JOHN MASTERS ORGANICS | Vitamin C anti-aging serum & Šampon za suhu kosu od noćurka & Intenzivni regenerator lavanda avokado

Početkom godine stigao mi je JMO paket kozmetike sa serumom za lice i šamponom i regeneratorom za kosu. Inače, JMO kozmetika predstavlja originalni premium brand organske linije za njegu kose, kože i tijela. Naime, JMO proizvodi sadrže preko stotinu certificirano organskih sastojaka, a u portfoliju proizvoda ističe se vrhunski Vitamin C serum za lice.

JMO proizvodi su dostupni na web shopu WoW Junkie.

Vitamin C anti-aging serum
30 ml | 299 kn | sastav

Vitamin C, u svom prirodnom obliku, kao amino kiselina duboko penetrira u kožu i smanjuje dubinu bora, linije oko očiju i prerano starenje kože, a umornoj i stresu izloženoj koži vraća svježinu, snagu i gipkost. Superoxide dismutase i ekstrakt acerole pomažu u borbi protiv starenja kože uzrokovanog štetnim UVA zračenjem.

Koristim ovaj serum kao dio večernje njege jer imam dojam da mi tada isti najviše odgovara. Tekstura je fluidna i koža ju brzo upija. Dovoljna su dva pritiska za lice i vrat. Koristim serum nakon toniziranja a prije večernje kreme. Iako sam ga već gotovo potrošila nisam ga koristila dovoljno dugo kako bi primijetila anti-aging efekt u potpunosti ali vjerujem kako bi konstantnim korištenjem rezultati bili vidljivi. Koža je ugodna, mekša, blistavija, čišća i zdravija korištenjem ovog seruma i dojmi me se jutarnji izgled kože lica što mi olakšava i ubrzava proces jutarnje njege i šminkanja. Smatram kako bi ovaj serum odgovarao svakom tipu kože ali prije kupovine osjetljiva koža bi trebala isprobati tester.

Šampon za kosu od noćurka
236 ml | 239 kn | sastav

Suhoj kosi osigurava vlagu te je ona nakon redovitog korištenja ponovno vibrantna i sjajna. Ne koristite prečesto nakon što riješite problem. Sadrži nježne sapunice kokosa, kukuruza i yucca schidigere te ekstrakte noćurka, ružmarina, koprive, kamilice, kadulje, lavande, zelenog čaja, jojobe, avokada, ylang ylanga, geranium ruže i cedrovine.

Ovo je šampon koji je zaista namijenjen samo suhoj kosi. Šampon je dosta tekuće teksture i potrebno ga je prije upotrebe protresti. Što se šamponiranja tiče, meni su bila potrebna tri jer prvo ne zapjeni dovoljno jako a ja zaista volim onaj osjećaj škripave kose. Šampon je njegujući i brzo oporavlja suhu i beživotnu kosu i zaista ga nije potrebno dugo koristiti, ja ga uvijek koristim prema potrebi. Već pri šamponiranju možete osjetiti kako vlasima mijenja teksturu a po sušenju kose utvrdit ćete gradivo. Miris je dosta herbalan i nije pretjerano ugodan ali brzo hlapi pa mi ne smeta. U svakom slučaju, ako imate osjetljivo vlasište i suhu kosu kojoj nedostaje hidratacije i života općenito, ovo nje proizvod za vas.

Intenzivni regenerator lavanda avokado
236 ml | 239 kn |
sastav

Vratite obujam i vitalnost vašoj kosi uz ovaj John Masters Organics intenzivni regenerator lavanda avokado. U pitanju je kombinacija više od 10 raznih certificirano organskih ekstrakata i eteričnih ulja koji dokazano djeluju na zdravlje i vitalnost vaše kose.

Nakon šampona ovo je kruna njege suhe kose. Sve što vam je pružio šampon ovaj regenerator je zaokružio, zaključao i kosu i kosa je nahranjena i zaštićena do prvog sljedećeg pranja. Regenerator je gust može potrajati jako dugo, bogat je gotovo kao da koristite masku za kosu ali nije ga potrebno duže od 1 do 2 minute držati na kosi. Osobno ga nanosim samo na kosu jer pretežak je da bi išla prema vlasištu, ali moja kosa je tanka i rijetka tako da je to isključivo do mene i mojih potreba. Mirisom dominira lavanda koja se zadržava jedan period na kosi no po sušenju miris je izuzetno decentan tako da ne smeta. Mislim da je ova kombinacija namijenjena suhoj kosi koja se često kemijski tretira a s obzirom da je dovoljno par korištenja mislim da vrijedi uložiti i koristiti ovaj duo kao SOS za kosu.

Da lis te isprobati neki JMO proizvod i imate li svojih preporuka?

Tagovi: