Smashbox baza za lice

Kategorije: Smashbox

Bez baze za lice ne mogu i zaista sam ih do sada isprobala puno. Kako imam masnu kožu silikonske baze su mi se pokazale idealnima. Smashbox “photo finish” primer je jedna od boljih baza koje sam koristila. Naručila sam ga web stranice ROCK THE CATWALK (klik za link) po 23$ što otprilike iznosi oko 140kn i vrijedi tog novca. Klasično kao i svaka baza ambalaža sadrži 30ml u tubi od PVC-a i zaista se kompletno čitav sadržaj može potrošiti. S obzirom da baze treba jako malo npr veličina zrna graha može vam i potrajati ali ne očekujte da će trajati pola godine ako ju nanositi apsolutno svaki dan.

Radi se dakle o silikonskoj bazi koja je gelaste teksture, ne sadrži ulje pa je time i pogodna za masnu i mješovitu kožu. Ne isušuje kožu lice te ju ne iritira. Nakon nanošenja ove baze koža je matirana, glatka i mislim da čak malo popuni ili suzi proširene pore. Produljuje trajnost tekućeg pudera i olakšava nanošenje istog. Najbitnija stvar za napomenut je da ne stvara prištiće i ne čepi pore.

Način na koji ju ja nanosim je sljedeći….dakle, redovna njega umivanje-toniziranje-krema i nakon kojih 15ak minuta nenesem bazu i pustim i nju kojih 2-3min da se stopi s kožom pa onda ovisi da li koristim taj dan samo korektor i transparentni puder ili sve u kompletu od tekućeg pudera nadalje….kako god, u oba slučaja savršeno se uklopi sa mojom kožom lica.

Preporučila bih ovu bazu svakom tko ima masnu ili mješovitu kožu ali i drugi koji su je probali sa normalnom i suhom kožom imali su samo riječi hvale jedino što bih istaknula da je dobrodošla u ljetnom periodu kada je vruče i koža ne podnosi teške preparate – idealna baza.

Koristite li i vi baze za lice i koje biste preporučili?

lp

Tagovi: ,