Estee Lauder BB krema

Ovaj proizvod spomenula sam u postu o favoritima 2012 ali definitivno ću napomenuti da je ovo proizvod ljeta koji je zamijenio Sisley-ev Transmat puder kojeg sam morala kupovati u dvije nijanse da bi dobila onu odgovarajuću za sebe ali ljeti bez toga nisam mogla. Jadni mi masnokošci :(.

BB krema sa zaštitnim faktorom 35 (ne može bolje), pogodna je za sve tipove kože no zaista tvrdim da je idealna za nas masnokošce i osobe sa mješovitom te dehidriranom kožom iznutra makar je dovoljno hidratantna i za normalan tip kože. Nanosi se samostalno (što sam ja i radila) ali i kao podloga/baza nekom tekućem puderu. Tuba od 30ml potrajat će vam uz svakodnevno korištenje čitavo ljeto a stajat će vas oko 450kn, no zaista i vrijedi toliko. Možete ju pronaći u dvije nijanse, light i medium.

Ono što veže ovu BB kremu i Sisley-ev Transmat je na prvu miris krastavca čijeg dodatka i ima u obje podloge ali i sama tekstura je dosta slična, lagana a opet dovoljno gusta da ju osjetite konkretno pod prstima.
Moja najidealnija varijanta nanošenja su prsti, zaista se lijepo razmaže po licu te je iznimno ugodna.
Upravo ono što ju čini ugodnom je hidratacija koju ostavlja za sobom a da pritom kontrolira prekomjerno lučenje sebuma i garantiram vam da se savršeno drži i na “paklenim” temperaturama do 40 stupnjeva.
Po mom mišljenju pojmu prekrivanje je srednje no meni dovoljno uz malo kamuflaže sa korektorom.

Dakle, ja sam ju koristila konstantno tokom ljeta na način da bi nanjela serum, dnevnu kremu (to je čisto opcionalno jer sama sugestija na deklaraciji je da se koristi umjesto dnevne kreme) te potom ovu BB kremu, malo korektora prema potrebi i sve bi fiksirala puderom u kamenu/prahu.
Nije mi niti u jednom trenutku bila preteška, niti je uzrokovala iritacije, niti čepila pore, zaista je bila iznimno ugodna te je davala prirodan i zdrav izgled koži lica.
Isto tako, postojanost ove BB kreme je iznimmno impresivna jer je konstantna tokom čitavog dana.

Moj izbor je bila nijansa 02 medium za koji sam sada presvijetla no i dalje mi je npr presvijetla nijansa 01 light. Zapravo, jedini minus kod ove BB kreme su nijanse, kako sam navela, 01 light mi je konstano presvijetla ali 02 medium idealna za kasno proljeće, ljeto te jesen.

Ovj swatch je slikan sa današnjim danom dok su dvije fotografije ispod slikane otprilike u rujnu 2012te.

Da zaključim, ovo je zaista proizvod vrijedan pažnje ali i vaše investicije. Ukoliko ste u dilemi svakako pribavite tester i isprobajte a ako se odlučite na kupovinu neće vam biti žao.

Ovo je apsolutno jedan od mojih HG proizvoda.

Koje BB kreme vi preferirate?

lp