od Biotherma ali kako ga nije bilo slušala sam sugestije i sada šta je tu je. Nemojte me krivo shvatiti, ovaj tonik je odličan jer već sam ga koristila ali nekako sam mišljenja da je isti samo za korištenje jednom dnevno ili prema potrebi, no kako rekoh, šta je tu je sada. Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation u nijansi 20 sam si jako željela pa sam ga i kupila kada je već bio na popustu. Sviđa mi se jer je idealan za one dane kada želim biti našminkana ali opet da je sve na nekom “no makeup” nivou.

Vichy Liftactiv Suprime

Za kraj, Vichy je nedavno imao promociju Liftactiv Supreme linije za njegu lica a meni je ustupljen primjerak kreme za lice. Novi proizvod predstavlja novu viziju progresivne njege koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi, trenutno pružajući dojam zaglađene i ujednačene površine kože, tijekom dana pružajući svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te DUGOROČNO djelujući protiv bora i gubitka čvrstoće kože. Više možete saznati klikom na ovaj link.

Što je novo kod vas?